Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Vcera som sa po dlhsom case peso presiel na Kamziku a okoli... A je mi do placu... V maji - juni bolo opravene cykloturisticke znacenie a po par mesiacoch vypada zas takto, ako vidite na obrazkoch nizsie... A to som nefotil vsetko. Nehovoriac o pootacanych smerovkach n stlpikoch, polenach na cyklotrase... Co sa dalo som pooodhadzoval, ale co so znacenim, to veru neviem... Kazdy rok to dva razy opravovat, to nie su zrovna efektivne vynalozene prostriedky... A zacinam mat dojem... ze ani to nema moc vyznam opravovat...
nahlasit to policajtom ako poskodenie cudzej veci nech to eviduju(mozno trestne oznamenie?) a naistalovat tam fotopascu a potom uz len cakat
large:
To som sa uz radil, to nepomoze... nie je to trestny cin... a policajti sa s tym nebudu ani zaoberat... Jedine, ze ho prichytit pri cine... Mame podozrenie, ze je to nejaky dochodca, ktoremu vadi, ze po "jeho" chodnikoch jazdia cyklisti...
large:
To som sa uz radil, to nepomoze... nie je to trestny cin... a policajti sa s tym nebudu ani zaoberat... Jedine, ze ho prichytit pri cine... Mame podozrenie, ze je to nejaky dochodca, ktoremu vadi, ze po "jeho" chodnikoch jazdia cyklisti...
sak to je ako ked niekto pocmara fasadu a pod.. mozno to je len priestupok.ale aspon keby ho niekto chytil bolo by asi lahsie konat
Podla Kajovych fotiek vidim, ze najlepsie je v mojom oblubenom zahorskom vojenskom obvode :-O jaj skoda ze to mam tak daleko, stravil by som tam zimu.
-- Dano - ten tvoj fatbike je fakt parada, citil som sa na tom ako kamenozrut z Nekonecneho pribehu, da sa na nom prejst vsetko, mi nehovor ze nejaky sneh ta zastavi na mojom tenkom chudackom biku som presiel v pohode cervenu za Bk az po Salas, a potom aj celu zamrznutu asfaltku okolo Hviezdy.
No inak poriadna kosa ihned po zotmeni :/ skoro mi odpadli kulky
Vcera som sa po dlhsom case peso presiel na Kamziku a okoli... A je mi do placu... V maji - juni bolo opravene cykloturisticke znacenie a po par mesiacoch vypada zas takto, ako vidite na obrazkoch nizsie...
Na Kamziku to znacenie osetrujem priemerne tak raz za 3 mesiace. Raz je to len prestriekane striebornym sprejom, co je ten lahsi pripad, ale teraz najnovsie premalovane fixkou. Takze furt to robi nikto iny.
iron.hide: aha, tak uz ti je dobre, ked mozes taketo jazdit
taketo prkotiny mozem jazdit, aj keby som mal horucku 39
btw tebe by sa dobre na tom snehu jazdilo na tom tvojom tanku - Reigne vsak ked ides sam, tak ta nikto nenuti ist nahor rychlo, a nadol ti to aspon pekne a pohodlne poleti
Tesak a ostatni pilcici, na 3 jamach spadol celkom slusny klacek, akurat tak nestastne pred tym mostikom, ze krizuje chodnik na obidvoch stranach potoka. Na strane od MS je multipen a na druhej, smerom k jamam je koruna. Asi to nebude uplne easy job...
lto - aha, tak fajn.
magez - lto je na rozdiel od mna rozumny clovek, a urcite by ten krasny karbonovy full v tom snehu a blate celu zimu nenicil este ked ma na to reigna.
Bol som. Super dnes, radost jazdit. Slniecko, dlhe tiene, krasa. Blue trail pekne primrznuty, paradna trakcia, ziadne blatko. Zamrzeli len 2 momenty - modre Cko z asfaltu z Kamzika, slapal som to smerom hore a tych poslednych par metrov k asfaltu ma nenechal doslapat nejaky neprebudeny XCckar na invalidnom Cannondale, pustil to rovno oproti mne, pozeram ze co robi, uhol som nabok a zosadol, ani naznak vyhnutia ani pozdrav ani podakovanie. Za nim siel mlady, ten pozdravil a podakoval. Premyslal som ci by tomu prvemu pomohlo upravit fasadu, aby korespondovala s jeho bikom. Zrejme ano. A potom klasika, mlady parik venciaci nejake stena v klopke na Blue traili. Ze budete ma musiet obist, nemusel som teda ale obisiel som.
včera to nevyšlo,ale dnes áno-trochu viac fotiek bez popisu...načo drať klávesnicu ... super pojazdenie,aj trochu tlačenia bolo,po ceste som odfikol padnutý stromček na modrej od Salaša smer bobria hrádza
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nahlasit to policajtom ako poskodenie cudzej veci nech to eviduju(mozno trestne oznamenie?) a naistalovat tam fotopascu a potom uz len cakat
sak to je ako ked niekto pocmara fasadu a pod.. mozno to je len priestupok.ale aspon keby ho niekto chytil bolo by asi lahsie konat
-- Dano - ten tvoj fatbike je fakt parada, citil som sa na tom ako kamenozrut z Nekonecneho pribehu, da sa na nom prejst vsetko, mi nehovor ze nejaky sneh ta zastavi
No inak poriadna kosa ihned po zotmeni :/ skoro mi odpadli kulky
Na Kamziku to znacenie osetrujem priemerne tak raz za 3 mesiace. Raz je to len prestriekane striebornym sprejom, co je ten lahsi pripad, ale teraz najnovsie premalovane fixkou. Takze furt to robi nikto iny.
taketo prkotiny mozem jazdit, aj keby som mal horucku 39
btw tebe by sa dobre na tom snehu jazdilo na tom tvojom tanku - Reigne
magez - lto je na rozdiel od mna rozumny clovek, a urcite by ten krasny karbonovy full v tom snehu a blate celu zimu nenicil
Ten ma oholenu srst, tak by mu bola zima
iron.hide: na zimu mam pruzinu , netreba nic riesit a vydrzi