Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Oplati, ale pocitaj s tym, ze to nieje otazka 15 minut.
Priviezol som zatial 2 auta a ak budem mat este nejake na Slovenskych znackach, tak zase doveziem. (teda ak nebude nejake z rodiny alebo od znameho)
Ked mas cas sa pripravit dopredu mozes usetrit cas a aj peniaze.
Ja som riešil dovoz.... síce náves ale to je jedno.... vybehaval som to sám .... čaká ta preložiť TP a faktúry z cudzieho jazyka, kontrola originality na STK, žiadosť na OÚ odbor dopravy .... to je cca 350-400 euro + nakoniec prihlásiť na polícii co je suma podľa výkonu....
oplatí sa najmä pri jazdenke, vieme že autá z nemecka sú na tom o dosť lepšie pri rovnakom veku a najazdených km ako u nás, lebo lepšie cesty a lepší pravidelný servis... problém sú podvodníci, ale tých je tiež u nás viac ako tam... sám by som do toho nešiel, najlepšie cez nejakého známeho čo sa tomu venuje, prípadne niekoho čo má dobré referencie..
Tie ceny silu nezmyselne pri 150kw platit 1000e za prihlasenie je dost presne ako u tej imlrezy sati zdala cena zaujmava dokym si nezistil sumu za vykon a objem a od noveho roka to bude este viac
no je to stare auto 162kW takze ked som videl tu tabulku podla vykonu to je skoro cez 1000€.
no jo Bikejoring hej keby som takeho cloveka zohnal bol by som rad no nikoho takeho nepoznam.
ja som si nechal doviesť tesne než toto výpalné začalo byť platné, sú to už 4 roky... neviem o aké auto ide, ale mne to doviezol známy, ale zameriava sa skôr na luxusnejšie autá, mne teda doviezol aj obyčajnú strednú triedu http://www.sapoauto.sk/
Pisal som cisty cas a vela veci som si zariadil dopredu cez telefon, takze ziadne cakania a ani vyplnanie papierov na uradoch.
Dopredu sa da dohodnut:
Plna moc, kedze auta nesli mne.
preklad - ako staly zakaznik mozem poslat scan na uradny preklad a pridem az ked je to pripavene. Ale uz som im tam zase nechal peknych par stoviek eur a druha strana sa vie na mna spolahnut.
STK, EK, KO - chodim niekam kde sa da dopredu objednat na konkretny cas, takze necakam a to iste s administrativnou STK a EK
Poistka, zase len podpisujem dopredu pripravene papiere
Urad dopravy som mal stastie, ale zase v Ba to celkom odsypa - jeden z uradov na ktore nedam dopustit.
oplatí sa najmä pri jazdenke, vieme že autá z nemecka sú na tom o dosť lepšie pri rovnakom veku a najazdených km ako u nás, lebo lepšie cesty a lepší pravidelný servis... problém sú podvodníci, ale tých je tiež u nás viac ako tam... sám by som do toho nešiel, najlepšie cez nejakého známeho čo sa tomu venuje, prípadne niekoho čo má dobré referencie..
hej? nemecko maju cele podchytene turci so svojimi odrbkami, pokial kupovat auto z nemecka, tak jedine od sukromnej osoby a tie su hned prec.
petrik su firmy ktore robia dovoz a vsetko vybavia za teba vratane obhliadky a doporuceni ci sa dane auto oplati, nemusis hladat po znamostiach.
Presne tak, ja teraz riesim dovoz Navary 3,0 V6 cez firmu co robi dovoz. K cene auta na mobile.de je to + 2500,- Eur. V cene je obhliadka ich technikom . nasledne komunikacia o zisteniach skutocneho stavu, pripadne neodporucanie kupovat, dovoz, poplatky a postavenie na SK SPZ.
Ked som odratal vsetky potrebne poplatky, robia to za 500,-Eur.
Za 500 sa ja trepat do nemecka nebudem aby som zistil, ze odfotene auto v inzerate je uplne ine ako chcem. Doba dodania 10 prac. dni.
To nie je teoria, to je znenie zakona. Zatial som odovzdavanie opotrebovanych gum distributorovi neriesil, ale ked budem kupovat nove, tak sa rovno u predajcu od ktoreho budem kupovat opytam na moznost odovzdania starych. Alebo v pneuservise do ktoreho ich dam prezut. Ale je tu na fore dost aktivnych motoristov, takze niekto to urcite zisti skor ako ja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Priviezol som zatial 2 auta a ak budem mat este nejake na Slovenskych znackach, tak zase doveziem. (teda ak nebude nejake z rodiny alebo od znameho)
Ked mas cas sa pripravit dopredu mozes usetrit cas a aj peniaze.
no jo Bikejoring hej keby som takeho cloveka zohnal bol by som rad no nikoho takeho nepoznam.
Dopredu sa da dohodnut:
Plna moc, kedze auta nesli mne.
preklad - ako staly zakaznik mozem poslat scan na uradny preklad a pridem az ked je to pripavene. Ale uz som im tam zase nechal peknych par stoviek eur a druha strana sa vie na mna spolahnut.
STK, EK, KO - chodim niekam kde sa da dopredu objednat na konkretny cas, takze necakam a to iste s administrativnou STK a EK
Poistka, zase len podpisujem dopredu pripravene papiere
Urad dopravy som mal stastie, ale zase v Ba to celkom odsypa - jeden z uradov na ktore nedam dopustit.
Policia ide uz teraz v Ba rychlo.
hej? nemecko maju cele podchytene turci so svojimi odrbkami, pokial kupovat auto z nemecka, tak jedine od sukromnej osoby a tie su hned prec.
petrik su firmy ktore robia dovoz a vsetko vybavia za teba vratane obhliadky a doporuceni ci sa dane auto oplati, nemusis hladat po znamostiach.
Ked som odratal vsetky potrebne poplatky, robia to za 500,-Eur.
Za 500 sa ja trepat do nemecka nebudem aby som zistil, ze odfotene auto v inzerate je uplne ine ako chcem. Doba dodania 10 prac. dni.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=432074013583417&id=250959315028222
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/356449-stare-pneumatiky-vezmu-do-zberu-zadarmo/
http://www.odpady-portal.sk/Dokument/103052/pneumatiky-prava-a-povinnosti-podla-noveho-zakona-o-odpadoch.aspx