Len nerozumiem tomu, ze preco kimlo, ktory nema problem sa navliect do teamoveho setu Dukly aj ked za nu nejazdi, hejtuje niekoho ineho za taku istu vec ako robi on sam.
Takže si trochu zahejtujem... Koľko ľudí na tomto fóre vie, aký dres mala minulý rok Dukla BB, alebo pred tromi rokmi Dukla Trenčín? Určite ďaleko menej, ako tých, čo vedia, aký je dres majstra sveta.
Jan Siska .. kazis to tu offtopic prispevkom .. ale inak moderatori vidim, ze namiesto moderovania este prilievaju dalsie palivo. Este by sa mal vyjadrit cervo .. najlepsie v zmysle, ze to nakupi, aby sa to nemuselo vozit z aliexpresu
edit: mate tu noveho pacienta, teda bajk, tak sup ho chvalit a nevenovat sa blbinam. Uz tu asi nikto nerozumie zartu Len hejtovat alebo urazat sa...
Drez by som nebral lebo je biely a este ma aj duhove pruzky. Tiez by si sa mal opytat Sagana predtym ako si ho oblecies, nedajboze sa s nim fotit a zverejnovat fotky po nete.
Poprosil by som moderatorov aby flame presunuli niekam inam (napr. Pieskovisko). 8 stran az na dva (!) prispevky nemaju nic spolocne s Co vam priniesla postarka...
... Len nerozumiem tomu, ze preco kimlo, ktory nema problem sa navliect do teamoveho setu Dukly aj ked za nu nejazdi, hejtuje niekoho ineho za taku istu vec ako robi on sam...
ale aspon mam original!!!
no a okrem ineho, mat na sebe logo timu (trebars aj ta Dukla) je asi rovnake, ako mat na sebe Logo Ferrari... aj tak ferrari nemas a ani v nom nejazdis, no paci sa ti
navyse je to dres, ktory si clovek nemusi vyhrat, ale moze legalne ziskat priamo z Dukly (ako napr ja, a na tvoj jed som ho dostal zadarmo! ) ... takze tolko k mojmu Duklackemu dresu
tak toto s dresom naozaj pobavilo - v GCN videu to zhrnuli celkom dobre, inde to zhrnuli v style ak nosis nejaky (cyklo) dres (leadra) tak maj na to (vykonnost) aby si ho aj obhajil - mam take tusenie scarinko ze par ludi sa na tvojej obhajobe dresu bude celkom dobre bavit
Scarinko - nenechaj sa odradit Zaujimave ze si tu za kratky cas sposobil dva velke flejmy, oba suviace s tym ze zacinas s cestnou cyklistikou. Ziletkari su zvlastna kasta, bud si zvyknes alebo si ich nevsimaj.
26 vs 29
26 vs 27,5
27,5 vs 29
Rohy na AM/EN bicykli Šírka riadítok pri rôznych štýloch cyklistiky
Kapsička na sedle pri teleskopickej sedlovke
Teleskopická sedlovka na XC bicykli
Košík na flašu pri ENDURO bicykli
Pohon: 1X11 vs 1x10 vs 2x11 vs 2x10 vS 3x10 vs 3x9...........
Duše vs bezdušáky
Tmel do bezdušákov
Hrúbka plášťov
Váha komponentov
Zdvih vidlice/rámu
Drahé vs lacné
Karbón vs Al
Výbava
Camel bag vs flaša
Lycra vs Voľné oblečenie
Aliexpress vs Lidl
Lidl vs štandardný shop
Štandardný eshop vs nadštandardný eshop
Váha výbavy
Dôležitosť výbavy
Endomondo vs Strava
Strava vs Sportracker
Locus vs Freemaps
Životný štýl
Espresso vs zalievaná
Zalievaná vs "neska"
"Neska" vs espresso
Alternatívne kávy vs komerčné kávy
Lokálne pivo vs svetové pivo
Svetové pivo vs pivné špeciály
Alkohol vs Cumel 40
Cumel 40 vs zvyšok fóra v téme Vtipkár
Nutričná ketóza vs štandardná strava
Štandardná strava vs iná strava
Chudé vs pribraté ženy
Pribraté vs ryšavé
Ryšavé vs blond
Photoshop vs natural beauty
Hard XC vs Light DH
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže si trochu zahejtujem... Koľko ľudí na tomto fóre vie, aký dres mala minulý rok Dukla BB, alebo pred tromi rokmi Dukla Trenčín? Určite ďaleko menej, ako tých, čo vedia, aký je dres majstra sveta.
edit: mate tu noveho pacienta, teda bajk
ale aspon mam original!!!
no a okrem ineho, mat na sebe logo timu (trebars aj ta Dukla) je asi rovnake, ako mat na sebe Logo Ferrari... aj tak ferrari nemas a ani v nom nejazdis, no paci sa ti
navyse je to dres, ktory si clovek nemusi vyhrat, ale moze legalne ziskat priamo z Dukly (ako napr ja, a na tvoj jed som ho dostal zadarmo!
Komponenty
26 vs 29
26 vs 27,5
27,5 vs 29
Rohy na AM/EN bicykli Šírka riadítok pri rôznych štýloch cyklistiky
Kapsička na sedle pri teleskopickej sedlovke
Teleskopická sedlovka na XC bicykli
Košík na flašu pri ENDURO bicykli
Pohon: 1X11 vs 1x10 vs 2x11 vs 2x10 vS 3x10 vs 3x9...........
Duše vs bezdušáky
Tmel do bezdušákov
Hrúbka plášťov
Váha komponentov
Zdvih vidlice/rámu
Drahé vs lacné
Karbón vs Al
Výbava
Camel bag vs flaša
Lycra vs Voľné oblečenie
Aliexpress vs Lidl
Lidl vs štandardný shop