kayo viem, že sú to cestné sklá, veď som to aj spomínal, no niekto tu raz spomínal, že ich použiva aj na mtb a že boli tiež super, teda, ak si to nemýlim s iným modelom, no myslím že to boli tie isté a jazdím občas aj cestu, takže toto by mohli byť dobre na oboje, ale aj tak používam iba 1 okuliare na oboje a nemal som s tým žiadny problém, no tieto mi vzhľadom pripomínajú skôr mtbčkové okuliare, tie cestné vo väčšine prípadov nemajú celý rám
Mne osobne Prizm Road na mtb nevyhovujú. Na cestu super, ale v lese akoby sa zlievali dokopy farby a neviem dobre odlíšiť korene, kamene...
Celkom dobré ceny na niektoré modely, konečne trochu prijateľnejšie neviem, ale Oakley nerobia tie dioptrické klipy do slnečných okuliarov ako niektoré iné firmy, však? Mňa celkom oslovili tieto https://www.bike-discount.de/en/buy/oakley-jawbreaker-prizm-road-sports-glasses-545261/wg_id-609 aj keď sú označované ako cestné, myslím , že by boli v pohode aj na mtb a pokiaľ si dobre pamätám, tak niekto raz spomínal že ich aj na mtb nosí
Presne tieto som si nadelil pod stromček. Čital som vela recenzii lebo som nevedel čo prizm trail alebo road a dokonca niekto bol toho nazoru že prizm road su lepšie do lesa ako trail... Tak som zvedavy lebo 80% jazdím les..
Nejake prikrytie bicykla na nosič na zadne 5 dvere mam moc zaujíma, ak by ste o niečom spoľahlivom vedeli sme s tým. Skúsenosti sú také že po prejdený cca 2000 km, to ej privližne vzdialenosť našej dovolenky auto., je bicykel taký od mušiek a iného hmyzu, že to ledva dám dole.
Ja to mám takto schované za autom, ale po 1300km v snežení a mraze boli celé biky ako soľnička - umýval som ich na 3x s jemnou kefkou pod tečúcou vodou a už by mali byť relatívne v pohode.
V lete s tým nemávam žiadne problémy. Keď moc prší, tak to akurát umyjem a zase som ok.
Nejake prikrytie bicykla na nosič na zadne 5 dvere mam moc zaujíma ...
Skúsil by som bajk na nosiči obaliť pevnejšou potravinárskou fóliou alebo niečim podobným, minútová záležitosť. Ale netuším či to vydrží celú cestu, možno to má niekto vyskúšané ...
Skúsil by som bajk na nosiči obaliť pevnejšou potravinárskou fóliou alebo niečim podobným, minútová záležitosť. Ale netuším či to vydrží celú cestu, možno to má niekto vyskúšané ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako sú na tom váhovo? Nikde na nete som sa to nedočítal...
nejakých 287 g som navážil. Deda čo som mal teraz mali 303 g čiže lepší priemer.
Mne osobne Prizm Road na mtb nevyhovujú. Na cestu super, ale v lese akoby sa zlievali dokopy farby a neviem dobre odlíšiť korene, kamene...
Presne tieto som si nadelil pod stromček. Čital som vela recenzii lebo som nevedel čo prizm trail alebo road a dokonca niekto bol toho nazoru že prizm road su lepšie do lesa ako trail... Tak som zvedavy lebo 80% jazdím les..
ak pojde vsetko podla planov, tak buduci mesiac by mohla byt hotova
Ja to mám takto schované za autom, ale po 1300km v snežení a mraze boli celé biky ako soľnička - umýval som ich na 3x s jemnou kefkou pod tečúcou vodou a už by mali byť relatívne v pohode.
V lete s tým nemávam žiadne problémy. Keď moc prší, tak to akurát umyjem a zase som ok.
Maros, chod sa hanbit do kuta
Nie je vsade dost bordelu aj bez toho?