Každopádne, som ozaj zvedavý koľkí z Vás dokážu potom cyklistu v dúhovom drese zastaviť a povedať mu tieto pi*oviny do očí na ulici....zastaviť ho na hrádzi, či cyklochodníku a riešiť s ním, či je to "fake", či má alebo nemá nárok? Na to nemáte gule nikto, ale skrývať sa pod nickom a hejtovať.....to je fakt úžas. Gratulujem.
Kto Vám dal nárok takto vypisovať, keď on nemá nárok na dres? Keby mu to napísal sám Sagan, že "očuj ombre, ja som majster sveta, daj ten šit dole" nepoviem ani slovo.
Ale to čo tu vypisujete, je ešte viac fejkové, ako nejaký čínsky dres....
ale ved votom to je, ked mas nieco lepsie, drahsie, krajsie ako ostatni tak si vynasany do nebies, zbieras lajky... akonahle mas nieco cim nesadnes, hotovo, hejt, posmesky, urazky, zadupanie do zeme..... nepravo zit a komunita sa uz prida, lebo sak vsetci maju na sebe original....
Ja sa v ramci zachovania rovnovahy pripajam na opacnu stranu ako katko.
P.S. Ja osobne by som si neobliekol ani set ziadneho teamu, ani dres majstra sveta. Nie som ani sucast toho teamu ani nie som majster sveta a teda nemam dovod aby som si take nieco obliekal, ale ked sa to niekomu paci / robi mu to radost / vyjadruje tym fanusikovstvo danemu teamu / jednotlivcovi, tak je to jeho vec. Za to, ze si to oblecie nie je horsi ani lepsi clovek ako ja. Je to len oblecenie. A ci je to oficialna draha a kvalitna replika alebo lacna cinska menej kvalitna replika je mi taktiez jedno. Trapilo by ma to jedine ak by bola ta lacna replika zdraviu skodliva, ale to si nemyslim. Takze svetu mier. Len nerozumiem tomu, ze preco kimlo, ktory nema problem sa navliect do teamoveho setu Dukly aj ked za nu nejazdi, hejtuje niekoho ineho za taku istu vec ako robi on sam. A takych co to tu nepacikuju a hejtuju a pritom sami jazdia v nejakej replike je tu urcite viac.
no tomu tu nerozumieme viacerí ... a k tej slobode slova ... malo by platiť také základné pravidlo, že moja sloboda končí tam, kde začína sloboda iného
Spectral CF 8.0EX, a hned prerabka na 2x11sp. Stale cakam na presmyk XT side swing. Objednane v Canyone 14.2. expedovane 24.2, v UPSke trcal dalsie 4 dni!!! dorucili ho mojmu susedovi a este pol dna na ups stranke trcal posledny oznam o zasielke ze input scan bratislava, takte to updatuju neuveritelne rychlo )
JP.S. Ja osobne by som si neobliekol ani set ziadneho teamu, ani dres majstra sveta
Osobne by som si kľudne kúpil aj "popísaný" dres, ak by bol kvalitný, za dobrú cenu a nebola k nemu "nepopísaná" alternatíva. Ale dúhovému by som sa radšej preventívne vyhol kvôli tej druhej dúhovej asociácii.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tento:
SORRY Luki.11
Kua nieje to jedno čo kto má na sebe?!
Hlavná je radosť z jazdy
Už sa to tu riešilo xy krát
Tak je! Je úplne jedno čo ma človek na sebe. Ked sa mu to raz páči a cíti sa vtom good tak nevidím problém!!!
no ja sa pripájam k hejtu o tom fake drese
som sklamaný.....
Každopádne, som ozaj zvedavý koľkí z Vás dokážu potom cyklistu v dúhovom drese zastaviť a povedať mu tieto pi*oviny do očí na ulici....zastaviť ho na hrádzi, či cyklochodníku a riešiť s ním, či je to "fake", či má alebo nemá nárok? Na to nemáte gule nikto, ale skrývať sa pod nickom a hejtovať.....to je fakt úžas. Gratulujem.
Kto Vám dal nárok takto vypisovať, keď on nemá nárok na dres? Keby mu to napísal sám Sagan, že "očuj ombre, ja som majster sveta, daj ten šit dole" nepoviem ani slovo.
Ale to čo tu vypisujete, je ešte viac fejkové, ako nejaký čínsky dres....
hmmm
P.S. Ja osobne by som si neobliekol ani set ziadneho teamu, ani dres majstra sveta. Nie som ani sucast toho teamu ani nie som majster sveta a teda nemam dovod aby som si take nieco obliekal, ale ked sa to niekomu paci / robi mu to radost / vyjadruje tym fanusikovstvo danemu teamu / jednotlivcovi, tak je to jeho vec. Za to, ze si to oblecie nie je horsi ani lepsi clovek ako ja. Je to len oblecenie. A ci je to oficialna draha a kvalitna replika alebo lacna cinska menej kvalitna replika je mi taktiez jedno. Trapilo by ma to jedine ak by bola ta lacna replika zdraviu skodliva, ale to si nemyslim. Takze svetu mier.
Super, vystizne zhodnotene
Osobne by som si kľudne kúpil aj "popísaný" dres, ak by bol kvalitný, za dobrú cenu a nebola k nemu "nepopísaná" alternatíva. Ale dúhovému by som sa radšej preventívne vyhol kvôli tej druhej dúhovej asociácii.