Keby som mal hlinikove tazke rajdy tak jo. No mam karbonove takze to nechcem prehanat. Nerad by som bol keby mi cast rajdov ostala v ruke
To "tazke" je v tom Tvojom prispevku dolezite. Aj ultralite duralove rajdy su citlive na prilisne utiahnutie a tiez sa potom casom zlomia prave na hranici kontaktu s predstavcom ak to bolo zatiahnute prilis. Cize na nejakych beznych duralovych tazitkach 250-300g sa daju skrutky dotiahnut aj viac, ale s lahuckymi duralovymi tiez opatrne s tym dotahovanim. To len info pre tych, co si myslia, ze dural je neznicitelny.
Vcera som si kupil s Tesco HU za 2200 Ft co je nieco cez 7eur lebo vsetky rukavice co mam su slabe na zimu na bajku. Musim este otestovat ale vyzeraju ze to bude dobre aj ked su to lyziarske.
Presne tak, majú parádne veci aj keď nie najlacnejšie, no za kvalitu sa platí, včera som nejaké skúšal v sportservise, len treba trochu dávať pozor na strih, niektoré majú viac vypasované, v tom som sa pri rovnakej veľkosti necítil najlepšie, ale tak trochu som pribral , viac mi sedel ten voľnejší strih. nadro kde si kupoval?
To určie, tiež by som chcel niečo od nich, na zimu mám softshelku, no tú skoro nenosím, v zime nejazdím skoro vôbec a na jar, jeseň by som chcel niečo takéto z WS čo najviac priedyšné, no ešte neviem čo porieším a či vôbec niečo, nejaké handry mám, no chcel by som trochu vynoviť šatník, dlhé gate som si doprial asi po 10 rokoch
A keďže sa zdá že tento rok tá zima bude asi dlhá tak niečo čo by ju malo zmierniť keď sa budem pohybovať na biku niekde vonku . Tretry Mavic a bundičky s membranamy Gonso a Crane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem ake stare bmx mas na mysli ,ale ja osobne si nepametam zeby sme davali smirgel medzi plochy
To "tazke" je v tom Tvojom prispevku dolezite.
To je len tak ako som ho priviezol, pôjde isto nižšie
zimu mu hadam tie štuple prežiju