Tým okuliarom sa už aj čká. Po prvé, mne je jedno či sa podobajú na nejaké drahé značky, alebo nie, jednoducho tieto sa mi páčili, tak som si ich zobral. Po druhé, chladu, muche a kamienku zabránia, nie sú to slnečné okuliare, tie mám kvalitné JULBO, však jasné, že treba mať dobrú UV ochranu pred slnkom. Ďalšia vec, tá krivosť rámu, čo na to povedať . Treba sa viac voziť a neriešiť takého sprostosti. Verím ale, že pri dioptrických slnečných je dôležitý každý mikromilimeter, hádam existuje taká jednotka :
je tu niekto, kto mal taky uraz? teda ze mu nieco narazilo do lacnych okuliarov a ulomky mu poskodily oko? Asi nie, ze? A pri dioptriach to bude s tou presnostou ramu asi tiez trosku inak, ram predsa nie je o koren nosa priskrutkovany a v istych medziach sa pohybuje, okrem toho nik nema uplne symetricku tvar, takze ak je ram upplne rovny, aj tak je vzdialenost od oci mierne odlisna...neobhajujem kupovanie fejkov, je to kazdeho vec. Ja by som to nekupil, ale zas tieto povesti z luznych hajov...
mne raz pri pade odletelo jedno sklicko nevedno kam, no dioptrickému klipu sa vôbec nic nestalo, mam ho doteraz uz asi 7 rokov.
boli to nejake lacne BBB okuliare, to sklicko mi tesne pred svojim stratenim rozseklo obocie, no nastastie sa neroztriestilo.
JozefCR1 zastierka pred cim? ze niekto vedome podporuje zlodejov?
ja sa v tom špárať nebudem.....všetci vieme kam to speje....zasa k 4 až 5 stránkam zbytočných argumentov dvoch znepriatelených strán....a to všetko kvôli jednej fotke....ako vždy.....viď asi tak týždeň dozadu
Ja mam teraz rudy project s fotochromatickými sklami. mne osobne vyhovuje ale ten efekt proti slnku nieje taký ako keby su skla proti slnku. Skla sa tam daju nastastie menit. Bacha nato ten kto napr jazdí cestu tak v slnecných dnoch by som si radsej dal tie skla proti slnku. Trocha ma tiez zarazilo ako rýchlo sa poskriabali ked som ich utieral od blata.
Kupil som za 4$ z aliexpressu 2 ks oakley jawbreaker ze ako mi to sadne na hlavu, sadli super a niekedy v priebehu roka hadam pribudnu aj origo ak najdem dobru farebnu kombinaciu ale ak teda chcete jedny mam navyse ak by chcel niekto robit test kladivom
je tu niekto, kto mal taky uraz? teda ze mu nieco narazilo do lacnych okuliarov a ulomky mu poskodily oko? Asi nie, ze?
papulu tvárou dole o do bordelu som dal, ale sklíčko vydržalo, zostali na ňom 3 dosť hlboké ryhy.. čo by spravili čínske fake brýle neviem, ale načo riskovať.. kto chce lacné okuliare nech nakúpi aspoň v pracovných odevoch tie sa nehrajú na značky ale na funkčnosť a majú aspoň aký taký certifikát.. cena tiež 3-5-8€
Dnes prišiel nový tlmič, z tunajšieho bazáru (zhodený z nového bajku), takže už budem jazdiť na niečom luxusnejšiom, takže verím, že tento mi vyčaruje na tvári úsmev tunený presne ako pôvodný Rkový, takže keď som ho zbadal, tak som neváhal
kto chce lacné okuliare nech nakúpi aspoň v pracovných odevoch tie sa nehrajú na značky ale na funkčnosť a majú aspoň aký taký certifikát.. cena tiež 3-5-8€
Odkedy som dostal v ramci startovneho balicka na prvom rocniku Horal Tour (asi 2009?) pracovne slnecne 3M okuliare a zistil, ze aj taketo nieco existuje, tak uz ine ani nepouzivam. A neda sa povedat, ze by 3M nebola znacka.
Pre ludi z BA odporucam nakup TU. Povrchova uprava proti poskrabaniu a zahmlievaniu nie je nic vynimocne a ma ju vela 3M modelov (mozno aj vsetky), niektore maju aj nastavitelny nosny mostik: http://www.lubica.eu/skupina/2/ochranne-okuliare
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za 2€ si mal kúpiť dva kusy a jeden rovno doma rozbiť kladivom aby si mal predstavu čo ti to spraví na oku keď sa vydrbeš dakde..
boli to nejake lacne BBB okuliare, to sklicko mi tesne pred svojim stratenim rozseklo obocie, no nastastie sa neroztriestilo.
ja sa v tom špárať nebudem.....všetci vieme kam to speje....zasa k 4 až 5 stránkam zbytočných argumentov dvoch znepriatelených strán....a to všetko kvôli jednej fotke....ako vždy.....viď asi tak týždeň dozadu
papulu tvárou dole o do bordelu som dal, ale sklíčko vydržalo, zostali na ňom 3 dosť hlboké ryhy.. čo by spravili čínske fake brýle neviem, ale načo riskovať.. kto chce lacné okuliare nech nakúpi aspoň v pracovných odevoch
do košicoch?
Odkedy som dostal v ramci startovneho balicka na prvom rocniku Horal Tour (asi 2009?) pracovne slnecne 3M okuliare a zistil, ze aj taketo nieco existuje, tak uz ine ani nepouzivam. A neda sa povedat, ze by 3M nebola znacka.
Pre ludi z BA odporucam nakup TU. Povrchova uprava proti poskrabaniu a zahmlievaniu nie je nic vynimocne a ma ju vela 3M modelov (mozno aj vsetky), niektore maju aj nastavitelny nosny mostik: http://www.lubica.eu/skupina/2/ochranne-okuliare
V e-shope maju takuto ponuku: http://www.lubica.eu/eshop/skupina/2/ochranne-okuliare