a este k tomu hned vedla ma byt miesto autobusovej stanice dalsie nakupne centrum aj s nejakym mrakodrapom, a okrem toho budu revitalizovat aj Cvernovku a spravia z nej byty. Vsetko sa to tyka toho maleho uzemia hore na rumakkovom obrazku. Tie vyskove budovy v pozadi neviem co je, to bude nejaka novinka.
Z tohto zatial stoja len tie trojuholnikove budovy v strede a dve veze napravo.
Hlavne ze na blizkej Prievozskej je uz zopar kancelarskych domov duchov, okrem byvaleho Orangu uz aj Apollo 1.
---
mimochodom, pracujem v tejto oblasti a do prace chodim peso, lebo to mam blizko. V tychto dnoch pri ceste sledujem ake skody napachala zima, su tu viacere obrovske vytlky. Vzhladom na to, ze Ruzinov prisiel na 5 rokov o eurofondy, da sa cakat ze tak skoro opravene nebudu.
ale tolko nakupnych centier a kancelarskych budov su tu zbytocnych.
naco je nove obchodne centrum miesto bus stanice, ked hned vedla je eurovea, a neskor este aj eurovea 2?
a obchody maju byt aj v prvych 5 podlaziach Panorama city :-O
Bratislava sa nam pri nabrezi zmeni na maly manhattan... bude to krasa
Bud si to myslel ironicky, alebo frcis na nejakom dobrom matrosi. Ale neber to osobne. Si len jeden z mravcekov, ktori tie prisernosti realizuju, ale nemozes za to. Cest tvojej praci.
Tim vagabundom, ktori su za tym by ani vo sne nenapadlo sa do toho co stavaju, sa do toho aj nastahovat. Nastahuju sa do toho len zufalci.
Chlapce, z Bratislavi New York nikdy nebude, dufam ze aspon toto chapes.
Problem developerov je ten ze pri stavení budov vobec nemyslia na vedlajsie dopady. Mne by nevadila mrakodrapova Bratislava s metrom velkým parkom, a bez velkych dopravných zápch. Uspech panorama city nasvedcuje pravý opak po tých bytochs a len tak zapraši
Samotna zona vyskovych budov mi vobec neprekaza. Je to vhodne miesto a moze to aj celkom dobre vyzerat po dokonceni. Ale uz sa tesim na tu dopravnu situaciu v sirokom okoli o 10 rokov. Uz teraz su mosty aj hlavne tahy pretazene, takze fakt neviem, ako moze toto male uzemie pojat ten x nasobny narast vozidiel kedze kazdy chce ist autom najlepsie az do vytahu...
simecek nikdy pred tym som neuvazoval zeby sa mi to mohlo pacit... ale, ked stravis na takom megaprojekte 2,5 roka tak by si bol nato hrdy a zacalo by sa ti to aj pacit.... len moj pocit... a inak stale (...zatial) najvyssie na Slovensku tak ten pocit sa znasobuje....
iron.hide autobuska bude,,, ale v podzemi pod nakupnym centrom.... a inak si zabudol na central a aupark ktory je kusok odtial ....
a pravda je taka ze pokial sa takto trhu dari tak nech stavaju... aspon je praca....
tiez sa podielam na tychto projektoch kedze pracujem v oblasti stavebnictva. ze by som bol na to hrdy sa neda povedat ale s urcitostou viem ze by som si nic v takejto novostavbe nekupil manzelka pracuje ako spravca a pri tych debatach co riesi reklamacie da sa povedat ze vo vsetkych novostavbach (ma len tie) sa mi to len potvrdzuje. To pozlatko co vidite na tych projektoch je len obycajny kseft. cim mensie naklady a co najvacsie zisky. od kvality a zdraveho byvania to ma velmi daleko.
Panorama city..a predtym bola Narodna banka a Tower 115, ale ten kvoli antene... a ktora je ta vasa?.... mesto tusim nechce ani povolit vyssie budovy ako cca 120m....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dalsie dva klince do truhly zvanej Bratislava?
simecek a teraz ideme este pridat aj toto:D Sky Park
Z tohto zatial stoja len tie trojuholnikove budovy v strede a dve veze napravo.
Hlavne ze na blizkej Prievozskej je uz zopar kancelarskych domov duchov, okrem byvaleho Orangu uz aj Apollo 1.
---
mimochodom, pracujem v tejto oblasti a do prace chodim peso, lebo to mam blizko. V tychto dnoch pri ceste sledujem ake skody napachala zima, su tu viacere obrovske vytlky. Vzhladom na to, ze Ruzinov prisiel na 5 rokov o eurofondy, da sa cakat ze tak skoro opravene nebudu.
iron.hide na nivach bude 115m vezaik.... http://bratislavayimby.blogspot.sk/2015/11/hb-reavis-odhaluje-podobu-stanice-nivy.html
a to vzadu za skyparkom ma vyzerat troska inak... vola sa to Klingerka, mozno si reklamy uz videl http://www.bratislava.sk/polyfunkcny-komplex-klingerka-bratislava/d-11051695
.... a to sa planuje rozsirenie eurovea 2 https://www.etrend.sk/gallery/article/eurovea-2-uzavrie-stvrt-pri-dunaji.html?photo=7
Bratislava sa nam pri nabrezi zmeni na maly manhattan... bude to krasa
naco je nove obchodne centrum miesto bus stanice, ked hned vedla je eurovea, a neskor este aj eurovea 2?
a obchody maju byt aj v prvych 5 podlaziach Panorama city :-O
Bud si to myslel ironicky, alebo frcis na nejakom dobrom matrosi. Ale neber to osobne. Si len jeden z mravcekov, ktori tie prisernosti realizuju, ale nemozes za to. Cest tvojej praci.
Tim vagabundom, ktori su za tym by ani vo sne nenapadlo sa do toho co stavaju, sa do toho aj nastahovat. Nastahuju sa do toho len zufalci.
Chlapce, z Bratislavi New York nikdy nebude, dufam ze aspon toto chapes.
iron.hide autobuska bude,,, ale v podzemi pod nakupnym centrom.... a inak si zabudol na central a aupark ktory je kusok odtial
a pravda je taka ze pokial sa takto trhu dari tak nech stavaju... aspon je praca....