Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Bol by som rád keby mi niekto vedel poradiť čo sa oplatí viac kúpiť DEMA DEOR alebo GT Avalanche 1.0. To GT-cko je trocha lacnejsie a neviem posudit niektore detaily.Ta DEMA je ciste Shimano DEORE no vaham ktory ma lepsi ram.

Dik
Zobraziť komentár 06.06.2004 - 19:19:41
00
Takze... Ak ti nieco hovori pojem o osvedcenej kvalite, spolahlivosti, atd... atd... tak by si sa mal rozhodnut pre GT. V tvojom pripade nie je co riesit, pretoze GTckari robia biky uz nejakych 30 rokov. Vlastnim jedno skromne GTcko, trosku vysperkovane, ale zatial uplna spokojnost. Hlavne by si sa mal spolahnut na dost dobru kvalitu ramu, maju osvedcenu konstrukciu, fungujucu a spolahlivu. Aproppo na ram dava GT zaruku 5 rokov, neviem ako je to s Demou, nechcem robit reklamu, ale trochu by ma zarmutilo keby si sa rozhodol pre D. Zaklad je ram, ostatne veci su rovnake a vymenitelne, t.j. tuningovatelne, takze tak. Biku zdar.
Zobraziť komentár 07.06.2004 - 17:15:42
00
Osobne by som kúpil GT. Možno nemá až takú výbavu ako DEMA avšak základ je rám a vidlica. To sa nedá porovnáť. Jazdil som GT tri roky a nedám na neho dopustiť. Myslím že tam je rám od KINESISU. Nič nepokazíš, neboj sa. Ahoj
Zobraziť komentár 09.06.2004 - 13:47:37
00
Dik za rady no este by ma zaujimal vas nazor na bycikle-ramy KONA.Vraj su tiez kvalitne.
Zobraziť komentár 09.06.2004 - 17:58:59
00
:> ramy KONA znesu najviac, a al.7005 su pomerne lahke...myslim ze kona blast je este lacnejsi ako Dema deor, a ma porovnatelnu vybavu. Aj geometria ramu je robena na ostrejsie zachazanie - maju dobru tradiciu vo freeride. D.
Zobraziť komentár 11.06.2004 - 22:28:52
00
keyboard_arrow_up