Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ako vravis doladit jedine retazovu linku.Ale so saltrom moze bastrngovat barskolko,pri toceni dozadu je to jedno....
Zobraziť komentár 28.01.2017 - 20:05:47
00
no tak dneska som robil testovaciu jazdu asi 5km bolo asi - 8 :D takže viac sa neda... bike je super čo sa týka problemu s tym spadaním reťaze tak som zistil ,že ma to až tak neserie kedže zjavne sa to minmimalizovalo a padne to až po odkružení cca 1 a pol otačky dozadu čiže v podstate je to absolutne zanedbateľné tolko dozadu krutiť nebudem nikdy:D

inak bajk je uplna paradička už sa teším ked sa stopia lady zdvihne teplota a poriadne prevetram :)
Zobraziť komentár 28.01.2017 - 21:08:08
01
Tak moj reverb je KO a neda sa vraj ani opravit.Poslu mi novy,ale vraj SRAM nema ziadne na sklade,tak musim cakat 2-3 tyzdne.Este ze je stale tak hnusno a neni to v sezone.S tou pevnou sedlovkou je to otrava uz,ked je clovek zvyknuty na teleskopku.
Zobraziť komentár 02.02.2017 - 09:39:52
00
Čaute, zaujímalo by ma či by sa oplatilo kúpiť Capru AL (žlto-čiernu) alebo AL Copm (červeno-čiernu)? Comp je o 600,- eúr drahší model. Je až taký výrazný rozdiel medzi tlmičom Monarch Plus R a RC3 ?? Myslím čo sa jazdných vlastností týka. U drahšej verzie sú iné (vyššie verzie) kľuk, brzdy, predstavec, riaditka a aj prehadzovačka. Mňa by zaujímal ten rozdiel tlmičov či sa oplatí priplatiť si toľko eúr?
Zobraziť komentár 08.02.2017 - 12:48:57
00
Ak mas peniaze tak sa oplati priplatit za vyssiu verziu RC3 ma 3 polohy a mozes si pritlmit tlmic pri stupani a dvoma klikmi pojdes do descent modu, mne to na tlmici velmi vyhovuje oproti R ktory je stale otvoreny, takze to bude trocha hupacka. Za tie peniaze dostanes aj vyssiu verziu lyrika RCT3 ak sa nemylim
Zobraziť komentár 08.02.2017 - 13:02:32
02
Tiež by som ten R kový aj keď 1 komorák rád vymenil, viac polôh je určite výhoda, takto to pri stúpani a silovejšom ťahaní riešim odskokom, keď to dám na najnižšiu hodnotu, tak sa prakticky nepohne, no pri zjazde alebo nejakom ťažšom teréne, musíš zas točiť opačne, ak to teda chceš mať komfortne. Pri 3 polohách je to o dosť jednoduchšie, ale mal by byť aj citlivejší a o trochu vyspelejší ako ten základný model. Navyše je na tom vyššom medely X1 namiesto GX čo by malo byť tiež o dosť lepšie a aj komponenty RF o triedu vyššie, takže ak na to máš rozpočet, tak myslím, že sa oplatí priplatiť.
Zobraziť komentár 08.02.2017 - 13:43:50
00
Ak ti ide len o zamykanie tak by som to moc neriešil. Za rok čo jazdím na capre som si ani raz nezamkol vidlu ani tlmič. Pokiaľ ti tých 600 eur chýbať nebude tak choď do toho, ako spomenul imro1 budeš mať lepšie komponenty.
Zobraziť komentár 08.02.2017 - 14:21:20
00
Mne ide o to aby sa to vo výšľapoch veľmi nehúpalo čo sa týkalo tej otázky na tlmič či RC3 alebo R. Ak sadnem na bajk s výbavou, tak na neho tlačí cca 100 kg +- podľa ročného obdobia :D
Ešte by ma zaujímalo či tie tlmiče ( R aj RC3) zvládnu v pohode takú váhu? Lebo na staršom endure od nemenovanej značky, to Fox RP2 BV nezvládal, začalo mi ho sfukovať a v Slovkolexe mi ho museli upraviť aby to bolo OK. Snáď rám aj ráfiky to dokážu uniesť...
Zobraziť komentár 09.02.2017 - 15:42:47
00
moj RC3 nemal problemy ani pri cca 110kg zatazi (ja + batozina)
Zobraziť komentár 09.02.2017 - 16:15:31
00
Ja mám 100kg a tlmič to s prehľadom zvláda. Čo sa týka toho tlmiča R a RCT3 týka, tak na Jeffsy určite RCT3. Na plne otvorenom sa dosť húpem.Na celodennom výjazde by som ho asi zablokoval nejakým konárom. A uťahovať odskok zakaždým by mi asi pekne liezlo na nervy, keďže na tom biku je cítiť každý klik reboundu. Možno mám len blbú techniku šľapania alebo tých sto kg tam hrá rolu no Rkový tlmič na Jeffsy určite nie.
Zobraziť komentár 09.02.2017 - 18:09:47
01
Dobré píšeš, nemám na tom bajku moc najazdené, ale aj z toho mála, ten Rkový tlmič sa síce dá "bloknúť" dotiahnutím odskoku, kedy sa prakticky nehýbe, do výjazdov v hladkom teréne pri dlhších výjazdoch by to bol v pohode, no pokiaľ sa často mení terén, tak to teda výhra nie je.
Zobraziť komentár 09.02.2017 - 19:10:50
00
Takze je asi na zvazenie ci pri kupe neriesit vyssi model jeffsyho. Tlmic TR by pri vyslapoch "stacil"?
Zobraziť komentár 09.02.2017 - 19:45:01
00
A co poviete na Jeffsyho CF pro
Zobraziť komentár 09.02.2017 - 19:54:48
00
CF pro, to už je pecka, komponentovo je to už vyskladané veľmi pekne, aj hmotnosť tam je solidná, ten RT tlmič bude určite lepší ako Rkový, máš tam 2 polohy, tak by to malo byť ok, predtým som jazdil fox s propedaálom, toto by malo byť viacmenej podobné :)
Zobraziť komentár 09.02.2017 - 20:10:43
00
Ja som myslel ze ten foxovy tlmic float dps ma 3 polohy. open , medium a lock. Myslis ze ba sa to a tm foxe tiez tak hojdalo? na medium
Zobraziť komentár 09.02.2017 - 20:20:33
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up