dufam ze sa podelime o treningove rady a hlavne skusenosti ...myslim ze je uz najvyssi cas ukoncit zimnu pripravu a zacat pripravu na sezonu 2011.
ja osobne sa zberam do chorvatska 18 februara... ale inak zimna priprava nestala za vela ,kedze asi vsetci mame pracovne povinnosti a nejake tie rodinne povinnosti
Dnešný dvojnásobný výstup na Kľak sa niesol v znamení prekvapivých, ale príjemných stretnutí Keď nepočítam kopec úžasných chlpáčov tak najskôr som stretla Karkulku z Opavy (enduro rajderka a majiteľka karbon-servis.cz). A takmer na záver som stretla bajkera, ktorý hore šliapal do pedálov na svojom HTčku s Kobalt kolesami. Pozdravili sme sa a ja trochu prekvapená, že ho stretávam práve pod Reváňom som ho vyspovedala, že ako sem vlastne dostal. Vraj je u "frajárky", ktorá býva neďaleko. Nebol to nikto iný ako známy maratónec Karel Hartl https://www.sports-tracker.com/workout/kristinakoscova/588cf802f175727151180d3a
Ale hlavne ma zaujali aj tie dalsie udaje, napr, pri akej intenzite este palim len tuky a kedy uz to ide na cukry a pod. Dam to nejako dokopy aby to malo hlavu a patu
ja som tento rok este ani na bic nesedel, poturistikoval, popasoval minimalne... z kombinacie povinnosti v robote a doma som schytal ako bonus zapal pluc prva choroba po 25-tich rokoch, ktora bola zhodou okolnosti taktiez zapal pluc... aspon si telo po troch teplych zimach a non-stop jazdeni oddychne, opat sa budem ucit bicyklovat nanovo...
a som uz zvedavy na clanok od imromana...
Pridam tiez moje 2 centy, od vianoc sa ma drzi choroba, tak som medzicasom upradoval svoj stary bike - nahodil som predpotopne dual packy Tourney ST A-070, vymenil povodnu prehadzovacku za RD A-070, vymenil klasicke pedale za PD-M540. Tento tyzden sa uz hadam dostanem zlahka na trenazer
Ale hlavne ma zaujali aj tie dalsie udaje, napr, pri akej intenzite este palim len tuky a kedy uz to ide na cukry a pod. Dam to nejako dokopy aby to malo hlavu a patu
Mato kolko Ta to stalo? Pocitam, kedze Kompava, tak u Tomasa Jurkovica v ZA? Rovnako to chcem absolvovat a hlavne pre tie dodatocne informacie. Trosku to prekazilo pretrhnutie predneho krizneho vazu ale pomaly to po ASK davam dokopy takze sa na to tesim.
ja som na tom tak ze uz obcas zvladnem aj dve piva Bernard Ale za vecer + trosku sa hybem aby som sa nemusel na druhom poschodi predychavat...ale od takeho juna sa vas na maratonoch tesim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sports-tracker.com/workout/kristinakoscova/588cf802f175727151180d3a
a ako si teda daleko? predpokladam ze 4 a 5w/kg na prahoch mas
a som uz zvedavy na clanok od imromana...
Mato kolko Ta to stalo? Pocitam, kedze Kompava, tak u Tomasa Jurkovica v ZA? Rovnako to chcem absolvovat a hlavne pre tie dodatocne informacie. Trosku to prekazilo pretrhnutie predneho krizneho vazu ale pomaly to po ASK davam dokopy takze sa na to tesim.
Na ostrove sa vidíme?
Rolby v týchto končinách jazdia aj v pondelok