Ja mam EDGE500 uz 4. rok a plne vyhovuje. Ak by som siel do niecoho lepsieho tak asi len kvoli online segmentom.
Live segmenty su dobra vec, ked sa chce clovek hecnut, ale maju jednu velku nevyhodu. Tou je, ze hlavne pri dlhsich segmentoch sa obcas stane, ze sa trochu zmeni GPS poloha voci trase segmentu a live segment sa vypne a uz sa neobnovi. Velmi zalezi aj ake kvalitne GPS data boli pouzite pri tvorbe segmentu. Niektore su tak mimo, ze sa nedaju prejst.
Ja mam EDGE500 uz 4. rok a plne vyhovuje. Ak by som siel do niecoho lepsieho tak asi len kvoli online segmentom.
hm, neprikladal by som live segmentom az taku dolezitost. bezny clovek jazdi (treningovo) viac menej stale po rovnakych trasach - nemal by byt problem nastudovat si existujuce segmenty, pozriet si rebricky, rychlosti, watty a pod. nasledne moze clovek spekulovat, na ktorych segmentoch ma na to ziskat KOM a na ktorych nie.
ked som v neznamom prostredi, a idem trasu po prvy krat, tak je tazko z live segmentu odhadnut ci moja vykonnost postaci na dobry vysledok. mozem ist bomby uplne na hrane, ale ked segment jednoducho nepoznam, nemam ho odjazdeny, tak tazko spravim dobry cas.
Samozrejme. Ja som len napisal, co by mna motivovalo ku kupe noveho garmina. Parkrat som siel po useku kde mal byt nejaky segment a kedze som nevedel kde zacina dupal som uz 300m pred. Tym padom som sa odpalil este pred zaciatkom
Ale samozrejme cele je to o zabave a u mna to nehra az taku rolu. Preto mam stale len edge500 a neplanujem zmenu
hm, neprikladal by som live segmentom az taku dolezitost. bezny clovek jazdi (treningovo) viac menej stale po rovnakych trasach - nemal by byt problem nastudovat si existujuce segmenty, pozriet si rebricky, rychlosti, watty a pod. nasledne moze clovek spekulovat, na ktorych segmentoch ma na to ziskat KOM a na ktorych nie.
ked som v neznamom prostredi, a idem trasu po prvy krat, tak je tazko z live segmentu odhadnut ci moja vykonnost postaci na dobry vysledok. mozem ist bomby uplne na hrane, ale ked segment jednoducho nepoznam, nemam ho odjazdeny, tak tazko spravim dobry cas.
Tak ako si popisal to aj tak nikto nejazdi, takze mas zbytocne obavy
Sam si mozes zvolit, ktore segmenty chces vidiet live a ktore nie. Lebo niekedy je to otrava ked ides len tak na vylet a garmin ti furt pinda ze zaber lebo sa blizi segment... no a u nas v okoli za posledne dva roky akoby sa roztrhlo vrece so segmentami... niektore nielenze su nezmyselne (napr. vedu cez frekventovanu krizovatku) ale podaktore su dokonca duplicitne...
To teda netreba. Nemas zjavne predstavu o tom, aka je to sila. Pouzi niekedy momentak. Podla Tvojej uvahy by som kolesa na aute musel utahovat dvojmetrovou pakou, pritom ich utahujem klucom co ma cca 40 cm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Live segmenty su dobra vec, ked sa chce clovek hecnut, ale maju jednu velku nevyhodu. Tou je, ze hlavne pri dlhsich segmentoch sa obcas stane, ze sa trochu zmeni GPS poloha voci trase segmentu a live segment sa vypne a uz sa neobnovi. Velmi zalezi aj ake kvalitne GPS data boli pouzite pri tvorbe segmentu. Niektore su tak mimo, ze sa nedaju prejst.
A kolkoze mas tych delni?
Ale samozrejme cele je to o zabave a u mna to nehra az taku rolu. Preto mam stale len edge500 a neplanujem zmenu
Tak ako si popisal to aj tak nikto nejazdi, takze mas zbytocne obavy
Sam si mozes zvolit, ktore segmenty chces vidiet live a ktore nie. Lebo niekedy je to otrava ked ides len tak na vylet a garmin ti furt pinda ze zaber lebo sa blizi segment... no a u nas v okoli za posledne dva roky akoby sa roztrhlo vrece so segmentami... niektore nielenze su nezmyselne (napr. vedu cez frekventovanu krizovatku) ale podaktore su dokonca duplicitne...