Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Zimné mám na plecháčoch a už som ich mal takto zabalené a "zakonzervované" minule.
Pekne k nim mám pribalené šróby aj puklice. Nič sa nestratí a všetko si to potom nájdem pekne pokope.
Odpíšem.
Normálne to hodím do plastov.
Ty si mi aký uvedomelý - určite chodíš všade pešo, nekupuješ nič v jednorázových sáčkoch/obaloch a prezervatív preperieš resp. vyvrátiš a použiješ znova.
NIČ V ZLOM - rýpol som si rovnako ako Ty.
Žijeme v konzumnej dobe a nič s tým neurobíme.
PS: Čo robíme s použitými gumami s bicyklov?
Reťaze? Kazety? .....
Aj odpad je surovina ! *Každý*
To je presne to, akože "šak žijeme v takej dobe".... Žijeme v takej, akú si urobíme, a jediný v živote, koho vieme reálne zmeniť, sme my sami.... Odpad bude vždy, otázkou je, koľko ho bude Ja ťa za to samozrejme neodsudzujem
Ehe tak par metrov stretchky ti vadi. Keby si videl kolko sa jej spotrebuje a vyhodi pri baleni tovaru na palety... Ja napriklad pouzitou stretchkou este vyplnam krabice ked nieco posielam postou. Ale tym svet nezachranim.
To je presne to, akože "šak žijeme v takej dobe".... Žijeme v takej, akú si urobíme, a jediný v živote, koho vieme reálne zmeniť, sme my sami.... Odpad bude vždy, otázkou je, koľko ho bude Ja ťa za to samozrejme neodsudzujem
Čo som napísal, že to idem je..úť do hory?!
Normálne recyklujem. Mám doma kompostér, odpad triedime, kúrime plynom, vozím sa autom 1,2benzín ( za to sa hanbím ) radšej sa premiestňujem na biku pokiaľ to ide.
Inak chlapci - neni sme trošku mimo tému?!
Človek sem dá zabalené umyté kolesá a hneď sa tu začne podrypovať. Vidno, že je vonku na {|} , niekto kôli počasiu nebicykluje, tak sa tu riešia *****.
HOWK
je tu medzi nami nejaky automechanik alebo aspon niekto kto sa vyzna v mechanickych veciac, chcel by som sa nieco poppytat ohladne par veci na mojom starsom aute, dost by mi to pomohlo a budem velmi vdacny za vas cas
Lubik v pohode Páči sa mi ale prístup k tým pneu Tiež to vždy poctivo umyjem, ošetrím a spakujem (akurát mám na to dáke vaky a stojan, a miesto v garáži )
Ja mam celorocne, nemenim, necistim, na auto kaslem, umyva sa len ked prsi a luidia ho obchadzaju radsej obklukou aby sa neumazali co mi aj vyhovuje lebo ho sem tam zabudnem zamknut.
dovazal z vas uz niekto auto na slovensko zo zahranicia? je to kopec vybavovaciek ako som cital po internetoch a hlavne este kopec penazi takze sa to asi neoplati len ma to zaujima ci s tym ma niekto realnu skusenost.
prečo by sa to nemalo oplatiť ?
(chystal som sa ...ale nakoniec som nedoviezol)
ale našiel som človeka, ktorý za celkom "primeraný" peniaz bol ochotný všetko zariadiť s tým, že mi odovzdá komplet prihlásené auto na značkách (bola to pre neho rutina)
určite aj v Tvojom okolí nájdeš ..keď budeš hľadať ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Letné umyté , zbalené a uskladnené
(teda ak ich nemáš v obývačke)
mne ich v servise zabalia do takých "mechov" a dám do pivnice
Proces zabalenie je podla mna vhodnejsie nahradit procesom osetrenia pripravkom na pneumatiky
No a balím to preto, lebo ich skladujem u našich v pivnici a aj o pol roka ich prinesiem domov čisté a neuprášené.
Pekne k nim mám pribalené šróby aj puklice. Nič sa nestratí a všetko si to potom nájdem pekne pokope.
Nemusíš písať, odpoveď viem. Ach jaj, ekológia a výrobcovia fólií sú ti vďační...
Normálne to hodím do plastov.
Ty si mi aký uvedomelý - určite chodíš všade pešo, nekupuješ nič v jednorázových sáčkoch/obaloch a prezervatív preperieš resp. vyvrátiš a použiješ znova.
NIČ V ZLOM - rýpol som si rovnako ako Ty.
Žijeme v konzumnej dobe a nič s tým neurobíme.
PS: Čo robíme s použitými gumami s bicyklov?
Reťaze? Kazety? .....
Aj odpad je surovina ! *Každý*
Čo som napísal, že to idem je..úť do hory?!
Normálne recyklujem. Mám doma kompostér, odpad triedime, kúrime plynom, vozím sa autom 1,2benzín ( za to sa hanbím
Inak chlapci - neni sme trošku mimo tému?!
Človek sem dá zabalené umyté kolesá a hneď sa tu začne podrypovať. Vidno, že je vonku na {|} , niekto kôli počasiu nebicykluje, tak sa tu riešia *****.
HOWK
Nemusíš písať, odpoveď viem. Ach jaj, ekológia a výrobcovia fólií sú ti vďační...
Myslím že kludne ti ju potom poštou pošle isto stým naložíš lepšie napr. vypcháš si periny a tak ...
(chystal som sa ...ale nakoniec som nedoviezol)
ale našiel som človeka, ktorý za celkom "primeraný" peniaz bol ochotný všetko zariadiť s tým, že mi odovzdá komplet prihlásené auto na značkách (bola to pre neho rutina)
určite aj v Tvojom okolí nájdeš ..keď budeš hľadať ...