Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
@pista povedal, že sa majú používať miestne názvy takže Kövérfiú
-2°C, sucho - mraz uz riadne vytahal vodu zo zeme. Na cervenej od Golgoty do Idcianskeho sedla 3 vyvratene stromy, ale nic strasne. A jeden este na zjazdovke.
Dnes o 5:30 ale vies, kazdy ide podla svojich moznosti (dnes mi to trvalo 1:20 hod., ziadne masaker tempo, pohodicka) a vychod slnka sa s datumom meni. Zavisi aj od toho, ci to chces stihnut od uplneho zaciatku od tmy alebo ti vystaci konciace zore. Dnes som sa tam hore musel motat polhodinu kym sa neobjavilo slnko pretoze vychadzalo az spoza mrakov ktore boli nad kopcami v dialke.
Kto chce mat istotu ze to nepremeska, vyjde hore vecer, zabivakuje a rano je na mieste. Len ak je spachtos, nesmie si zabudnut nastavit budik aby ho nezobudilo az
Svinky ziadne, zasa len jelene pri ceste smerom hore, dalsie na hrebeni za Golgotou, potom pri zjazde nad Riekou srny.
A na hrebeni ked som zabrzdil pred spadnutym stromom 5 metrov odo mna odletela z konara sova. Az vtedy som si vsimol, ze tam bola. Na sovy som ja expert.
GPX:
post1185762.html#p1185762
Kto chce mat istotu ze to nepremeska, vyjde hore vecer, zabivakuje a rano je na mieste, z duše mi hovoríš Minikin
Všetko najlepšie, milión kilometrov Ti želám!
(výškových)
A ja dnes pred co2 bazénom, totok: post1186564.html#p1186564
... To vieš , niekto zoširokuje a niekto " zužšuje " ...
Ťažko povedať pod lajoškou ale tak trochu inak od nižneho klatova neviem ako sa to tam volá.