Tak som si dnes dal bodku za sezonou 2016. Spociatku bolo zopar padov no ku koncu roka ma pady nastastie obchadzali. Kilometrov vsak nie je extremne vela, vzhladom na to, ze ma uplne vtiahol les a MTB. Prejavilo sa to vsak na vyskovych metroch. Co sa tyka odjazdenych hodin, tak podstatne viac ako za roky minule. Nova sezona moze prist
Janiiik už som na STRAVE, pekne ta chcem poprosiť ak budeš mať čas , mohol by si mi pri kávičke preniesť dáta za rok 2016 zo Sigmy ROX 10.0 a SUUNTO hodiniek na STRAVU...vopred díky , aby som mal aj ja taký fešácky VeloWiever ako ostatní
Tak ja som sice meranú sezónu nechtiac ukončil 10.10.2016, ked som pri páde pretočil rajdy a utrhol "oldschool" káblik na tacháči /ODO sa zastavilo na 8080km a viac sa nepohlo, kedže od tej doby comp leží v šuplíku/, no jazdím ďalej, len sa výjazdy skrátili zato však zhustili, netlačím na vzdialenosť a ked sa dostaví prví "nepríjemný" pocit otáčam to dom.Popravde km ma zaujímali hlavne čo sa týka výdrže komponentov pohonu, takže "se nic neděje"
ak nepoznám exaktné číslo!
Dnes bola rozlúčková jazda zo starým Rockom a Kedže je čas bilancovať,/kým sa mi fotky natankujú do PC/ uvádzam priebeh roka:
Tak ja som si dnes nedal posledny vyjazd ale poslednu prechadzku na Butkov. A na bicykli tento rok 2482 km, 110 hodin, 12610 vm (viem, bieda), a 43 vyjazdov. Zelam vam vsetko dobre v buducom roku a nech nam to jazdi.
Janiiik už som na STRAVE, pekne ta chcem poprosiť ak budeš mať čas , mohol by si mi pri kávičke preniesť dáta za rok 2016 zo Sigmy ROX 10.0 a SUUNTO hodiniek na STRAVU...vopred díky , aby som mal aj ja taký fešácky VeloWiever ako ostatní
Ramon zalezi kde si si data zo Sigmy a Suunta ukladal. Ak je to jeden zo serverov ktore su tu zobrazene tak nie je problem to prepojit cez Tapiriik.com. Ja mam takto prepojeny Garmin Connect a Stravu
tak ešte posledný update, nakoľko za posledný týždeň som ešte čo to našlapal
Cez 8 som sa síce neprehupol, ale nevadí
Pekný nový rok všetkým a kopu (výškových) kilometrov v novej sezóne!
tak pridám aj ja... mohlo toho byť viac, ale oproti predošlému roku tam je mierne zlepšenie... beh 280km, cesta 4675km, MTB cca 2200km a zvyšok na trekingu... zase som túto sezónu objavil čaro MTB, keďže som predtým jazdil len po ceste a pridal beh počas zimných mesiacov... cieľ do ďalšej sezóny ostáva nezmenený, tak dúfam, že tých 10Kkm už konečne padne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
z toho na skialpe a pod asi 370km a 35tis vm
Oproti minulému roku mierne zlepšenie - žiadne pády - minimum defektov (tuším len 2) - žiadne veľké tech.problémy
Janiiik podobnosť čisto náhodná
ak nepoznám exaktné číslo!
Dnes bola rozlúčková jazda zo starým Rockom a Kedže je čas bilancovať,/kým sa mi fotky natankujú do PC/ uvádzam priebeh roka:
Ramon zalezi kde si si data zo Sigmy a Suunta ukladal. Ak je to jeden zo serverov ktore su tu zobrazene tak nie je problem to prepojit cez Tapiriik.com. Ja mam takto prepojeny Garmin Connect a Stravu
Cez 8 som sa síce neprehupol, ale nevadí
Pekný nový rok všetkým a kopu (výškových) kilometrov v novej sezóne!