Ja som si tento rok urobil osobné rekordy vo všetkých hodnotách
Celkovo - 5091km / 79 833 výškových.
Bicykel - 4708km
Beh - 313km
Turistika- 70km
9km a pár výškových do konca roka odbehnem aby sa to pekne pamätalo
Ciel bol 6000km, ale tak z toho sa nestriela. Nie je dolzity ciel ale ciesta, a ci uz cesta alebo teren, uzil som si kazdy kilometer a podctivo vypotil kazdy vyskovy meter.
Ja nejak takto. Tento rok bol taky...no zvlastny. Zaciatkom jari recidiva depresie a panickych atakov v intenzite, ze sa mi okrem ineho nedalo / nechcelo ani jazdit. To sa nelutujem ale ovplyvnilo mi to cely rok a stale sa s tym seriem. Ale po par mesiacoch pauzy som zacal pomaly jazdit niekedy v lete. Ked uz sa mi dalo trochu jazdit tak to bola fajn terapia.
No nesilil som to - cisto pre zabavu a pre zmenu viac MTB ako po minule roky ked skor vyhravala cesta. MTB na moje stavy malo blahodarnejsi vplyv ale zaroven bolo menej km co ma vsak vobec netankuje - ked uz tak ma skor zaujima pomer zazitky vs. cas v sedle vs. intenzita jazdy a nie plane km.
Takisto si ratam do sumaru aj ergo co mnohym asi nesmakuje ale to nie je moj problem.
Celkovo tento rok boli tie km ovela intenzivnejsie co sa zazitkov tyka aj ked o kus menej najazdene ale to je uplne jedno.
A tento rok som si este aj vyzral asi tie minule roky ked sa mi na biku dohromady nic nestalo. Zaciatkom leta trapne zakopnutie o prevodnik pri prenasani biku a uz som mal trciacu slachu z clenku a 7 stichov. Zaciaktom augusta som sa stretol v rakusku s autom a de fakto si odrezal a kompletne roztriestil nos na sracky + vyrazil zub. Po plastike nosa sa mi aj s nenajazdenymi km a dohukanym ksichtom podarilo odhodlat ist aspon na strednu trasu dubnicaku a s vysledkom som docela spoko. Ale hlavne, ze som bol a to cca. 2 tyzdne po havarii kedy som mal mat este rest :] No a na jesen som nepochopitelne preletel v prehladnom terene na rovine a zlomil si klucnu kost a asi aj nejake rebra. Tak som mal zasa postarane o dlhsie obdobie bez biku.
Hadam uz som si to secko na cas vyzral :] Tolko moj tohorocny +/- cyklo sumar. Nech vam to jazdi!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Celkovo - 5091km / 79 833 výškových.
Bicykel - 4708km
Beh - 313km
Turistika- 70km
9km a pár výškových do konca roka odbehnem aby sa to pekne pamätalo
Je tam možnosť Pro-season
2122km a 123h - o trošku som prekonal minulý rok, heh
MTB 2270,19 km, 60408 výškových
cesta 637,89 km, 6568 výškových
37
No nesilil som to - cisto pre zabavu a pre zmenu viac MTB ako po minule roky ked skor vyhravala cesta. MTB na moje stavy malo blahodarnejsi vplyv ale zaroven bolo menej km co ma vsak vobec netankuje - ked uz tak ma skor zaujima pomer zazitky vs. cas v sedle vs. intenzita jazdy a nie plane km.
Takisto si ratam do sumaru aj ergo co mnohym asi nesmakuje ale to nie je moj problem.
Celkovo tento rok boli tie km ovela intenzivnejsie co sa zazitkov tyka aj ked o kus menej najazdene ale to je uplne jedno.
A tento rok som si este aj vyzral asi tie minule roky ked sa mi na biku dohromady nic nestalo. Zaciatkom leta trapne zakopnutie o prevodnik pri prenasani biku a uz som mal trciacu slachu z clenku a 7 stichov. Zaciaktom augusta som sa stretol v rakusku s autom a de fakto si odrezal a kompletne roztriestil nos na sracky + vyrazil zub. Po plastike nosa sa mi aj s nenajazdenymi km a dohukanym ksichtom podarilo odhodlat ist aspon na strednu trasu dubnicaku a s vysledkom som docela spoko. Ale hlavne, ze som bol a to cca. 2 tyzdne po havarii kedy som mal mat este rest :] No a na jesen som nepochopitelne preletel v prehladnom terene na rovine a zlomil si klucnu kost a asi aj nejake rebra. Tak som mal zasa postarane o dlhsie obdobie bez biku.
Hadam uz som si to secko na cas vyzral :] Tolko moj tohorocny +/- cyklo sumar. Nech vam to jazdi!