Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -10% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 619 €
-10%
MOC 779 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Po skúsenostiach jednoznačne BC bežky s oceľovými hranami. V stope sú síce o niečo pomalšie, ale v teréne všeobecne oveľa lepšie!
1. chcem naháňať kondičku v upravenej stope
2. chcem sa "flákať" po prírode len tak pre osobné potešenie
klasika na Hrešnej alebo pri bývalom dele na Kojšovke
a BC smerom na Lajošku
1. klasiku
2. korčuľovanie
Ďakujem Vám páni za pomoc , ak kúpim tak vám ich aj ukážem. A sorry , že sme to tu trošku " zaprášili "
Az na bezkach som zistil aky som dreveny a to pri tom kompenzujem sm system s taak.
Na ucenie je super furca rovinka po hrebeni od vodojemu az na zeleny dvor...ja to davam s celovkou kazdy vecer po robote... super stopa....
Nebudú. Minimálne dvoje, ideálne troje. :-p
Minikin aj by som pokračoval v započatej debate , ale opäť by tu "dobehol " ten vychrtlý, permanentne nasratý anorektik a bol by prúúúser
Ako preceda pre vzdialenejšie teritóriá, som spolu s precedom pre falšovanie kroniky lacoom a hore citovaným drotarom, bol na signalizovanom výjazde . Páni, ďakujem za príjemnú spoločnosť.
http://boriske.rajce.idnes.cz/20170123_prielom_Hornadu_bike/
Priatelia , ináč rád by som rozšíril aj vaše bežkárske rady ...čo mi poradíte ...klasiku alebo BC bežky ? Treba na naučenie sa inštruktora , alebo to zvládnem aj sám podľa videí na " trubke " ? Drevo nie som len škoda , že tu okrem golfového ihriska veľa rovín na prvé pokusy nie sú...
Zdar, ak chces rovinu na ucenie, skus Bukovec