tiež som po nich poškuľoval... ale nakoniec som zobral ľahšie s klasickým spd systémom.. na šľahače som počul pár zlých recenzií a po hodne zlej skúsenosti s look quartz ktoré samé od seba vypli raz za pár km....( v zjazde pravidelne človek vyskočil a vo vzduchu jedna tretra zrazu voľná..dosť prúser keď máš naložené pred rockgardenoma vypne ti tretra... ) hodil som ich na cesťák že hádam aspoň tam to bude v pohode... ale taktiež pravidelne raz za 20km zrazu z ničoho nič jedna noha ostala voľná...
Hlasim, ze dany predstavec je tak trochu napitchu
Pri pouziti s karbonovymi riaditkami je nepouzitelny. Pri dodrzani utahovacich momentov sa riaditka pretacaju...
Hlasim, ze dany predstavej je tak trochu napitchu
Pri pouziti s karbonovymi riaditkami je nepouzitelny. Pri dodrzani utahovacich momentov sa riaditka pretacaju...
tú vazelínu na karbón si neskúšal? alebo to utiahni viac, nikdy som nič neuťahoval momenťákom a zatiaľ som nič nezlomil.... minule mi furt menilo sedlo uhol v zámku, tak keď ma to už vytočilo, tak som tam narobil jamkárom jamky a utiahol ten inbus veľkou gola račnou a na pretŕčajúci závit imbusového šróba nad tou origo oblou matkou som dal ešte kontra maticu s tou poistnou gumou a odvtedy pokoj ale tak to už bolo také z núdze, bol som zmierený s tým, že buď sa to podarí, alebo tá sedlovka poletí
bedo Mal som na mysli 2017 radu SLX, asi predo mnou prispievajuci zmazal koment, ze konkretne na tom Werku su najkrajsie SLX kluky ake sa vyrabali - na ten prispevok som povodne reagoval. A suhlasim s Jezus , tie kluky sa ani mne nepacia
Ser na momenty a dotiahni to na cit a daj tam modrý loctite na závity. Vozím to tak už dlho a po prvotných obavách vyzerá , že ti šróbiky z merkura to udržia. A rajdy mám tiež z karbónu .
Než prekračovať odporúčané uťahovacie limity (a prísť o záruku) je IMHO lepšie najskôr vyskúšať jednoduchšie prostriedky. Proti zasúvaniu sa karbonovej sedlovky, alebo pretáčajúce sa karbonové "rajdy" väčšinou pomôže aplikácia karbonovej pasty. Pasta jednoduch zväčší trenie medzi styčnými plochami.
Ser na momenty a dotiahni to na cit a daj tam modrý loctite na závity. Vozím to tak už dlho a po prvotných obavách vyzerá , že ti šróbiky z merkura to udržia. A rajdy mám tiež z karbónu .
Keby som mal hlinikove tazke rajdy tak jo. No mam karbonove takze to nechcem prehanat. Nerad by som bol keby mi cast rajdov ostala v ruke
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak od vtedy už radšej spd
79 gramov za 28€
tú vazelínu na karbón si neskúšal? alebo to utiahni viac, nikdy som nič neuťahoval momenťákom a zatiaľ som nič nezlomil.... minule mi furt menilo sedlo uhol v zámku, tak keď ma to už vytočilo, tak som tam narobil jamkárom jamky a utiahol ten inbus veľkou gola račnou a na pretŕčajúci závit imbusového šróba nad tou origo oblou matkou som dal ešte kontra maticu s tou poistnou gumou a odvtedy pokoj
A to som skusal vsetky mozne podlozky co boli v baleni....
Keby som mal hlinikove tazke rajdy tak jo. No mam karbonove takze to nechcem prehanat. Nerad by som bol keby mi cast rajdov ostala v ruke
ten rám si mohol mať o kusok väčší, sedlovku maš tušim na max...