Malo by to fungovat tak ze ked ti niekto ukradne bike a mas to tam niekde v kapsicke schovane a prejde s tym bikom okolo niekoho kto ma zapnuty BT a ma tuto aplikaciu(cize pouzivatela rovnakeho zariadenia), tak to zisti pritomnost tvojho trackera a da ti to vediet kde sa na to chadza cez jeho GPS. Samozrejme to ma plno inych funkcii ktore su popisane na stranke
U nas je to takmer nepouzitelne kedze to nema uzivatelsku zakladnu.
Kde si kupoval, ak by niekto vedel o nejakej akcii na Rox6 cad bol by som vďačný.
Chcel som kupit cez tunajsi eshop mtbiker.sk, ale nevedeli ho zohnat. Na hej.sk ho mali skladom a dokonca ma vysiel este lacnejsie kedze tu na mtbiker.sk stal 110 eur a na hej.sk 103 eur. samozrejme ze este plus doprava.
ja som konkretne bral rox 6.0 kvoli tomu, ze som vyslovene nechcel komputer s GPS v ktorom baterka vydrzi 10-15 hodin, ale taky, v ktorom vymenim baterku raz za rok a neriesim ziadne nabijanie
aj ked chceš používať napríklad funkciu auto pauzy tak v lese len na základe GPS je to nepoužiteľné... raz ti to pauzne, keď ideš pomaly, inokedy sa to nerozbehne, keď už dávno ideš.. pre mňa je prídavný senzor merania rýchlosti takmer nutnosť
aj ked chceš používať napríklad funkciu auto pauzy tak v lese len na základe GPS je to nepoužiteľné... raz ti to pauzne, keď ideš pomaly, inokedy sa to nerozbehne, keď už dávno ideš.. pre mňa je prídavný senzor merania rýchlosti takmer nutnosť
hovoríš z osobnej skúsenosti s rox 7 alebo len tak trepkáš do luftu?
Tiež chcem comp bez GPS, pre mňa zbytočné.
Mám v hladáčiku ROX 6, VDO 6 prípadne HQBC 33. O iných neviem ktoré by mali tepy, výšku, kadenciu a teplotu.
umna bol rozhodujuci hlavne pulz, kadencia, teplota a vlastne vsetko co to ma su uzitocne veci, GPS je pre mna zbytocnost kedze sa v lese neorientujem podla neho, okrem toho pouzivam STRAVU ako doplnok nie na orienaticu ale na to aby som si vedel sledovat ako som isiel a porovnavat sa s kamošmi ... myslim ze budem spokojny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
U nas je to takmer nepouzitelne kedze to nema uzivatelsku zakladnu.
Kde si kupoval, ak by niekto vedel o nejakej akcii na Rox6 cad bol by som vďačný.
Chcel som kupit cez tunajsi eshop mtbiker.sk, ale nevedeli ho zohnat. Na hej.sk ho mali skladom a dokonca ma vysiel este lacnejsie kedze tu na mtbiker.sk stal 110 eur a na hej.sk 103 eur. samozrejme ze este plus doprava.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/computer-sigma-rox-70-gps-biely/8608
No mne je to u prdele som stará škola a idem ešte na dróóóótiku
hovoríš z osobnej skúsenosti s rox 7 alebo len tak trepkáš do luftu?
Mám v hladáčiku ROX 6, VDO 6 prípadne HQBC 33. O iných neviem ktoré by mali tepy, výšku, kadenciu a teplotu.