Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tak zase aby som to uviedol na pravú mieru, ja som nikde nenapísal, že to budú výškové metre podľa GPS, milý Henry33 ak chceš potrénovať dobré šlapanie do kopca, lebo to sa už dnes len-tak často v Malých Karpatoch nerobí, tak to ti garantujem, že šlapať budeme... miestami aj do kopca, ale zas aby som nezavádzal, na to sú tu iní borci, ktorí to vedia lepšie ako ja, veď vieš, ja to ENDURO nejazdím, síce mám na to bajk, ktorý to pripomína, ale ja to nejazdím, ja dokonca ani skákať neviem..
Ale neboj, dáme aj nejakú 1000ku...
si robil prdel z ironhajda a jaho vyplakavaciek po celom fore
no ja sa skor cudujem tym starsim z vas endurakov, ze tuto aktivitu stale prevadzkuju. Kosti a ine zranenia sa v tom veku hoja uz horsie a pomalsie
btw, skuste si niekedy vyjazd s tmaxom, strenkim alebo brudym, nevydrzite za nimi ani 10 minut. Ja som v case mojej top kondicky vydrzal maximalne 2 hodiny, potom ma uz vypinalo (teraz nemyslim tu jednu velku spolocnu singlovacku minuly rok, ked sli na 30% svojho vykonu).
odhliadnuc od toho, ze prevaznu vacsinu ludi tu nepoznas a tym padom je domnienka o 10-tich minutach vybrata z nosa, povedz mi v com tkvie zmysel dupat v takom tempe. Mne sa zda ovela krajsie prave to enduro, tam sa nik nezenie a skor si vychutnava sceneriu.
odhliadnuc od toho, ze prevaznu vacsinu ludi tu nepoznas a tym padom je domnienka o 10-tich minutach vybrata z nosa, povedz mi v com tkvie zmysel dupat v takom tempe. Mne sa zda ovela krajsie prave to enduro, tam sa nik nezenie a skor si vychutnava sceneriu.
Cim rychlejsie tym lepsie. Aspon za seba teda hovorim Ale hlavne podla toho s kym ides. Raz dupem, raz sa kocham, da sa zit oboje.
iron.hide a ostatní transformeri, veď my starí ani žiadne Enduro nejazdíme... žiadne rekordy nelámeme, v pedáloch ušlapeme možno 20m a musíme si sadnúť.... možno o 10 rokov keď budeš v našom veku pochopíš.
Nejazdíme rýchlo a nešlapeme vám mladým chrtom na päty, lebo už na to nemáme vek ani kondičku. Baví nás podaktorých šlapať aj do kopca, občas si musíme oddýchnuť a pustiť tých chrtov pred nás, ale ten pocit, keď si to môžeme pustiť naplno dolu kopcom, vyrezať tú zákrutu rýchlejšie ako pred 10 rokmi a technicky zvládnuť ten úsek, ktorý som pred 10 rokmi nedal, tak ten pocit za to stojí. A že máme bajky 160mm+, no máme, lebo sú pre nás pohodlné, ja som sa 15 rokov triasol na HT s 10cm zdvihu a ďakujem už viac nemusím, tých 160+ v rovnakej váhe ako ten môj HT, mi dáva možnosť prekonať samého seba v zjazde a je to jedno, či skáčem alebo nie, ale keď nebodaj letím, mám pocit, že som prekonal sám seba a žijem a robím niečo, čo ma baví najviac na svete. A ten pocit mi nik neukradne.
A keby si niekoho z nás aj poznal, možno by si bol prekvapený, akí sme pohodoví chlapci, čo sa nikam nenaháňajú, pokecajú, dokonca dajú aj výškové metre, aj "normálne" karpatské traily pojazdia a popijú pifko na BK.
A teraz mi vysvetli..... na kieho pi**u by som sa mal naháňať za nejakým Saganom na MTB ???
Tak zase aby som to uviedol na pravú mieru, ja som nikde nenapísal,...
Nabuduce radsej napis, ze planujes vylet v pohodovom/turistickom tempe cca. xy km a xy vyskovych a netahaj do toho uplne zbytocne narazky na pojem enduro.
v obleceni:
- XC - latexove gate stahujuce co najsilnejsie gule aby si si ich neomlatil o sedlo 40cm nad rajdami
- AM - volnejsie strihy, aby nebolo az tak vidiet pretekajuci bachor, ale farby musia byt zladene s bikom
- Enduro - kriklave sustaky a ladvinky + bike musi mat 1 prevodnik a nadrzku inak si iba hipster
Dublinboy - ja sa mozem spytat uplne rovnako: na kieho pi**u by som sa mal naháňať za nejakým ëndurakom na zjazdovom singli?
alebo este lepsie povedane - preco by som mu mal uhnut, ked ma zozadu dobehne? Ja som im zatial vzdy uhol a veru dobre som spravil, pretoze okolo mna preleteli akoby som tam ani vobec nebol! A taki bezohladni ste mnohi z vas endurakov.
OK, nabuduce sa teda proste neuhnem, vsak sami ste mi v tej mojej malej anketke potvrdili ze na vine zrazky bude ten vzadu, pamatate? Ked ma tam zramuje a otrieska o strom, budem si od neho pravne narokovat skodu na biku aj na zdravi.
Este jedna vec - ten stary znamy problem s Bluetrailom - povodne to mal byt udajne "rodinny singel", kam moze ocko-cyklista zobrat celu rodinku vratane nie moc zdatnej manzelky a aj s deckami. No p**u, vsak by ich tam zostrelil prvy endurak co ich dobehne.
magez - ok, tak to je potom super. Vsak en-duraci maju predsa driver8.
zvysok plati.
--
henry88 - no to neviem, mam s nimi zle skusenosti, s EN aj s DH jazdcami. Aj kvoli nim vzdy radsej jazdim dalej od Bratislavy.
MageZ, neverim. To nemoze byt pravda. Na BT predsa jazdia len enduraci a zasadne zostreluju deti a xc-ckarov zozadu. A ked to preziju, tak si ich podaju e-bikeri jazdiaci 80km/h v protismere, erodujuc nase krasne Karpaty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale neboj, dáme aj nejakú 1000ku...
no ja sa skor cudujem tym starsim z vas endurakov, ze tuto aktivitu stale prevadzkuju. Kosti a ine zranenia sa v tom veku hoja uz horsie a pomalsie
btw, skuste si niekedy vyjazd s tmaxom, strenkim alebo brudym, nevydrzite za nimi ani 10 minut. Ja som v case mojej top kondicky vydrzal maximalne 2 hodiny, potom ma uz vypinalo (teraz nemyslim tu jednu velku spolocnu singlovacku minuly rok, ked sli na 30% svojho vykonu).
Vsak keby som bol dupac, tak ani nic nefotim.
Cim rychlejsie tym lepsie. Aspon za seba teda hovorim
Nejazdíme rýchlo a nešlapeme vám mladým chrtom na päty, lebo už na to nemáme vek ani kondičku. Baví nás podaktorých šlapať aj do kopca, občas si musíme oddýchnuť a pustiť tých chrtov pred nás, ale ten pocit, keď si to môžeme pustiť naplno dolu kopcom, vyrezať tú zákrutu rýchlejšie ako pred 10 rokmi a technicky zvládnuť ten úsek, ktorý som pred 10 rokmi nedal, tak ten pocit za to stojí. A že máme bajky 160mm+, no máme, lebo sú pre nás pohodlné, ja som sa 15 rokov triasol na HT s 10cm zdvihu a ďakujem už viac nemusím, tých 160+ v rovnakej váhe ako ten môj HT, mi dáva možnosť prekonať samého seba v zjazde a je to jedno, či skáčem alebo nie, ale keď nebodaj letím, mám pocit, že som prekonal sám seba a žijem a robím niečo, čo ma baví najviac na svete. A ten pocit mi nik neukradne.
A keby si niekoho z nás aj poznal, možno by si bol prekvapený, akí sme pohodoví chlapci, čo sa nikam nenaháňajú, pokecajú, dokonca dajú aj výškové metre, aj "normálne" karpatské traily pojazdia a popijú pifko na BK.
A teraz mi vysvetli..... na kieho pi**u by som sa mal naháňať za nejakým Saganom na MTB ???
Nabuduce radsej napis, ze planujes vylet v pohodovom/turistickom tempe cca. xy km a xy vyskovych a netahaj do toho uplne zbytocne narazky na pojem enduro.
A ziadne narazky na A(ll)M(ountain)/EN(duro) poprosim
- XC - latexove gate stahujuce co najsilnejsie gule aby si si ich neomlatil o sedlo 40cm nad rajdami
- AM - volnejsie strihy, aby nebolo az tak vidiet pretekajuci bachor, ale farby musia byt zladene s bikom
- Enduro - kriklave sustaky a ladvinky + bike musi mat 1 prevodnik a nadrzku inak si iba hipster
alebo este lepsie povedane - preco by som mu mal uhnut, ked ma zozadu dobehne? Ja som im zatial vzdy uhol a veru dobre som spravil, pretoze okolo mna preleteli akoby som tam ani vobec nebol! A taki bezohladni ste mnohi z vas endurakov.
OK, nabuduce sa teda proste neuhnem, vsak sami ste mi v tej mojej malej anketke potvrdili ze na vine zrazky bude ten vzadu, pamatate? Ked ma tam zramuje a otrieska o strom, budem si od neho pravne narokovat skodu na biku aj na zdravi.
Este jedna vec - ten stary znamy problem s Bluetrailom - povodne to mal byt udajne "rodinny singel", kam moze ocko-cyklista zobrat celu rodinku vratane nie moc zdatnej manzelky a aj s deckami. No p**u, vsak by ich tam zostrelil prvy endurak co ich dobehne.
zvysok plati.
--
henry88 - no to neviem, mam s nimi zle skusenosti, s EN aj s DH jazdcami. Aj kvoli nim vzdy radsej jazdim dalej od Bratislavy.
Ale Dufam, ze este v Malych Karpatoch. Ja len aby ste neboli moc OT