Pridana hodnota v marketingu nohavic .. LOL, jasne .... a to ostatne, doteraz toto vsetko robievala jedna osoba, volala sa , ze krajcir/krajcirka. Mimochodom .. za to navrhovanie /castokrat ti dizajneri v zivote nohavice na sebe nemali/ by zasluzili zasit prsty. Z mojho pohladu je lahsie navrhnut nohavice, ako ich usit .. rad sa pozriem, ako PhilJ sije nohavice . Ale v kontexte tejto debaty by som to videl tak, ze ja to navrhem, PhilJ usije a Federer ich bude nosit
aky mas nazor na nohavice znacky Gore bike wear a aky mas nazor na nohavice znacky Crivit ?
Aj to je marketing. Firmy investuju miliony len do toho, aby si ich logo mal stale na ociach a aby si nezabudol ze existuju - aj to je pridana hodnota ich produktov. Asi sa na pridanu hodnotu pozeras z pohladu spotrebitela a nie vyrobcu ktory tu sicku plati - a o ktorom je rec.
Ked kupujes oblecenie s blbym strihom, tak to uz je tvoj problem
Stale vznikaju nove produkty z novych materialov, ktore treba nanovo navrhovat, ale postupne sa upravuju aj ustalene produkty napr. outdoorove veci ktore sa predavaju pod tym istym nazvom uz desiatky rokov prechadzaju stale drobnymi zmenami. A koniec koncov aj tie farby musi navrhnut dizajner, lebo v opacnom pripade to potom dopadne ako Tilak
to by boli krajcirstva na kazdom rohu a kazdy druhy by sa tym zivil.
veď by sa aj živil, len keby bol dopyt.. málokto si dá ušiť dačo na mieru keď to stojí 5-8x toľko ako podobný "spotrebný" tovar z číny či polska
ja som minule kúpil v C&A rifle za 9€ vo výpredaji na záhradu a roboty okolo domu za to ani meter látky normálne človek nekúpi..
aky mas nazor na nohavice znacky Gore bike wear a aky mas nazor na nohavice znacky Crivit ?
že kvalita práce je veľmi podobná (aj keď nie u všetkých výrobkov Crivit), kvalita materiálu zodpovedá cene.. bundu či nohavice za 100-200€ by v Lidli nikto nekúpil nech to má kvalitný materiál aký chce, takže reťazec ide podľa dopytu zákazníkov.. mal som a mám z Lidlu už kadečo, hlavne na hrubé roboty či venčenie..
ale no tak, akúkoľvek tému človek otvorí, tak všade sa preberajú Ramonove kraslice. To sa vám všetkým o nich sníva
Nech otvoríš akúkoľvek tému tak sa tu preberajú samé kkciny.
V niektorých témach vidím len "Tento príspevok napísal FEDERER, ktorý je vo vašom zozname ignorovaných. Zobraziť tento príspevok." (stále sa čudujem ako môže niekto reagovať na tie jeho p******y..) v iných zase samé OT..
Ak mám pravdu povedať, tak to tu už až tak nesledujem. Ale tak ja som len jedna ryba v mori, komu tu asi tak budem chýbať, že? Najmä ak tu nemám 5 miliónov príspevkov..
Predpoved pocasia ma nemoze nasrat. Vzdy je nejak a tak tomu aj bude. Inac tu pri cimbalovke popijam miestny pivovar Stramak. 12• ale pale, 11• svetly leziak, 10• svetly leziak, polotmave 11• . A uz sa mi tusim kucká.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj to je marketing. Firmy investuju miliony len do toho, aby si ich logo mal stale na ociach a aby si nezabudol ze existuju - aj to je pridana hodnota ich produktov. Asi sa na pridanu hodnotu pozeras z pohladu spotrebitela a nie vyrobcu ktory tu sicku plati - a o ktorom je rec.
Ked kupujes oblecenie s blbym strihom, tak to uz je tvoj problem
Stale vznikaju nove produkty z novych materialov, ktore treba nanovo navrhovat, ale postupne sa upravuju aj ustalene produkty napr. outdoorove veci ktore sa predavaju pod tym istym nazvom uz desiatky rokov prechadzaju stale drobnymi zmenami. A koniec koncov aj tie farby musi navrhnut dizajner, lebo v opacnom pripade to potom dopadne ako Tilak
veď by sa aj živil, len keby bol dopyt.. málokto si dá ušiť dačo na mieru keď to stojí 5-8x toľko ako podobný "spotrebný" tovar z číny či polska
ja som minule kúpil v C&A rifle za 9€ vo výpredaji na záhradu a roboty okolo domu
že kvalita práce je veľmi podobná (aj keď nie u všetkých výrobkov Crivit), kvalita materiálu zodpovedá cene.. bundu či nohavice za 100-200€ by v Lidli nikto nekúpil nech to má kvalitný materiál aký chce, takže reťazec ide podľa dopytu zákazníkov.. mal som a mám z Lidlu už kadečo, hlavne na hrubé roboty či venčenie..
this message is about your order nnnnn placed on 14/11/2016 at 22:25.
NEW STATUS : Shipped
mal by si sa k tomu vyjadriť
mozno mal, ale nechce sa mi!:P
Nech otvoríš akúkoľvek tému tak sa tu preberajú samé kkciny.
V niektorých témach vidím len "Tento príspevok napísal FEDERER, ktorý je vo vašom zozname ignorovaných. Zobraziť tento príspevok." (stále sa čudujem ako môže niekto reagovať na tie jeho p******y..) v iných zase samé OT..
Ak mám pravdu povedať, tak to tu už až tak nesledujem. Ale tak ja som len jedna ryba v mori, komu tu asi tak budem chýbať, že? Najmä ak tu nemám 5 miliónov príspevkov..
Ci tempo je ♿️ .
Ja som fculeky na senickom cimbale.
možno cestou zamarzol