Ešte z čias školou povinných, na konci nám zavokáluje aj vtedy ešte neznáma Katka Perryová P.O.D. - Goodbye For Now (Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
nimm_zwei Nádhera, dík ... mne sa pri mene J.P.Jones zas vybaví toto ... hoci ani Jimmyho exhibícia nie je na zahodenie ... len som zvedavý, kto to dnes dokáže počúvať do konca ... LED ZEPPELIN Dazed And Confused (Live in 1970)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
tunak 2 basové linky, ktoré sa mne vryli do povedomia (z dvoch hudobných svetov)
Ale najväčší machri to hrajú bez pražcov, Jack Bruce to už mastí tam hore ... Cream - White Room (Royal Albert Hall 2005) (17 of 22)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
A ešte vám sem hodím jednu z mojich naj naj srdcoviek, tá skladba má neuveriteľnú atmosféru, hlavne v noci, keď je dosť času na vlastné myšlienky ... nech sa páči ... Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond HD (Live Pulse 1994) [Best Sound]Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Zaujimavo hrate.
Zeppelin-ov aj Floyd-ov ja mozem, ale tie ich koncertne variacie nezvladam cele.
Nejako ma to neberie.
Hlavne Page musel bit minimalne zhuleny ked to hraval.
Ale co poviete na stare postupy v novsom kabate?
Electric Octopus - Disenchanted Creative ResponseOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
okmada123 ensiferum som kedysi dávno počúval,ale po čase mi začali liezť na nervy,pretože sa mi zdalo,že počúvam stále tú istú pesničku,len sa mení text ,rovnaké melódie,riffy,zvuk pripomínajúci gajdy skoro v každej pesničke,taký ,,modern talking" speed metalu.Ale táto sa mi od nich páčila vždy najviac. Ensiferum - Slayer of LightOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čad- konfliktyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A ja ti poviem, medzi nami - iba tí, čo sa odpíšu sami , sú odpísaní ..
Živé Kvety - Svet je dokonalýOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
HVIEZDA ★ "Nič sa nemení"Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Korben Dallas Na opačnom bokuOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
P.O.D. - Goodbye For Now (Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
alt-J - Choice Kingdom (Official Audio)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
alt-J - Warm Foothills (Official Audio)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
alt-J - The Gospel Of John Hurt (Official Audio)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
hehe, skoro si trafil. Band of Horses poznam z ineho bajkerskeho videa (8:38)
inak, trochu som sa prehrabal diskografiou tohto typka, a dobre mi tak!:
Kurt Vile - Baby's ArmsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Damien Jurado - Silver Timothy (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Damien Jurado - QACHINA (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
tunak 2 basové linky, ktoré sa mne vryli do povedomia (z dvoch hudobných svetov):
začína v 1:31
DJ Shadow - In/FluxOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
začína v 0:00
Led Zeppelin - How Many More TimesOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
LED ZEPPELIN Dazed And Confused (Live in 1970)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale najväčší machri to hrajú bez pražcov, Jack Bruce to už mastí tam hore ...
Cream - White Room (Royal Albert Hall 2005) (17 of 22)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond HD (Live Pulse 1994) [Best Sound]Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Marek Brezovský - Chcem byť sámOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zeppelin-ov aj Floyd-ov ja mozem, ale tie ich koncertne variacie nezvladam cele.
Nejako ma to neberie.
Hlavne Page musel bit minimalne zhuleny ked to hraval.
Ale co poviete na stare postupy v novsom kabate?
Electric Octopus - Disenchanted Creative ResponseOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Mother Engine - WeltraumwolfOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
The Egocentrics - WaveOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Ensiferum - Slayer of LightOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down