To je fajn, ze to daju vediet vopred. V nedelu som bezal na Mincol (ok, tak vacsinu som kracal a stretol som x polovnikov, co tiez hnali ubohe diviaky. Samozrejme ziadna cedula nikde a dialo sa to okolo 10.00, kedy je v lesoch milion turistov.
dnes s andulkou ,"obzreny" trail v medzihorskej ,kde sa natacalo video CTM https://www.youtube.com/watch?v=dlHNnqwTyVQ ,pokracovanie "kade tazsie " na anakondu ,chodnicek ,pod cestou k anakonde ,vidno ho medzi koncom cervika a tou sutrakovou zvaznicou z modrej na cestu uz niekto siel ?
a este pokracovanie cervika do turskej doliny niekto skusal?... no buduci rok pom kuknut ,ak nikto dovtedy...
no a cim skor predam sedlovku a pojdem do vyssieho zdvihu 30,9 430 ci kolko a 125 zdvih keby ktosi chcel cenu este musim kuknut,lebo uz mi to sedlo zavadzia aj na anakonde clovek by sa chcel aj viac polozit ale ...
ahoj no ja som netrakoval mozno andulka ale najst sa to da lahko bud pred brodom do chatovej oblasti hore popri medzihorskom potoku hore trailom a rovno si ho obzries,alebo asfaltkou do medzihorskej doliny a kukat po lavej strane pod cestou kriz odtial to ide ...je to kusok... na trailforks to nevidim len tie serpentiny je to priamo pod nimi a asfaltkou
je to kratunke po skoku to uz je easy co boli korenove schody pri potoku su skopane na rovne rampy ,treba s niecim spojit ...a zober si nahradne rukavice ,staci lava dnes padla endura za obet
machlica
ja som tam dnes zhodou okolnosti bol tiez, na trailforks je natrackovany, ale zatial privatne, kedze je to este nedokoncene. napis mi spravu, poslem odkaz.
kvakob ten gap by aj celkom siel, dopad vyzeral v pohode, ale ked som sa skusal rozbiehat nan, tak asi 2metre pred odpalom je koren krizom cez celu sirku trailu a vzdy ma strasne rozhodil. bol som sam tak som nechcel riskovat.
ad pokracovanie cervika, myslim ze by mal vyustit na zvaznicu na zdobinej, ale este som ho cely nesiel
ad ten chodnicek, myslis asi ten chodnik co sa podoba na anakondu, vidno ho z visnovskej zvaznice nalavo, by mal koncit niekde za tym rubaniskom v potoku. je to take strhnute ze sa tam neoplati asi ani napeso podla mna
Bol som pozriet Uzávierku cesty pod Strečnom z Martina, a potom ešte neplanovane bez vody a energie chata Magura z Janošikova. Celkom som si siahol na dno síl.
Nejdem sa rozpisovat aj tu ale ak viete nieco o zmene stupna ochrany prirody v Lucanskej Fatre dajte vediet post1187480.html#p1187480
Neviem co je na tom pravdy ale vobec ma to neprekvapuje. Cakam, ze casom pride podobna "ochrana" do kazdeho kutu lesa.
Treba jazdit vsade kym sa to da a uzivat si. Mozno tu o par rokov pridu "protipiratske" opatrenia, ze sa budeme vozit len po zvazniciach a spominat na stare zlate casy, ked si nelegalne ale so sirokym usmevom jazdil po Fatre
Ak sa niekto chystá na Minčol cez sačné tak mu to neodporúčam. Asi kilometer za Sačným sa stopy skončia, a treba ísť pešo nedá sa to bikovať. Ďalej sa sranda nekončí lebo od žltej vyššie je teplo a megaaa mokrý sneh. Takže zase len pešo. Hore ale odmena v podobe krásneho počasia Modrá do Višnového je ale fakt dobrá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este pokracovanie cervika do turskej doliny niekto skusal?... no buduci rok pom kuknut ,ak nikto dovtedy...
no a cim skor predam sedlovku a pojdem do vyssieho zdvihu 30,9 430 ci kolko a 125 zdvih keby ktosi chcel
ja som tam dnes zhodou okolnosti bol tiez, na trailforks je natrackovany, ale zatial privatne, kedze je to este nedokoncene. napis mi spravu, poslem odkaz.
kvakob ten gap by aj celkom siel, dopad vyzeral v pohode, ale ked som sa skusal rozbiehat nan, tak asi 2metre pred odpalom je koren krizom cez celu sirku trailu a vzdy ma strasne rozhodil. bol som sam tak som nechcel riskovat.
ad pokracovanie cervika, myslim ze by mal vyustit na zvaznicu na zdobinej, ale este som ho cely nesiel
ad ten chodnicek, myslis asi ten chodnik co sa podoba na anakondu, vidno ho z visnovskej zvaznice nalavo, by mal koncit niekde za tym rubaniskom v potoku. je to take strhnute ze sa tam neoplati asi ani napeso podla mna
Racovo a kvakob-ov singel
Vyzerá,že ho teraz využívajú najviac srnky,
Keď Jožko objavuje nové trasy
Neviem co je na tom pravdy ale vobec ma to neprekvapuje. Cakam, ze casom pride podobna "ochrana" do kazdeho kutu lesa.
Treba jazdit vsade kym sa to da a uzivat si. Mozno tu o par rokov pridu "protipiratske" opatrenia, ze sa budeme vozit len po zvazniciach a spominat na stare zlate casy, ked si nelegalne ale so sirokym usmevom jazdil po Fatre