Vela ludi vyskusalo, pripadne aktivne jazdi oba typy. Na cestach nas napr. ohrozuju auta, v horach zase teren. Mozno existuje aj nejaka statistika poctu zraneni, ale to skor pochybujem.
Nemusite ani nejako specialne komentovat thread
posledný komentár: 19. 1. 2012 o 18:10
napisala si,ze :
nenapisala si, ze sa bojis na zaklade svojich predchadzajucich skusenosti / problemov / padov. reagoval som na tvoje vyjadrenie ... ak som prehliadol tvoj popis zlych skusenosti z ineho vlakna, tak sa ospravedlnujem
precitaj si toto vlakno este raz a zamysli sa nad tym, kto pise ciernobielo a kto hlada mozne dovody vzniku otazky, aka je v nazve vlakna ...
Fíha, cudzí človek mi píše, čo mám robiť. Tomu hovorím mať drzé gule. Výborne, zábava graduje.
nebud vztahovacna
ide o to, ze ak si toto vlakno pozrie niekto iny, tak nech si nevytvori nespravny nazor (vela ludi bude ocakavat, ze v tomto vlakne najde odpoved na otazku polozenu v nazve vlakna
Fíha, cudzí človek mi píše, čo mám robiť. Tomu hovorím mať drzé gule. Výborne, zábava graduje.
Ty sa uz zobud z toho sna a zacni trochu rozmyslat nad tym,co Ti kto pise a co pises Ty.Tieto sracky zdrava hlava ani nemoze vypotit co tu Ty predvadzas.
no bez tych brzd neviem - neviem
Inak ta statistika fatalnych urazov(+urazov s trvalymi nasledkami) na ceste vs. v terene by ma zaujimala, ale nieco mi hovori, ze by bola vyrazne v neprospech cesty.
"skor to vypoveda o tom, ze nazor dotycneho nie je relevantny". Bez toho, aby si poznal moje skúsenosti či zážitky, si odsúdil môj názor a dal ho na nižšiu úroveň ako toho, kto tu napísal litánie.
"precitaj si toto vlakno este raz a zamysli sa nad tym" - to mi vôbec nepíšeš, čo mám robiť.
Nevieš po sebe čítať alebo ťa neučili porozumieť písanému textu?
Máš aj niečo inteligentnejšie či práve pustili opice z krčmy domov na obed?
Inak ta statistika fatalnych urazov(+urazov s trvalymi nasledkami) na ceste vs. v terene by ma zaujimala, ale nieco mi hovori, ze by bola vyrazne v neprospech cesty.
Vzťahovačnosť? Nedaj sa vysmiať. Ak ma niekto odsúdi iba na základe svojich domýšľaní, to nie je vzťahovačnosť. Bol to môj koment, na ktorý reagoval.
Je zarážajúce, že si dovolíš nazvať môj strach z lesa iracionálny. Nepoznáš ho, ale napriek tomu, si ho rovnako dovolíš zhodiť a odsúdiť. Čo ste to, ***** za ľudia?! Plne chápem, prečo sa nevyjadruje veľa ľudí na tomto fóre.
Je to vzájomné
To mám na blbom internete dávať argumenty? Kde sme na súde? Neblázni. Si iba nick, pár písmen vedľa seba, nič viac. Rovnako ako ja alebo hocikto iný.
Na stole su 2 ceruzky ktorá je z nich blondína???
No predsa ta tupá