Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Dakujem chlapi, no bezne nosim 45 nike a pod. adidas 45 1/3, meral som si chodidlo a mam 29,3 lavu nohu a pravu 28,9, to asi tym ze som mal operovanu lavu nohu (rozlamana ihlica + clenok srobovany), tak mi asi nejako klesla klenba a zvacsila sa:-), takze som som objednal 46 velkost, tak dufam ze to sadne. Podla informacii od LukeBikerider by to sadnut malo, aspon hlavne na lavu nohu, kedze podla merani si mozme tenisky poziciavat:-)
Udal som rozmery väčšej nohy (ľavej), myslím že každý človek má jednu končatinu trošku odlišnú než druhú... Pravú mam rovných 29,0cm. č.45 ešte dokážem obuť aj ja, ak sú širšie, ale už dosť natesno (kvôli priehlavku a šírke) tak preto skôr 46stky nosievam. Ja som teda počítal aj s prípadnou hrubšou ponožkou. Mal som obavu či ma tretry pustia skôr šírkou, ale nie je s tým problém. Snáď sadnú teda
so sirkou mavam aj ja vacsinou problem, uzke tenisky nedam na nohu. moje stare tretry 46 sadli, shimano som skusal 46 sadli tak verim ze aj tieto forcesace sadnu.
A tie pearl izumi, čo som dával na predošlej strane sa ti nepáčia? V tých sa chodí perfektne a ak by ti sadla veľkosť v tom výpredaji, tak sú za skvelú cenu
Tie Shimaná M089ky jazdím už dva roky. Za ten čas vyzerajú stále ako po mesiaci od kúpy, nemajú náznak trhania sa. Tvrdosť mi vyhovuje, občas v nich aj tlačím keď inak nejde. Kufre sú približne zarovno podrážky, takže nejako veľmi neklopkajú pri chodení. Jediné čo im vytknem je, že nemajú nejaké výraznejšie štuple na špičke.
a zapinanie - suche zipsy a ta pracka su v pohode?
ked to by som potreboval obut. predsalen je to topanka - nemusi mi sadnut na nohu. napr. shimano sa da lahko zohnat. a prinajhorsom by som riskol aj nakup cez net tu istu velkost ako som mal doteraz. aj ked za 13 rokov asi zmenili kopyto tiez nemusia sadnut.
a co tie lanka? mam v to nejaku nedoveru
Ja som si tie shimana skúšal, sadli mi dobre, no k tým ich novým prackám mám nejak nedôveru, vyzerajú dosť krehko, Tie Izumi majú pracku o dosť masivnejšiu, ale ak by ti sadli aj tie shimana, tak možno dobre poslúžia aj tie a keby niečo tak predávajú niektoré aj náhradné diely a suchých zipsov sa báť nemusíš.
Suché zipsy aj pracka všetko v pohode. Má ich aj otec aj kamarát a obidvaja spokojní. Ale kľudne kúp tie izumi ak sa ti viac pozdávajú, nemusíme mať všetci Shimano.
Poradil by mi prosím niekto, akú veľkosť voliť pri kúpe Sidi Wire? Nemám nejako možnosť momentálne odskúšať... Doteraz som mal NW 44, Gaerne 44, Shimano 45 a DMT 44,5. Bežne nosím tak 44. Tá veľkostná tabuľka Sidi ma celkom mätie, tak či náhodou nemáte skúsenosti... Díky
bežne nosím 42, sidi mám 41,5 a sú presne akurát, obujem len s normálnou ponožkou... ale po dva a pol roka mi prídu že tá koža nejak stvrdla a necítim sa v nich už tak dobre ako keď boli novšie.. inak zimné NW mám 42, SH MTB 42 a potom mám Crono MTB 41 aj zimné aj letné.. na jar si tie crono aj na cestu zoženiem
mne to moc nesedí pri tých talianoch, teraz sme si skúšali sportful oblečnie, na ktoré by sme mali na rok prejsť a tam čo druh oblečenia to iná veľkosť, napríklad dres mi sadol XS a gate M.. ideálne si veci skúšať, keď taká možnosť nie je tak celkom presné je sa pomerať, aj pri tej tretre daj si nohu na A4 obkresli a odmeraj a podľa toho si z tabuľky vyber veľkosť. u kalasa som si takto celkom dobre trafil veľkosti, keď som sa pomeral a pozrel si tú ich grafiku
Poradil by mi prosím niekto, akú veľkosť voliť pri kúpe Sidi Wire? Nemám nejako možnosť momentálne odskúšať... Doteraz som mal NW 44, Gaerne 44, Shimano 45 a DMT 44,5. Bežne nosím tak 44. Tá veľkostná tabuľka Sidi ma celkom mätie, tak či náhodou nemáte skúsenosti... Díky
bezne nosim obuv 46, no MTB tretry od Sidi mam 46,5
na motorku mam cizmy Sidi 46 a je to tak akurat, zniesol by som tiez 46,5 - cize potvrdzujem, ze pri Sidi je lepsie brat o pol cisla vacsie ako nosis beznu obuv.
Shimano cestne tretry mam 46 a S-works MTB mam 46
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dakujem
ked to by som potreboval obut. predsalen je to topanka - nemusi mi sadnut na nohu. napr. shimano sa da lahko zohnat. a prinajhorsom by som riskol aj nakup cez net tu istu velkost ako som mal doteraz. aj ked za 13 rokov asi zmenili kopyto tiez nemusia sadnut.
a co tie lanka? mam v to nejaku nedoveru
Druhe mam tieto,podrazka guma,neklopkaju,nezodrata.Aj ked je pravda,ze uz ich vozim len do roboty. http://cyklisticke-tretry.heureka.sk/shimano-sh-mt34/#
http://www.ckdmarket.sk/p/2884/tretry-shimano-sh-m200-modre?variant[535]=271
http://www.sportrysy.sk/cube-all-mountain/
bezne nosim obuv 46, no MTB tretry od Sidi mam 46,5
na motorku mam cizmy Sidi 46 a je to tak akurat, zniesol by som tiez 46,5 - cize potvrdzujem, ze pri Sidi je lepsie brat o pol cisla vacsie ako nosis beznu obuv.
Shimano cestne tretry mam 46 a S-works MTB mam 46