vysnivany by bol nieco ako banshee spitfire v karbone s pinion, remenom a lefty supermax 160 na 27,5 kolesach do 13kg. ale prijal by som aj "polovicne" riesenia
Attachment:
zerodeTaniwha.jpg
Attachment:
nicolaiHeliusGpiTechline.jpg
pozdava sa mi aj tento, ale nie s modernym "pohonom" (jednoplacka + multicirkularka)
bobris tiež dobre vyzerá tento Fuel...na predchádzajúcu stranu som dával Slash 29....tiež dobrá mašina. Čo som sedel na Trekoch v Oslanoch, tak veľmi podarenú geo majú.
výhodnejšia cena asi bude, len či ma tiež takú dobrú geo ako Trek a iné benefity ako doživotná záruka (pri niektorých modeloch), mne sa tiež vždy dobre jazdilo na Trekoch, trochu ma prekvapilo, že Slash na novú sezónu bude len na 29" kolesách a len v karbóne s top komponentmi a len 2 modely a Remedy pre zmenu len v 27,5 Nový fuel vyzerá skvelo, chcel by som 8 na XT a je v tmavej farbe, ktorá sa mi páči viac
Nagasaki ja na testy zase ta moc nedavam. Je to lo len subjektivny pocit osoby ktora na tom jazdila ne par hodin alebo dni. Dolezite su nazory mjaitelov, co na tom odjazdene maju nejky ten piatok. Samozrejme moze to pomoct k nakloneniu misky vah na spravnu stranu, ale az tak vazne by som to nebral.
mimi ok, ale ked 5 testov dobre ohodnoti bike, tak nieco na tom bude, jasne, ze najlepsie su skusenosti majitelov, ale na ghost co som pozeral Fr amr nie je nic ani testy ani majitelia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este sa to neda ani objednat
ht - 4000e
full - 5000e
zatial funguju len cez fb, stranka vraj koncom roka
pozdava sa mi aj tento, ale nie s modernym "pohonom" (jednoplacka + multicirkularka)
uz si len vybrat ci 29 alebo 27,5+