neviem, je to zaujimavy pohlad, mozno ma v sebe aj kusok pravdy, ale 5 hodinami si to trochu prehnal. Ale taktiez nechapem ludi, ktory si kupia bike za 60 k a viacej a su na nom raz za mesiac.
to je riadna volovina,kamikadze kolko mas rokov?To je kazdeho vec kolko tomu bude venovat casu a aky bike si kupi,kazdy jazdi nieco ine-ceny bikov roznych stylov sa lisia,nie kazdy je slobodny,bezdetny a na socialke aby si mohol byt kazdy den 5-6hodin na biku.Poznam "Panov"bikerov z Belgicka,co chodia po sutaziach(akurat su v Taliansku),venuju sa tomu kazdu nedelu 5-6hodin a niekedy aj sobotu,cez tyzden makaju-nieje cas a su fakt nadupany.Vidno ze nevies o com je zivot Urcite nemakas a nemas rodinu...kazdopadne mozem suhlasit,ze ked si niekto kupi drahy bike a nejazdi,proste koli poze bikera,tak je to shit,ale je to jeho vec,ja sa mozem iba smiat
no tak to je riadna blbost, 5-6 hodin kazdy den... to mas to iste ako s aftom - kupis si Porsche, Lambo alebo Ferrari a nechodis s tym kazdy den, proste mas to pre zabavu, radost s jazdy.. a tak isto bike - nech stoji aj 100litrov, je to kazdeho osobna vec ci si ho necha doma nalesteny alebo ci sa na nom bude chodit na maratony.. tam ide o tu radost ked bikujes, taky aktivny odpocinok (no, mozno skor "odpocinok" ).. je jasne, ze by to bol blbec keby si kupoval taky bajk len preto aby sa nan doma dival, ale tiez je hovadina, aby sa tomu MUSEL venovat 5-6 hodin denne, to nie je nikde napisane..
Mili Kamikadze, podla Tvojho nazoru by som si tipol, ze si nejake decko vpuberte, ktore vsetko vie najlepsie ... akoze sorry, ale pripada mi, ze vies hovno o realnom zivote ... ktory normalne pracujuci clovek, ktory stravi 8 hodin v robote ma este cas sediet 5 a viac hodin na biku ? A tym, ze si clovek kupi bike za 30 a viac, tak sa automaticky zaradzuje do kategorie prachac, co nevie co s peniazmi ? Prepac, ale mas vobec predstavu, kolko si poniektori museli odrieknut, aby si mohli kupit ich vysnivany bike ? Asi nie ... tak prosim Ta nerozpravaj nezmysly, ak o tom hovno vies ... malokedy pisem prispevky podobneho razu, ale Tvoj prispevok ma fakt "dojal" ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo neviete skade stiahnut?
a hladal som ale ta nic poriadne som nenasiel....
prodigy
LP
a ine
Tak veru. Som asi divny, ale vacsinou sa drzim temy.