Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ahojte bajkeri! Medzi emtébéčkarmi som svojim spôsobom nováčik a na fórach som zistil, že väčšina trailov má v MK pomenovanie. Ako sa volá (medzi vami) žltý traverz (na mape má č.8014) pod Chlmcom? Končí (alebo začína?) pri asfaltke zo Snežienky na Kamzík. Je to jednosmerka, ak áno - odkiaľ?
Ahojte bajkeri! Medzi emtébéčkarmi som svojim spôsobom nováčik a na fórach som zistil, že väčšina trailov má v MK pomenovanie. Ako sa volá (medzi vami) žltý traverz (na mape má č.8014) pod Chlmcom? Končí (alebo začína?) pri asfaltke zo Snežienky na Kamzík. Je to jednosmerka, ak áno - odkiaľ?
Ahoj, asi myslis 5-bojar - je obojsmerny. Prikladam aj mapku co som niekde nasiel, snad sa nikto nenahneva ze to sem vkladam a pomoze ti to.
Tak dnes som sa konečne dostal prvý krát v živote na BK trail najskôr sme vyšlapali na BK odtial sa spustili dole a netrafili štart..potom sme sa vrátili kúsok našli štart a o zábavu bolo postarané aj nejaké to video som urobil https://www.youtube.com/watch?v=-6k906G5EzM
stratli sme aj jedného motorkára (e-bajker) nakladal tomu veru slušne, išiel ako delová gula....a za ním nejakého chlapíka na krásne modrom canyone(tá farba je naživo vážne brutálna
prikladám pár fotiek z dneška
PS: počasie úžasné bol som len v krátkom drese a kraťasoch a bolo mi teplo
Btw inac to ze ten haibike je ebajk som si vsimol az doma ked som fotku zozoomoval, v lese okolo nas tak preletel ze som ani nevedel na akej znacke bajku to jazdi
misopetrovic jaaaaaj skoda, my sme tiez boli medzi 14h a 16h mohla som mat peknu fotku :p a skusit blizzarda
Ebikera pozname,casto sa stretavame na bk traili, prijemny chlapik
Ebike je haibike
Misopetrovcč teda po zhliadnutí niekoľkých tvojích videí som mal strpnuté nohy čo som brzdil za teba . Nech ti to tak sype bez nehody i keď viem že to tak nebude nakoľko hranice si človek stále posúva až sa žbán rozbije.
Ja som v inom leveli.
Ano nepoznám to preto som mal možno ten pocit a možno to aj skresluje. Ja som sa ešte nenatáčal tak neviem ako to vyzerá na videi.
A pozeral som vídea nie video.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj, asi myslis 5-bojar - je obojsmerny. Prikladam aj mapku co som niekde nasiel, snad sa nikto nenahneva ze to sem vkladam a pomoze ti to.
stratli sme aj jedného motorkára (e-bajker) nakladal tomu veru slušne, išiel ako delová gula....a za ním nejakého chlapíka na krásne modrom canyone(tá farba je naživo vážne brutálna
prikladám pár fotiek z dneška
PS: počasie úžasné bol som len v krátkom drese a kraťasoch a bolo mi teplo
Preco? Nahodou vcera sa mi slo dobre
Tu je potom este "backstage" video z druhej jazdy ked sme aj fotili
Ja sa chystam teraz
Ebikera pozname,casto sa stretavame na bk traili, prijemny chlapik
Ebike je haibike
Ano nepoznám to preto som mal možno ten pocit a možno to aj skresluje. Ja som sa ešte nenatáčal tak neviem ako to vyzerá na videi.
A pozeral som vídea nie video.