z internetov: The CB pedals are totally incompatable with SPD cleats. But even "SPD compatable" pedals aren't all created equal. While many non-Shimano "SPD compatable" pedals may look the same, it is VERY rare that you will find non-Shimano pedals that will function properly with shimano brand cleats and vice-versa. It is HIGHLY recommended that you use the cleats that come with the pedals. And it is an absolute must that you use the CB cleats of the CB pedals. They are totaly different from SPD cleats.
Ok, chcel som to overiť, cb pedále jazdím, akurát som nenašiel nič shimano. Aj pedále a aj kufre o ktorých som bol presvedčený že sú úplne určite shimano nakoniec shimano neboli.
OK, teraz som si to po sebe este raz precital. A vyznelo to inac ako to bolo myslene. Ta druha veta totiz stale hovorila o CB kufroch a nie o ziadnych inych.
doživotná záruka je v podstate skoro výhradná služba od koss.... a vzhladom na to že to nieje uvedené v popise(niečím takým sa rád pochváli každý výrobca/predajca lebo je to lákadlo na zákazníkov) tak nepredpokladám že by tam bola nejaká špeci záruka navyše..
V prípade registrácie na www.dozivotnazaruka.sk alebo na tel. č. 045/5410711 a za predpokladu splnenia ďalších podmienok dovozcom vyžadovaných* sa na slúchadlá značky KOSS vzťahuje Predĺžená bezplatná záruka v trvaní 12 mesiacov. Predĺžená bezplatná záruka začína plynúť v okamihu uplynutia Zákonnej záruky. K Predĺženej bezplatnej záruke môžu byť účtované prípadné náklady na poštovné. Predĺžená bezplatná záruka je rozšírením práv spotrebiteľa, nie je však pokračovaním Zákonnej záruky.
Zákonnú záruku a *Predĺženú bezplatnú záruku nemožno uplatniť v prípade ak ide o:
mechanické a iné poškodenie zjavne spôsobené nesprávnym používaním (vrátane mechanického poškodenia prívodných káblov slúchadiel) alebo používaním v rozpore s návodom na obsluhu alebo nevhodným umiestnením (vlhké, prašné, kontaminované či inak nevhodné prostredie)
poškodenie vzniknuté opotrebovaním nad rámec bežného používania
Koss-y sa daju kupit s dozivotnou zarukou ale aj bez nej (ja mam s dozivotnou).
Ja som moje Koss porta pro reklamoval 2krat. Raz este v 2 rocnej zarucnej dobe ked sa mi zlomil kabel pri jacku (vymenili mi ich za nove).
A raz po skončeni 2 ročnej záruky, vtedy sa mi podarilo vytrhnut kabel priamo z praveho sluchatka (vymenili sluchatko s kablom).
Nepamatam si uz presne ako to je, ale pri tej dozivotnej zaruke sa tusim vzdy plati 5eur pri reklamacii.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Každé mtb kufre pasujú do každého mtb pedalu, ale môžu mať iný uhol vykopnutia.
Vraj sú kompatibilné, ale neskúšal som to
to si odkial zobral? skús sa so shimano kuframi zapnúť do pedálov LOOK, alebo time... to proste nedáš
Ale opačným smerom nie, kedze shimano pedál potrebuje presne svoj kufor
to by som si pozrel jak sa sem zapinas spd kuframi
https://korcule.com/oakley-racing-jacket-p3677?var=9711
http://usti.idnes.cz/deti-se-v-usti-nad-labem-nechaly-prejet-vlakem-fac-/usti-zpravy.aspx?c=A161110_103246_usti-zpravy_vac2
https://www.dozivotnizaruka.cz/sk/podminky.php
V prípade registrácie na www.dozivotnazaruka.sk alebo na tel. č. 045/5410711 a za predpokladu splnenia ďalších podmienok dovozcom vyžadovaných* sa na slúchadlá značky KOSS vzťahuje Predĺžená bezplatná záruka v trvaní 12 mesiacov. Predĺžená bezplatná záruka začína plynúť v okamihu uplynutia Zákonnej záruky. K Predĺženej bezplatnej záruke môžu byť účtované prípadné náklady na poštovné. Predĺžená bezplatná záruka je rozšírením práv spotrebiteľa, nie je však pokračovaním Zákonnej záruky.
Zákonnú záruku a *Predĺženú bezplatnú záruku nemožno uplatniť v prípade ak ide o:
mechanické a iné poškodenie zjavne spôsobené nesprávnym používaním (vrátane mechanického poškodenia prívodných káblov slúchadiel) alebo používaním v rozpore s návodom na obsluhu alebo nevhodným umiestnením (vlhké, prašné, kontaminované či inak nevhodné prostredie)
poškodenie vzniknuté opotrebovaním nad rámec bežného používania
poškodenie vzniknuté zásahom neoprávnenej osoby
http://www.progamingshop.sk/koss-nahradne-penove-nausniky-porta-pro-3-pary-p-2257.html
Ja som moje Koss porta pro reklamoval 2krat. Raz este v 2 rocnej zarucnej dobe ked sa mi zlomil kabel pri jacku (vymenili mi ich za nove).
A raz po skončeni 2 ročnej záruky, vtedy sa mi podarilo vytrhnut kabel priamo z praveho sluchatka (vymenili sluchatko s kablom).
Nepamatam si uz presne ako to je, ale pri tej dozivotnej zaruke sa tusim vzdy plati 5eur pri reklamacii.