Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes som absolvoval už svoju klasickú nedeľnú Kobylu, tentoraz však pešo, išiel som aj okolo zjazdového singla, ktorý končí v DNV u vodárne (https://www.strava.com/segments/12559768). kajobiker sem minulý týždeň dal fotky, ako je "profesionálne zaprataný". Keby však bol len zaprataný - jeho stredná časť (pred križovaním zelenej značky) je úplne zničená a predpokladám, že tam ešte lesáci neskončili
Čo sa terénu týka, tak červená ako tak v pohode, zelená cykloznačka (po severnej strane) všade samé blato, aj pešo sa po tom zle chodilo. Cez týždeň to snáď trochu preschne
dnes na výjazde som pofotil tie 3 miesta,ktoré treba prepíliť Tesak najlepšie ak by si prišiel niekdy autom na koniec Potočnej na záchytné parkovisko,odtial by sme peši odniesli pílu hore,nebude to viac alo 3 km tam a 3 späť,takto to vyzerá
mozeme bud tak ako hovoris alebo pouzijeme auto Joža Ž..... ma vstupku na auto do lesa do konca roka.....
inak na tej skratke k Vydrici sme v lete rezali 2 mega stromy s Astrom, Silvou a Romanom.... nieje to ten isty chodnik ta posledna foto?
...pripadne v piatok si urobim volno, pridem aj s pilou aj s bajkom, najprv popilime a potom sa mozeme ist previezt
dnes bolo vsade strasne vela blata, a paradne smyklaveho, znovu som donho v zjazde nad Kacinom zahucal. A poriadne som si pri tom trepol o predstavec koleno, som tam v tom bahne potme desat minut skuvinal ako raneny diviak
domov som prisiel spolovice hnedy.
inak tam nad Kacinom, ako odbaca zlta znacka vlavo od cervenej, navozili kopu kamenia. Na jeden z tych velkych kamenov som akosi nabehol a dopadol som nanho stredom biku nastastie mi tadial vedu vsetky tri bowdeny ako ochrana, lebo ak by som mal vnutorne vedenie, tak ten ram rovno mozem odstrojit a opat raz zaniest do carbonfactory
Dnes som absolvoval už svoju klasickú nedeľnú Kobylu, tentoraz však pešo, išiel som aj okolo zjazdového singla, ktorý končí v DNV u vodárne (https://www.strava.com/segments/12559768). kajobiker sem minulý týždeň dal fotky, ako je "profesionálne zaprataný". Keby však bol len zaprataný - jeho stredná časť (pred križovaním zelenej značky) je úplne zničená a predpokladám, že tam ešte lesáci neskončili
Čo sa terénu týka, tak červená ako tak v pohode, zelená cykloznačka (po severnej strane) všade samé blato, aj pešo sa po tom zle chodilo. Cez týždeň to snáď trochu preschne
Urcite bude aj brigada a vsetko sa odprace ale robit to teraz nema cenu
je jasné, že ísť to tam teraz dávať do poriadku nemá význam. Najprv sa odtiaľ musia odpratať lesáci. Potom niekedy na jar až bude normálne počasie a nebudú náznaky ťažby sa môže začať opravovať - ak sa vôbec nájde niekto na organizáciu brigády a opravy toho singla. Potom sa aj rád pridám a pomôžem (aj keď ten singel je pre mňa ešte moc divoký - hlavne tie skoky a dropy )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak na tej skratke k Vydrici sme v lete rezali 2 mega stromy s Astrom, Silvou a Romanom.... nieje to ten isty chodnik ta posledna foto?
...pripadne v piatok si urobim volno, pridem aj s pilou aj s bajkom, najprv popilime a potom sa mozeme ist previezt
... mne pila v batohu zoberie watty ale potom na konci......ten pocit vynahradi watty. kom-i, jouly.... a ine
domov som prisiel spolovice hnedy.
inak tam nad Kacinom, ako odbaca zlta znacka vlavo od cervenej, navozili kopu kamenia. Na jeden z tych velkych kamenov som akosi nabehol a dopadol som nanho stredom biku
Urcite bude aj brigada a vsetko sa odprace ale robit to teraz nema cenu
Poznam, hraval som DOOMa
Na stromy to ma slabsi ucinok