V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
cervo, nahodou s tymto nevies poradit?
fofo050 telefon z profilu sme pred pol rokom odstranili, riesilo sa to tu vo fore, kvoli ochrane sukromia.
No to som nepostrehol ale pre týždňom tam ešte muselo byť lebo teraz som tam zavesil na Bazar nejaké veci a telefonovali mi dvaja. Odkial mali potom číslo keď už pre pol rokom ako píšeš ste ho odstránili. ?
Ale keď ste sa tak rozhodli OK budem to rešpektovať.
EDIT: aha teraz pozerám že keď otvorím niektorý s inzerátov tak číslo tam je. OK
Ja myslim, ze na dotykovych mobiloch riziko bude vzdy. Tzn. kazde zaradenie temy do kosa by malo mat konfirmacnu hlasku "Naozaj chces temu premiestnit do kosa?" alebo podobne znenie.
// 1000
ja to mam skor tak, ze ty prstom hore alebo dole niekto skor vyjadruje suhlas alebo nesuhlas k danemu prispevku. teda aspon ja som si to tak vysvetlil. aby niekto zbytocne nepisal prispevok typu: "mas pravdu" alebo dakujem alebo nieco podobne.