Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Kokos silva vet ty tam budes s tymi hrablami zachvilu aj spat btw nebolo by lepsie hromadne odhrabat listie dalej od trailu? Lebo ked sa odhrabe len trail tak prvy vietor to zase nafuka naspet....
Zajtra asi bude listie mokre,to moc nepojde, teraz je to slusne odhrabnute, mozno za tyzden by to bolo lepsie az ked vsetko opadne
Ale radsej nie,aby sme nerobili hluk
Pred chvilkou jsem se vratil z lesa. Motal jsem se jen v okoli Kamziku, celkem mokro a hlavne vsude mokre listi a novych rigolu od vcerejsiho deste... Potesil ale, asi cerstve odhrabany od listi, zacatek k trailu Koziarka/Briezky!
Rád by som vybehol tento týžden na nočný pojazd do MK, netušíte či je blato, alebo už to vymrzlo a vyschlo z víkendu?
A aby som niekoho neurazil, tak chceli by sme dať taký asi 30-40km neENDURO pojazd trailami Malých karpát, z Koliby cez 5bojár a Krasňanský, neSKOKanským štýlom sa presunúť ŠLAPANÍM DO KOPCA na tri jamy a Malý Slavín, kde by sme dali zastávočku, možno s medzi zastávkou na BK na jedno večerné pifko (ale pochybujem že budú mať fčelín otvorený cez týždeň) a potom ŠLAPAVÝM štýlom chrtili po Cerovke až pod Kolibu, kde by sme si dali KRÁSNY VÝŠLAP hore na Kamzík a uzavreli tak nočný pojazdík. Neočakávam, že sa niekto pridá, lebo nepôjdeme ako ENDURisti, ale ako sa chodilo kedysi, pomaly, bez ničenia chodníkov a trailov, obdivujúc krásy nočnej okolitej prírody a merajúc si pritom výškové metre...(počítam že dáme snáď aj 1000), ale keby niekto chcel sa pridať, kľudne sa ozvite... (štvrtok po práci).
Rád by som vybehol tento týžden na nočný pojazd do MK, netušíte či je blato, alebo už to vymrzlo a vyschlo z víkendu?
A aby som niekoho neurazil, tak chceli by sme dať taký asi 30-40km neENDURO pojazd trailami Malých karpát, z Koliby cez 5bojár a Krasňanský, neSKOKanským štýlom sa presunúť ŠLAPANÍM DO KOPCA na tri jamy a Malý Slavín, kde by sme dali zastávočku, možno s medzi zastávkou na BK na jedno večerné pifko (ale pochybujem že budú mať fčelín otvorený cez týždeň) a potom ŠLAPAVÝM štýlom chrtili po Cerovke až pod Kolibu, kde by sme si dali KRÁSNY VÝŠLAP hore na Kamzík a uzavreli tak nočný pojazdík. Neočakávam, že sa niekto pridá, lebo nepôjdeme ako ENDURisti, ale ako sa chodilo kedysi, pomaly, bez ničenia chodníkov a trailov, obdivujúc krásy nočnej okolitej prírody a merajúc si pritom výškové metre...(počítam že dáme snáď aj 1000), ale keby niekto chcel sa pridať, kľudne sa ozvite... (štvrtok po práci).
Neviem odkedy sa neenduro rovna pomaly, hlavne ked chces chrtit A uz vobec nerozumiem co maju uvedene trasy s endurom
MageZ ok, predbežne sme dvaja (bratranec_itt), s tebou traja, tak si štvrtok dáme vedieť, že čo kedy a ako
pepemsk noooo... podľa mňa by ti to najlepšie vysvetlili na STU alebo na SAVke, to musíš mať doktorský titul, najlepšie aj pred menom a za menom, aby si to pochopil, ono totž aby si vedel jazdiť neENDURO štýlom, tak nesmieš SKÁKAŤ, musíš si vychutnávať prírodu, ale pritom sa tváriť ako CHRT, veľa, ale fakt že veľa šlapať, až tak, že ťa to už nebaví a našlapať hlavne veľa výškových metrov, no proste je to zložité.... dopracuješ sa k tomu vlastne skoro až na dôchodku, musíš mať stráááášne veľa odjazdené...
A najmä... musíš mať prehľad čo sa deje na tomto fóre... inak si úplne... ale fakt že úplne mimo hry
pepemsk noooo... podľa mňa by ti to najlepšie vysvetlili na STU alebo na SAVke, to musíš mať doktorský titul, najlepšie aj pred menom a za menom, aby si to pochopil, ono totž aby si vedel jazdiť neENDURO štýlom, tak nesmieš SKÁKAŤ, musíš si vychutnávať prírodu, ale pritom sa tváriť ako CHRT, veľa, ale fakt že veľa šlapať, až tak, že ťa to už nebaví a našlapať hlavne veľa výškových metrov, no proste je to zložité.... dopracuješ sa k tomu vlastne skoro až na dôchodku, musíš mať stráááášne veľa odjazdené...
OK tak prijemny vylet prajem A hlavne to nahrajte na Stravu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ci blby napad?
my sme hrabali tak na sirku 80 cm
Ale radsej nie,aby sme nerobili hluk
Trapi ta to?
Blázniš ?! Do nedotknutej prírody Malých Karpát ?!
Neviem odkedy sa neenduro rovna pomaly, hlavne ked chces chrtit
A najmä... musíš mať prehľad čo sa deje na tomto fóre... inak si úplne... ale fakt že úplne mimo hry
si robil prdel z ironhajda a jaho vyplakavaciek po celom fore
OK tak prijemny vylet prajem