pozical mne uz som konecne na "enduro tlmici" gripy zatal "cervave" cierne momentalne neboli a aj tak bez drzania nejazdim takze su vacsinou zakryte a zachvilku ich aj tak zase zoderiem a vymenim za cierne
Bowden k sedlovke je v gramarskej verzii, cez ram by to bola hmotnost navyse! Ale nadseny som, ze 3M duct tape ma rovnaky odtien ako siva farba na rame, krasne to ladi. Pridavam jej cim dalej tym viac. A textura podobna ako karbon pod lakom.
Magez - nahrad tu izolepu ciernymi stahovacimi paskami a potom sprav poriadne fotky niekde na slnecnej luke, ten krasny ram si to zasluzi.
--a ked uz izolepa, tak aspon cira priesvitna.
Alebo, zbav sa dvojplacky - aj tak to jazdia uz iba "spolocensky odpisani negri" a drot od sedlovky tahaj v diere od presmyku. A este aj usetris nejake gramy
sunrace 11-46 kazeta - na 10kolecko sunrace som pocul same zle veci - tato 11 je aka? pride mi v zime bike s 2x11 XT a idem to hned prerobit na 1x11 a neviem ci menit aj kazetu - original je tam 42z. -stale mi to vrta hlavou.
no neviem ja povedat o tej sunrace kazete. mam to nahodene len chvilku, funguje to dobre ale bimjeam ju jazdi celu sezonu samizda, ten by vedel povedat skor
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je to veľdielo, na ktoré sa tak dlho čakalo? Hmm...
Nadrzka bude na dalsej iteracii.
Bowden k sedlovke je v gramarskej verzii, cez ram by to bola hmotnost navyse! Ale nadseny som, ze 3M duct tape ma rovnaky odtien ako siva farba na rame, krasne to ladi. Pridavam jej cim dalej tym viac. A textura podobna ako karbon pod lakom.
--a ked uz izolepa, tak aspon cira priesvitna.
Dost rozmyslam aj ja nad tym