MrKoubak naposledy keď som išiel na Holíš, tak som len čumel ako to tam klčujú, nová zvážnica, kopu stromov vyvrátených v chodníku nad hlavnou cestou, ale tak tajne som dúfal, že úsek od Upoholavu po Kúpele už len z titulu oficiálne turistickej trasy v blízkosti kúpelného mesta (žltá) nechajú na pokoji :/
12.01.2017 - 08:10:42
00
bimjeam z toho, ze nechaju na pokoji turisticky chodnik som uz davno vyrastol. Bol som si zabehnut na silvestra 2016 hore na Klapy a nevyzeralo to tam, ze vcera ich na poslednu chvilku zastihla burka a nestihali pospratovat :^)

Prílohy:

CAM00027.jpg
CAM00027.jpg 818.04 KiB thumb_up0thumb_down

12.01.2017 - 09:01:11
00
...texaský masaker motorovou pílou... :x
12.01.2017 - 09:13:31
00
hellwings napísal:
Puchovsky nie je novy maraton, len v SBOT je zaradeny miesto marikovskeho. Preto som sa pytal, ci je marikovsky uplne zruseny. Zaujimal by ma dovod.Na stranke nemaju nic pisane.


Len by som chcel podotknúť, že sa jedná o spojenie toho najlepšie z púchovského a maríkovského maratónu, spojili sa organizátori Púchovského, istá časť organizátorov maríkovského maratónu, a taktiež CK EPIC Dohňany, ktorý majú skúsenosti aj s organizovaním nadnárodných podujatí :) takže sa určite máte na čo tešiť.

Čo sa týka FC Maratónu, dátum už je, ako písal soused, a taktiež je pretek zaradený v Slovak XCM Tour. Dúfajme, že tento raz už naozaj bez blata.
17.01.2017 - 23:51:20
06
Milé bikerky, bikeri.

dovoľujeme si Vám zaslať oficiálne stanovisko ku akciám, organizovaným občianskym združením Finančné centrum Team.

Pre rok 2017 sme mali naplánovaný 9. ročník ŠKODA maratónu Marikovskou dolinou a koncom leta Majstrovstvá Slovenska v XCO.
V decembri min. roku nám však oznámil zástupca SBOT p. Grujbar , že spolu so SZC sa rozhodli, že nerátajú s nami s podporou na maratón z doteraz neobjasnených a nevysvetlených objektívnych dôvodov. Ako odpovede sme obdržali iba rozmazané informácie z oboch strán.

Pri organizovaní cyklistických podujatí sme mali vždy vyššie ciele (organizácia napr. cyklokros kategórie C1, Majstrovstvá Slovenska v XCM, sponzoring Slovenskej cyklistickej reprezentácie...) zo snahou posúvať naše akcie ďalej než len lokálne podujatie. V dôsledku prejavenej nedôvery zo strany SZC sme sa rozhodli zrušiť 9. ročník maratónu a tiež MSR XCO.

Veľmi nás mrzí tento stav, chceme sa tak ospravedlniť stálym účastníkom na našich pretekoch.
Zároveň Vám chcem zaželať veľa šťastných kilometrov na kole, ustálené počasie na pretekoch a hlavne dobrú kondíciu .
Ostatným organizátorom želáme veľa zdaru, vysokú účasť, málo neprajníkov pri preznačovaní tratí a ak by bolo treba, zostali nám ešte nejaké kolíky a pásky...

S pozdravom

FC Team
17.05.2017 - 20:27:13
09
Dovolím si zareagovať na vyššie zverejnené stanovisko z pozície športového riaditeľa projektu ŠKODA BIKE OPEN TOUR.

Keďže máme dnes 17 dní do konania druhého kola ŠBOT 2017, resp. prvého ročníku ŠKODA Dohňany – Púchov Trophy, beriem toto stanovisko ako dosť neseriózne, respektíve ako zbytočnú provokáciu. Od Decembra 2016 bolo toho času a možností na korektné diskusie určite veľa. Posledný príspevok k tejto téme bol 17.1. 2017. Preto som si myslel, že je táto vec definitívne uzavretá. Určite sa nenechám vyprovokovať, ale reakcia  na zavádzajúcu akciu z vašej strany musí byť.

Aj napriek nekorektnosti z vašej strany sa budem snažiť nepretriasať vaše FC Tímové “špinavé prádlo”, s ktorým nechceme mať v ŠBOT nič spoločné, preto budem veľmi vecný. V roku 2016 sa v FC Tíme, o.z., ktorý bol hlavný organizátor Maríkovského maratónu, udiali zásadné zmeny vo vedení FC Tímu, o.z., ktoré nás doviedli do dnešného stavu.


Z pozície športového riaditeľa ŠBOT mi vyplýva hlavne zodpovednosť za úspešnú realizáciu tohto náročného športového projektu. Tesne po úspešnom konaní Maríkovského maratónu 2016 postihli FC Tím, o.z. interné zmeny, ktoré som neskôr v roku 2016 identifikoval ako potenciálny problém pre úspešnú realizáciu ŠBOT 2017. Rozpadol sa vám realizačný tím, ostal z neho len zlomok ľudí, napríklad oproti realizačnému tímu aký bol v sezóne roku 2016. Ďalej z FC Tímu, o.z. odišiel predseda, ktorý mal moju plnú dôveru. Nový predseda si ju žiaľ nezískal. Stali ste sa preto v mojich očiach NIE- akcie a realizácie schopný! Čo je alfa a omega celej veci. A ďalej sa ani nemusíme baviť.


Zavadzaním z vašej strany je, že stále tvrdíte, že SZC mi navrhlo vyradiť váš maratón z kalendáru ŠBOT 2017. Toto nie je pravda. SZC nemá žiadne právomoci akokoľvek zasahovať do čohokoľvek čo sa týka projektu ŠBOT. Začiatkom februára 2017 vám tento fakt SZC deklaroval písomne.


Na stretnutí, kde Vám bolo odkomunikované, že v sezóne 2017 nebudeme spolupracovať, som  vás informoval, že v budúcnosti v prípade, že by sa značka ŠKODA rozhodla rozšíriť celkový počet členov ŠBOT a vy by ste v tom momente boli opäť akcie a realizácie schopný, mohli by sme sa opäť baviť o možnej spolupráci.

Vďaka neférovým ťahom, ktoré ste na nás začiatkom roka v zákulisí rozohrali a negatívnej energii, ktorá z toho vznikla, ktorá mimochodom nepriniesla nikomu nič pozitívne, ste si to v našom maličkom slovenskom cyklistickom svete zbytočne pokazili.


”Zmluva o spolupráci pri reklamnej činnosti so značkou ŠKODA” sa podpisuje na obdobie maximálne jednej sezóny. Po skončení platnosti zmluvy nevyplývajú automaticky účastníkovi športového projektu ŠKODA BIKE OPEN TOUR  žiadne zmluvné garancie na spoluprácu v ďalšej sezóne športového projektu ŠKODA BIKE OPEN TOUR. O opakovanom zaradení účastníka do ďalšieho ročníka športového projektu ŠKODA BIKE OPEN TOUR rozhodne len športový riaditeľ projektu ŠKODA BIKE OPEN TOUR na základe vedomosti-znalosti aktuálneho stavu v realizačnom tíme a na základe priebehu realizácie športového projektu ŠKODA BIKE OPEN TOUR z predošlej sezóny.

To, o čom som písal vyššie sa potvrdilo vo vašom prípade. Bohužiaľ ste 9.ročník vášho maratónu úplne zrušili, čo je veľká škoda hlavne pre hobby cyklistiku. Mohli ste nám dokázať, že to budete vedieť zorganizovazť. Na Slovensku je cca 15 ďalších organizátorov, ktorý nemajú za sebou väčších partnerov, ale celoročnou činnosťou dokazujú cyklistom, že to chcú robiť a že ich to aj baví, čo si myslím osobne je najdôležitejšie. Nie my sme zrušili váš maratón! Nikto vám predsa nezakazoval organizovať Maríkovský maratón, ostal vám predsa voľný a na realizáciu ideálny termín 13. máj 2017. Trasy v oblasti Maríkovskej doliny taktiež. Nikto vám v ničom nebránil. Vašou reakciou ste sa chceli jednoducho zbaviť zodpovednosti a označili ste za vinníkov vášho zlyhania druhých, čo je dosť nešportové.


Len pre ilustráciu a porovnanie, keď by sme sa pre sezónu 2017 v teoretickej rovine nedohodli na realizácii ŠBOT napríklad vo Svätom Jure alebo v Súľove alebo u mňa v Stupave alebo vo Svite alebo v Slovenskom raji, tak pevne verím tomu, že by to nepoložilo organizačne ani jeden zo spomenutých maratónov. Takto sa mi k tomuto vyjadrili všetci aktuálny členovia ŠBOT 2017.  A toto hovorí za všetko.


Napriek všetkému z vašej strany, všetko dobré prajem.

     Pavol Grujbar
Športový riaditeľ projektu
ŠKODA BIKE OPEN TOUR
18.05.2017 - 11:09:24
022
..len by ma fakt zaujimalo, zaco davate Grujbarovi :n:
..a georgiovi :y:
18.05.2017 - 13:59:20
07
Celkom funny story ako citam. Cize OZ sa rozpadlo po vnutornych treniciach a ked im na zaklade toho hlavny sponzor dostatocne vopred (este v roku 2016) povedal, ze ich nepodpori v sezone 2017 a nezaradi do svojho serialu, tak sa zvysni ludia z OZ v maji 2017 (trochu dost neskoro) rozhodli oznamit, ze z trucu nezorganizuju vobec nic a vinu za to davaju sponzorovi. To je take slovenske. :)

Takze mili zvysni clenovia OZ - nabuduce skuste najst tolko slusnosti a zmyslu pre fair play ked uz je to o sporte, ze sa nebudete vyhovarat na druhych a napisete na rovinu, ze zorganizovanie lokalnej akcie pre cyklistov bez velkeho sponzora za chrbtom pre vas nie je zaujimave, resp. ak je, tak ze ste nezohnali dostatok zdrojov na pokrytie nakladov.

P.S. Sponzorstvo sa neda vynutit trucovanim a obvinovanim, da sa len ziskat za vysledky / dobre odvedenu pracu.
19.05.2017 - 15:16:07
014
Jezus lepšie sa to nedalo vystihnúť :y:
19.05.2017 - 21:05:50
01
Či to bolo z trucu netuším, no to, že zrušili marikovsky maratón určite nebolo oznámené v máji, v kalendári mtbikera to bolo uvedené už skôr, no presne si nepamätám kedy.
27.05.2017 - 21:35:45
00
keyboard_arrow_up