Hack3r a to sú tie road? lebu sú aj trail s inými sklami...tiež som nad nimi trochu uvažoval, no nikdy som ich ani neskúšal a čo som sa pýtal, tak nikto mi tu nevedel povedať, či sú kompatibilné aj s dioptrickým klipom, no nevidel som to tak asi nie a zas dávať si robiť takéto sklá s dioptriami teda nie je lacná záležitosť.
Ja mam Prizm Snow. Specialne na sneh aby videlo v snehu detaily,teda zvysuju kontrast. Samozrejme pouzitie maju vsade ale ake su v lese neviem. Pozeral som cez ne len na balkone ja ich ale budem mat asi len na cestu a na horak budem vozit lacnejsie bryle, aby som ich nedolamal ak by by som sa vydrbal ale mozno kupim aj ine sklo a niekedy ich vezmem aj do lesa.
na bliziace sa narodky ked uz ten BD mal tie zlavy rozmyslal som nad Saganovymi 100% ale tie vyzeraju z blizka tak divne a ram posobi na mna tak "lacno"
Super, aj ja som uvažoval o nich, ale rád by som si ich aj vyskúšal, kedže na moj ksich je problém zohnať bríle aby mi dobre sedeli...niekde v okolí PB, ZA, TN je nejaký obchod, kde majú tieto modely?
uff to ti ja nepoviem, ja mavam tiez problem aby mi sadli bryle a mal som obavy ked som tieto objednaval, ale sadli perfektne jedine ze by si siel cez Rajec a dam ti ich odskusat, lebo ja momentalne mimo Rajec nechodim
Aj v Oslanoch mali nejaké Oakley, ale aké modely presne neviem, moc ma to nezaujímalo, lebo tie ceny, pokiaľ nemáš nejakú akciu, tak sú dosť brutálne, v porovnaní s inými značkami., ale na nete sa to dá pozrieť, prípadne najlepšie zavolať na predajňu.
tie strikovane podlozky pod hrniec sa neosvedcili alebo ako?
za tento vyber vsak palec hore
neviem s akym typom brzd ich ides kombinovat, ale daj vediet ci ti nebudu suchat tie nity o prasa, resp. o uchyt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Garmin? Nekupoval si náhodou Sigmu?
Garmin a nove sigmy 7.0 a 11.0 maju rovnaky uchyt
Super, aj ja som uvažoval o nich, ale rád by som si ich aj vyskúšal, kedže na moj ksich je problém zohnať bríle aby mi dobre sedeli...niekde v okolí PB, ZA, TN je nejaký obchod, kde majú tieto modely?
Dobrú cenu vie urobiť aj on
tie strikovane podlozky pod hrniec sa neosvedcili alebo ako?
za tento vyber vsak palec hore
neviem s akym typom brzd ich ides kombinovat, ale daj vediet ci ti nebudu suchat tie nity o prasa, resp. o uchyt