podľa mňa je posed v pohode, pri väčšom ráme by musel mať predstavec ešte kratší sedlovka na cesťáku môže byť kľudne takto vysunutá mám to tiež tak podobne...
amacak Preco kritika? Vsak slusny bike a hlavne, ze si spoko. Ja nevidim ziadne zhovadilosti. Ak Ti sedi takyto posed tak casom by som si asi zmenil sedlovku za verziu s off-set a uplna pohoda. Uzivaj.
Nebyť tej sedlovky bez offsetu, tak na tom bicykli nič nekričí. Je úplne v pohodke aj dizajnovo aj funkčne Na novú Tiagru je zatiaľ len samá chvála. pomer cena , výkon , dizajn úplne skvelý.
PS: Kazdý jazdí na tom, na čo má a čo sa páči jemu ako píše majo-focus
novy prispevok do galerie... dnes som chcel zazimovat cestak a pozeram ze neprehadzuje spravne - nechce hodit na spodny pastorok. Lanko povolene dostatocne, tak ze by vyhnuta patka... pozriem sa poriadne a...
sranda je ze na poslednom vyjazde sa mi nic podozrive nezdalo, ani som na nom za posledne 2 roky nikde nespadol, nechapem ako sa to mohlo stat...
je to divne, karbon by sa nemal unavovat, ale ked tak pozeram tak tato mala cast co drzi patku si o odlomenie vyslovene koleduje... na mojom cyklokrosovom karbonovom rame by sa to takto nemohlo stat, kedze tam nic tak nevytrca, vsetko je pokope a masivnejsie
blbe je ze som uz 3 mesiace lenivy ist konecne prepisat poistku aby som mal poistene aj poskodenie sportoveho "nacinia", novy ram by ma tak stal 300,- spoluucast takto to bude viac, hehe
hm samotny bike nie (kupovany december 2012), ale pozeram ze na ram/vidlicu je zaruka 6 rokov. Pokial by bol poskodeny pri pade, tak novy ram mi predaju za 50% ceny. Tak asi im to tam preposlem co si o tom myslia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: pardon, opravené
...wtf ?! ...nejaký si " roztekaný "...
sranda je ze na poslednom vyjazde sa mi nic podozrive nezdalo, ani som na nom za posledne 2 roky nikde nespadol, nechapem ako sa to mohlo stat...
To asi naserie.
blbe je ze som uz 3 mesiace lenivy ist konecne prepisat poistku aby som mal poistene aj poskodenie sportoveho "nacinia", novy ram by ma tak stal 300,- spoluucast
post1149338.html#p1149338