nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Tak bike za 9L a na figu . Toto nepochopim. Inak co sa všetci dali do tej modrej?
samozrejme, z ineho uhla uz by to bolo o inom, kedze factor ma myslim spodnu ramovu trubku podlzne "delenu"...
jedna fabrika niekde na tajwane a len po pol noci vymenia nálepky
Uz je hotove aj radenie pre TT (ved su to len spinace/tlacitka) a hotova je uz aj kotucova verzia FSA K-Force WE.
no to asi ťažko, pretože tie rámy sú na prvý pohľad rozdielne... ani farba nie je rovnaká, ale to beztak dosť skreslí fotka.
Tak ja ma info od znameho ,ktory pracuje na Taiwane. V jednej fabrike sa robi Canondale a Specialized. Meni sa len technologia a formy. Rovnako ako napr.lyziarky. Jeden tyzden Atomic a druhy Fischer.
bavíme sa stále o tých dvoch konkrétnych rámoch na fotkách o stranu vpred? pretože ja som reagoval na ne.
"Meni sa len technologia a formy" mi rozhodne nepripadá ako "prelepovanie nálepiek o polnoci"....
už tu boli diskusie o výrobe rámov na ďalekom východe a v tom by som tebou, resp, tým tvojim známym súhlasil, pretože nízka výrobná cena nie je len o lacnej pracovnej sile za "misku ryže", ale ak to tak akceptujú majitelia značiek, tak my užívatelia potom nemáme príliš na výber...
http://sport.aktuality.sk/c/248329/peter-velits-dal-zbohom-profesionalnej-cyklistike/?nomobile=1
mozno konecne pride na nasu casovku na hradzi
Vyrábajú to bez lásky za desatinu platu američana (keď sme pri tých US značkách)