Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
Presiel som cervenu (peso) v stredu. Az do zladovatela udupany mokry zmrznuty sneh.
ja som dnes presiel na biku , to bol balet na lade , raz som sa aj zlozil na stranu , od kamenneho hrbu je to uz lepsie ale tam je zase mokry sneh
proste nenavidim zimu
ja som dnes presiel na biku , to bol balet na lade , raz som sa aj zlozil na stranu , od kamenneho hrbu je to uz lepsie ale tam je zase mokry sneh
proste nenavidim zimu
Videl som tam dnes otlaceny Nevegal cestou nazad, a tipoval som ho na Teba.
Dnes len peso, rano na Jahodnu po cervenej a nazad po zltej.
Malo by poriadne napadnut, v zime treba lyzovat
proste nenavidim zimu
...dnes som prišiel na to, na čo sú dobré zimné plášte... z Lokomotívy na Bankov to bolo samý ľadík ale vďaka Schwalbe Ice Spiker - no problem...
zusky - zuska by si mala posunut prilbu viac do cela, lebo ked sa vytrieska, tak ju moze zaskrtit a to by nebolo velmi dobre
to ma byt flame?
2 zusky : nerobil si home made plaste so srubami?
dal som si iba polovicku vijagry
peace
..dokončil som len jeden plášť, druhý ešte treba podlepiť zvnútra gumou.. testoval som ten jeden na zadnom kolese, funguje ale na továrenský plášť to nemá... ak chceš, dám Ti vyskúšať...
..dokončil som len jeden plášť, druhý ešte treba podlepiť zvnútra gumou.. testoval som ten jeden na zadnom kolese, funguje ale na továrenský plášť to nemá... ak chceš, dám Ti vyskúšať...
Nevies nahodou kde maju v KE normalne tovarenske hroťaky ? dik
...na KVP pri BILLE - ISAKO Šport...
...na KVP pri BILLE - ISAKO Šport...
Lol vidis bol so mpozret hned tam vedla v JumpSporte ale na Isako som uplne zabudol