Vcera som si na stenu zavesil horu Shivling .. po hlbsom skumani som zistil, ze sa traduje, ze Shivling je v preklade vlastne "penis boha Shivy". Takze v podstate mam na stene zaveseny dvojmetrovy penis
tiež máte niekto svoj psí fanklub? pravidelne keď idem túto 17% stenu, kde to obyčajne lámem na najľahšom prevode, tak postupne na mňa všetci vybehnú, pričom najaktívnejší je samozrejme ten najmenší, chvíľu si pobežia pri mne a keďže si ich nevšímam a nijak na nich nereagujem, tak ich to prestane baviť... tak si z toho robím srandu, že sú to ako fanúšikovia čo si chcú chvíľu pobežať popri svojom obľúbenom jazdcovi
no tak ja ich velmi ignorovat nedokazem a kedze sa ich aj dost bojim (hlavne tych malych agresivnych), tak pri stretnuti s nimi mi tep este trochu poskoci, aj ked uz ho mam podla predoslych merani na maxime.
podobne smecky sa potuluju aj po velkych metropolach, v Istanbule okolo 1h rano sa ku nam (2 osoby) pripojila taka smecka, pekne si nas obchadzali, alfasamec prisiel onuchal a bol pokoj (co som necakal). Akurat sa znich stala nasa eskorta, vsade, kde sme zastavili a zlozili stativ sa zlozili aj oni, cca 8-10 kusov a pekne v kruhu okolo nas a potom sme prisli do stvrte, kde vladnu macky, tak si to snimi isli vybavit, tam sme ich stratili... nezabudnem, ako keby vcera bolo
no tak ja ich velmi ignorovat nedokazem a kedze sa ich aj dost bojim (hlavne tych malych agresivnych), tak pri stretnuti s nimi mi tep este trochu poskoci, aj ked uz ho mam podla predoslych merani na maxime.
Presne,nieje nad to ako keď ťa začne taký malý štartér hecovať
Bikejoring kde to je? aby som sa tomu miestu vedel vyhnúť
v topoleckej, hneď ako odbočíš z hlavnej na hlavinu (kubíkov vrch) ale tak topolecká je plná psov, väčšina teda za plotom, ale aj veľa na voľno... ďalší takí štyria vybehujú po asfaltke na javorine pri posledných domoch, ale tiež len "povzbudzujú" a po pár desiatkach metroch ich to prestane baviť..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nabuduce im zober kus zvancu a uvidis co urobia na dalsi raz ci nepojdu s tebou aj domov
Presne,nieje nad to ako keď ťa začne taký malý štartér hecovať
v topoleckej, hneď ako odbočíš z hlavnej na hlavinu (kubíkov vrch) ale tak topolecká je plná psov, väčšina teda za plotom, ale aj veľa na voľno... ďalší takí štyria vybehujú po asfaltke na javorine pri posledných domoch, ale tiež len "povzbudzujú" a po pár desiatkach metroch ich to prestane baviť..
to je nejaky vynoveny merkur ?