DO AKÉHO AUTA SA pohodlne ZMESTÍ BIKE? najlepšie na stojato bez predného kolesa
prosím nepísať komentáre viezol som ho už aj vo felícií mám na mysli niečo ako seat alhambra alebo citroen c3 *****sso
Ďakujem za odpovede.
p.s. ospravedlňujem sa za preklepy píšem to z trenažéra
Neverím. Od roku 2004 sme v EU, maďari ešte skôr. A v rámci EU platí voľný pohyb osôb, tovaru,...
Takže ak v Madarsku kúpiš auto ako občan, tak ho zaplatíš a vyvezieš, DPH sa v rámci EU nevracia. Len pri vývoze do krajín mimo EU.
Ak kúpiš auto ako právnická osoba, plátca DPH, tak ho môžeš dostať bez DPH. Ale DPH musíš priznať u nás. A aj zaplatiť do slovenskej kasičky, nie ako pri inom tovare, keď to prebehne len cez účtovníctvo a výkazy. Presne tak, ako keď na auto kúpené na Slovensku nemôžeš v niektorých prípadoch odpočítať DPH. Rovnako je to pri dovoze. Akurát môžeš mať problém pri deklarovaní schválenia - ak sa k nám taký typ oficiálne nedováža (nedovážal), ale to aj keď kúpiš ako občan.
Bolo by treba trosku dostudovat junacik
Iba do 50kmh, alebo aj viac pri prudsom zrychleni? Na prve pocutie to znie ako poloos a ta bola ma MK3 draha.
Fordy su atipické , takže všetko je na to docela drahé a ešte sa to aj zle opravuje,mám focusa 2011
Akceleracia aj brzdenie boli OK. Pri 50tke som zoslapol plyn na spodok a prestalo to. Ked som slapol na brzdy brzdilo rovno, netahalo ani nijak necukalo.
Co som brazdil net tak som nasiel ze poloosy sa prejavuju vo vyssej rychlosti a pri nizkych je ticho. Tu to bolo naopak.
2006 boli posledne MK3ky.
Tak ale s mojim autom ten ford nemozeme porovnavat kedze ja mam nove auto model 2016
P.S. Diki chlapci, ze mate so mnou trpezlivost. Fakt sa do aut vyznam malo.
Boh vas ochranuj ked mi ho dakto vyfukne
//rocnik v inzerate je 07, ale vyroba je 06