ta pumpa z lidla cestak nenafuka na 8-9bar teda aspson moja.. ale bezduse sa snou na MTB nahodia omnoho lahsie ako so 40eurovou.. (evidentne nedokaze taky objem vzduchu na jeden sup dodat ako lidlpumpa)
Jezus: tu bielu blbost si pamatam, takze som to rozoberal, prefuknutie nepomohlo, pretoze prave tade to vobec nefucalo, ak si spominam, tak to slo cez druhy otvor. Mozno stacilo rozobrat a zlozit, mozno som s tym nieco robil, ale nespomeniem si. Inak ale nemozes cakat, ze kazdy si povinne cita vsetko v tejto teme Kolko veci sa dokolecka opakuje kazdy rok a zdaleko to nie su specialitky typu hlavica pumpu lidlu ale uplne zakladne veci ohladne bicykla.
Vsak ja viem. Ani necakam. To bol len taky zbytocny povzdych. A ja viem, ze to nefuci prave cez ten otvor, ktory potrebujes. Vsak to je ta sranda / ironia, ze zapchat musis ten otvor cez ktory to nefuci a poriadne narazovo zvysit tlak. Vtedy sa ta klapka nanho prepne.
Teraz som bol v Lidli na Moldavskej v KE. Zobral som si jeden dres, bo taký so zipsom cez celý predok som ešte nemal. Stojanov aj púmp mali do aleluja.
Inak u mňa bol problém s hlavicou iný - odlomila sa tá upínacia páčka, takže už to nedržalo/netesnilo.
na 29er kolá existuje špeci stojanová pumpa s väčším objemom piestu síce má max tlak len 8 alebo dokonca 6 barov ale človek sa narobí citelne menej čo sa týka púmp v robote sme ako sefivsnú pumpu 7 rokov používali sks pumpu od zimi si už fičíme na kompresore (to je čistý orgazmus)
Prave som prisiel z lidla, velkych pump a stojanov plna <>, za to softshelky tenke uz len Mka alebo XL (moc volne). Kupil som malu pumpicku lebo stoji tolko co na ebay a uz som dve stratil, jeden dres a cistic.
v Lidli by som sa vyhol comukolvek co ma v nazve softshell...nie na aktivne sportovanie, na prechadzku okolo vody mozno ok. uz sa to tu ale rozoberalo viackrat
Vsak ja viem. Ani necakam. To bol len taky zbytocny povzdych. A ja viem, ze to nefuci prave cez ten otvor, ktory potrebujes. Vsak to je ta sranda / ironia, ze zapchat musis ten otvor cez ktory to nefuci a poriadne narazovo zvysit tlak. Vtedy sa ta klapka nanho prepne.
A zrovna tá sranda začala aj u mňa, ked som fúkal susedovi. Zacvakol som striedavo na autoventil a na cestný ventil, na moje duše... chvílu som si zanadával, po chvíli to išlo.
Ale ked sledujem,že tu máte problémy s hlavou nájdem blok a keď ma naštvú pojdem vymeniť.
Druhá vec : Kúpil som dres a galoty Dres je tak nepohodlný ako za tú cenu, strih pod pazuchou je tak na prd strihnutý,krátky rukáv, keby sme boli v 80tych rokoch tak chlpy Vám trčia. Má to ale výhodu, ak si chcete opáliť v lete ruky od ramien...
S galotami problém nemám, tam mi nemá čo trčať.
.... Kúpil som dres a galoty Dres je tak nepohodlný ako za tú cenu, strih pod pazuchou je tak na prd strihnutý,krátky rukáv, keby sme boli v 80tych rokoch tak chlpy Vám trčia. Má to ale výhodu, ak si chcete opáliť v lete ruky od ramien...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak u mňa bol problém s hlavicou iný - odlomila sa tá upínacia páčka, takže už to nedržalo/netesnilo.
A zrovna tá sranda začala aj u mňa, ked som fúkal susedovi. Zacvakol som striedavo na autoventil a na cestný ventil, na moje duše... chvílu som si zanadával, po chvíli to išlo.
Ale ked sledujem,že tu máte problémy s hlavou nájdem blok a keď ma naštvú pojdem vymeniť.
Druhá vec : Kúpil som dres a galoty
S galotami problém nemám, tam mi nemá čo trčať.
nekupil si si nahodou damsky model?
Vďaka
Niééé, aj z minulých rokov mám taký ešte jeden.