moje cisla za rok 2015 sa zastavili na 5926,7 km / 296,2 hod / 54902 m up
oproti minulemu roku som dal viac cca o 1020 km / 34 hod / 300 m up
takze tento rok na biku: 5210,4 km / 247,2 hod / 59090 m, z toho cca 65% km a 55% casu na cestaku k tomu trosku behu 111,6 km / 13,64 hod a turistiky (za cely rok iba 4-krat ) 53 km / 20,02 hod / 2935 m
Tiež nemám žiadny Everest a ešte pokiaľ vládzem písať
Výškové metre 125 718 a ostatné je v grafe.
Pokles oproti minulému roku hlavne kôli vynechaniu (rapídnemu) dochádzania na biku do práce.
PS: Všetkým všetko naj v roku 2017
Mne sa podarilo tento rok najazdiť 5575 km a nastúpať 36500m a som spokojný.
Trochu ma škrie, že Luki11 ma znova predbehol o 240km.
Ale som rád, že to chalana baví
V Sports Tracker ukazuje 3348 km, par stovak km tam chyba (pady aplikacie, bike dovolenka v zahranici, nezapnuty tracking, vybita bateria...) + par 100 km biednych presunov po meste, ale so sezonou spokojnost. Minuly rok bol najazd mozno o 20% vacsi, ale tento rok je zazitkovo silnejsi.
Ramon zalezi kde si si data zo Sigmy a Suunta ukladal. Ak je to jeden zo serverov ktore su tu zobrazene tak nie je problem to prepojit cez Tapiriik.com. Ja mam takto prepojeny Garmin Connect a Stravu
... no popravde ani na jeden z týchto ... Suunto ma svoj a je tam aj konverzia / preklopenie dat do Stravy . Aktivoval som to ale zatiaľ bez efektu ... a aj Sigma ma svoj " cloud " , ale včera len tak narýchlo dopadol pokus neúspešne - nejak som tam konverziu - transport dat na Stravu ani nevidel
Takže ukončené. S tým rozbitým boľavým bedrom to asi tieto 3 dni nestálo za to. Prajem všetkým veľa šťastných km v novom roku 2017, a hlavne v zdraví...
pre porovnanie jedna štatistika od profíka (v žiadnom prípade nechcem vyvolať žiadny flame, len mi to brnklo do nosa a prišlo mi to zaujímavé to sem dať)
Tie najazdené hodiny a ešte to, koľko času venuje ostatnému tréningu by bola zaujímavá hodnota . Či je vyššia ako tá naša koľko strávime v práci No a potom ešte ideme na cca 300 h na bike
Nastúpané má parádne
Mimochodom všetko dobré v Novom roku , hlavne zdravíčko A samozrejme veľa šťastných km
jeden dotaz ohladom prenesenia preklopenia dat do Stravy. Ja pouzivam sporttracker uz asi 5rokov. Ako som tak pozeral na tapiriku preklopenie dat do Stravy tak ten sporttracker sa preklopit neda. Mam pravdu? Dalo by sa to nejako?
Mne sa podarilo tento rok najazdiť 5575 km a nastúpať 36500m a som spokojný.
Tento rok som to mal ťažšie - ale bol to super súboj
Blahoželám k vášmu naj roku - cez 5500 ste ešte nemali
Jo, nevedel som si spomenúť na Salzku, ako sa volá Ale tie výškové sa dajú aj vo Fatre, u nás je na to expert RaBa. V 2016 išiel asi asi tak jeden výjazd na MTB za celý rok a dal cez 5000m
tak pri trocha chcenia môžeš dokola jazdiť aj kopec čo má 300m prevýšenie... myslím že také niečo jazdil aj ten nemčúr čo robil ten eversting či jak sa to volá, kde máš za 24h nastúpať 8km on jazdil nejaký taký brdek furt dokola.. mne by sa na niečo také páčil zas nekonečný kopec, že ideš 24h hore a ešte stále nie si na vrchole
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
oproti minulemu roku som dal viac cca o 1020 km / 34 hod / 300 m up
takze tento rok na biku: 5210,4 km / 247,2 hod / 59090 m, z toho cca 65% km a 55% casu na cestaku k tomu trosku behu 111,6 km / 13,64 hod a turistiky (za cely rok iba 4-krat
....a na Evereste som nebol
Výškové metre 125 718 a ostatné je v grafe.
Pokles oproti minulému roku hlavne kôli vynechaniu (rapídnemu) dochádzania na biku do práce.
PS: Všetkým všetko naj v roku 2017
nechyba mi dodnes
... no popravde ani na jeden z týchto ... Suunto ma svoj a je tam aj konverzia / preklopenie dat do Stravy . Aktivoval som to ale zatiaľ bez efektu ... a aj Sigma ma svoj " cloud " , ale včera len tak narýchlo dopadol pokus neúspešne - nejak som tam konverziu - transport dat na Stravu ani nevidel
Nastúpané má parádne
Mimochodom všetko dobré v Novom roku , hlavne zdravíčko
Tento rok som to mal ťažšie - ale bol to super súboj
Blahoželám k vášmu naj roku - cez 5500 ste ešte nemali