bohaca, vsetci mate toto iste predne svetlo, len mne sa pokazilo uz po 3 tyzdnoch a musel som ho vratit :/ slak aby to vzal, aj so vsetkym snehom a ladom uz konecne :/
Máš ho z Aliexpressu? Inak sme porovnavali cinske vs tu kupene tak tie led dioddy horsie svietia na tom čínskom. Ale zase účel plní tiež pre info. V miestnosti s tými pavukmi by som nemohol spat. Ja ich vidim totiž akos a hýbu:) Tiez nápad hentaké obrazy:)
Máš ho z Aliexpressu? Inak sme porovnavali cinske vs tu kupene tak tie led dioddy horsie svietia na tom čínskom. Ale zase účel plní tiež pre info. V miestnosti s tými pavukmi by som nemohol spat. Ja ich vidim totiž akos a hýbu:) Tiez nápad hentaké obrazy:)
pavuci su vypreparovany ale mimo zaber mam aj troch zivych
Ked to vezmes tak,ze z Ciny objednavas bez zaruky svetlo za polovicnu cenu,je to risk ako dlho,resp.ci vobec bude fungovat.Ak ano,mas stastie,ak nie,tak bud to risknes a objednas znova,alebo objednas to drahsie,takze ta to v konecnom dosledku vyjde este drahsie ako keby si hned objednal to 55 eurove.Tam mas istotu,ze ak sa pokazi,zaruka to vyriesi.Taktiez maju lepsie baterry packy.Mne nastastie lacne cinske funguju
ps.viac o svetlach v tejto teme: viewtopic.php?f=26&t=11593&view=unread#unread
Objednané z Wiggle neskutočne dobrý Holandsky shop, písali že balík je v pečku stratený, poslali éčka na účet za stratu, plnú sumu! ale dnes prekvapenie po 18 dňoch. Samozrejme éčka vrátim nazad....
obchod je to anglický, len balíky chodia z holandska... tiež mi raz od nich šiel balík skoro mesiac, už som im písal a povedali, že ak nepríde ešte do týždňa mám sa znova ozvať, už som mal koncept mailu napísaný a posledný možný termín to došlo
Presne toto iste sa stalo aj mne. Dnes...
Vacsinou mi chodi balik z Wiggle z UK alebo DE a do 5 pracovnych dni mi ho dorucia.
Poslednu objednavku som spravil 14. 1. a dlho nic. Tak som im napisal, ze prosim o preverenie. Oni mi odpisali, ze ked to nepride do 27. 1. , tak aby som sa im este raz ozval, preposlu obsah objednavky este raz (2x plavecke okuliare Zoggs + tricko na beh).
Dnes idem na obed a recepcna krici na mna, ze tu mam balik. Hurra, bol to ten balik. Poslane z NL a len tak odovzdane na recepcii. Velmi divne, lebo doteraz ma kurier vzdy kontaktoval telefonicky pred dorucenim...
Ale vsetko ok, nic neposkodene.
Tak som im pisal, ze nemusia chystat nahradu, mam to...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
------
lol, ze 32 000 lumenov
http://www.ebay.com/itm/32000LM-CREE-XM-L-T6-LED-18650-Bicycle-Cycling-Head-Lamp-Waterproof-Bright-Light-/272313931863?var=&hash=item3f672cd857:m:m-dHCfIbAH2dJeHQvDVMQlQ
Ja ho mám konkrétne z Aliexpressu a mám ho už rok a svieti vynikajúco keď som na strednom móde tak autá oproti blikajú aby som vypol diaľkové tak brutálne to svieti. Pokiaľ by som mal dve a ďaleko od seba tak by to svietilo ako auto.
A mám takéto niečo: https://www.aliexpress.com/item/7000-Lumens-2x-CREE-XM-L-U2-LED-Cycling-Bike-Bicycle-Light-Head-front-Light-flash/32631652021.html
no a ked budes moc nedockavy, nemusis cakat na Terchovu ale mozes prist na24ku do Kuchyne...
------
lol, ze 32 000 lumenov
http://www.ebay.com/itm/32000LM-CREE-XM-L-T6-LED-18650-Bicycle-Cycling-Head-Lamp-Waterproof-Bright-Light-/272313931863?var=&hash=item3f672cd857:m:m-dHCfIbAH2dJeHQvDVMQlQ
tak na 20 minút, bud to zhorí ,alebo zhoria baterky
neviem ci prave vtedy niesom na inom maratone
pavuci su vypreparovany ale mimo zaber mam aj troch zivych
A mám takéto niečo: https://www.aliexpress.com/item/7000-Lumens-2x-CREE-XM-L-U2-LED-Cycling-Bike-Bicycle-Light-Head-front-Light-flash/32631652021.html
Ja mam origos SS X2 z ledexpert. Sice som si priplatil ale nelutujem. Sikovne svetielko
Fúha ale 55eur je dosť.
ps.viac o svetlach v tejto teme: viewtopic.php?f=26&t=11593&view=unread#unread
Vacsinou mi chodi balik z Wiggle z UK alebo DE a do 5 pracovnych dni mi ho dorucia.
Poslednu objednavku som spravil 14. 1. a dlho nic. Tak som im napisal, ze prosim o preverenie. Oni mi odpisali, ze ked to nepride do 27. 1. , tak aby som sa im este raz ozval, preposlu obsah objednavky este raz (2x plavecke okuliare Zoggs + tricko na beh).
Dnes idem na obed a recepcna krici na mna, ze tu mam balik. Hurra, bol to ten balik. Poslane z NL a len tak odovzdane na recepcii. Velmi divne, lebo doteraz ma kurier vzdy kontaktoval telefonicky pred dorucenim...
Ale vsetko ok, nic neposkodene.
Tak som im pisal, ze nemusia chystat nahradu, mam to...