Kristina: vdaka za info .. moje spekulacie o tom, ako rozvrhnem prevody , su momentalne kompletne zastarale od momentu testu elipsoidu .. stacilo by mi 2x9 , ale 36z robi Shimano bez pavuka, co je problem. Mozno ale s 24T elipsoidom zistim, ze staci co mam
misopetrovic : keby si mal bcd104, tak za 15$ mas slusny NW oval (aj nie oval) prevodnik z ciny. Kedze mas SRAM 96ku, tak neviem .. to asi nebude mat rovnake packy ako ma Shimano, nie ? Asi by som skusil absoluteblack a pod.
No ja osobne si myslim ze tocit 32z oval je na silu narocnejsie ako 32z okruhly prevodnik. Neviem ci by som siel do 34z. V kopcoch (ak nejake jazdis) budes trpiet. Navyse mas 10-42, potrebujes vyssiu rychlost?
32z ovál by mal mať v mieste najväčšej páky typicky prevod zodpovedajúci okrúhlemu 34z a v mŕtvom ťahu to zodpovedá 30z (+/–). Na ováloch som jazdil cca. v roku 1990, pravdepodobne sa k tomu vrátim.
No ja osobne si myslim ze tocit 32z oval je na silu narocnejsie ako 32z okruhly prevodnik. Neviem ci by som siel do 34z. V kopcoch (ak nejake jazdis) budes trpiet. Navyse mas 10-42, potrebujes vyssiu rychlost?
Nie,na hreben karpat ma nosi helikopotvora
Jazdim aj kopce jasne ze hej hmm asi teda skusim 32z oval... len do prdele 42,5€ je najlacnejsia cena co som nasiel
Jazdil som 32z prešiel som na 34z oval od AB. Pride mi to ako ekvivalent, používam tie iste prevody a mám tie isté časy, nesťažujem si, skôr naopak núti ma šlapať rýchlejšie.
Mne sa prave lahsie slape na ovale v porovnani s klasickym s rovnakym poctom zubov.
A urcite to ma nejake vyhody, ale zalezi pre koho ake.
Po dlhsich trasach ma bolieval bedrovi klb a koleno, s ovalom to prestalo.
Ked chces len vyskusat mozno ti postaci aj cina.
Ale tam nemas moznost pootocit s pilou.
teraz už len jedna otázka.. odkial sa oplatí objednať ovál prevodníky.. respektíve čo je cca normálna cena a čo je dobrá/akciová cena?
Keby si nebol z "lacného kraja" tak ti odporučím Garbaruk Reťaz z týchto prevodníkov nemá šancu spadnúť. majú ultra vysoké zuby. Mám tam zrovna objednávku a tak by som mohla jeden prevodník ešte prihodiť.
Keby si nebol z "lacného kraja" tak ti odporučím Garbaruk Reťaz z týchto prevodníkov nemá šancu spadnúť. majú ultra vysoké zuby. Mám tam zrovna objednávku a tak by som mohla jeden prevodník ešte prihodiť.
dík za ponuku ale nerád vrážam viac peňazí ako je treba do vecí ktoré sú v podstate spotrebák a tobôž nie do vecí ktoré chcem len vyskúšať.....
našťastie už som to vyriešil a zoberem jeden mierne jazdený
Ahojte, potreboval by som stahovak na race face cinch direct mount. Ma to univerzalne urcenie na toto? For installing and removing Octalink and ISIS splined 20-tooth bottom bracket cups. Dik
Ahojte, potreboval by som stahovak na race face cinch direct mount. Ma to univerzalne urcenie na toto? For installing and removing Octalink and ISIS splined 20-tooth bottom bracket cups. Dik
počujte, ak dám tento ovál s NW zubmi ako malý prevodník bude to preraďovať na väčší a naspäť?
To teda nebude Skús si to predstaviť. Ako zaručíš aby pri preradení z veľkého na malý prevodník padla reťaz presne širokým článkom na široký zub a úzkym na úzky zub.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie,na hreben karpat ma nosi helikopotvora
Jazdim aj kopce jasne ze hej
A urcite to ma nejake vyhody, ale zalezi pre koho ake.
Po dlhsich trasach ma bolieval bedrovi klb a koleno, s ovalom to prestalo.
Ked chces len vyskusat mozno ti postaci aj cina.
Ale tam nemas moznost pootocit s pilou.
https://www.aliexpress.com/item/96BCD-SNAIL-32T-34T-36T-Bicyle-Oval-Narrow-Wide-Chainring-Cycling-A7075-T6-Ultralight-Chainwheel-MTB/32721826308.html
Ale ked nie tak nic.
Keby si nebol z "lacného kraja" tak ti odporučím Garbaruk
nemám GXP kluky ale GX, klasika pavúk
a BCD je 94
dík za ponuku ale nerád vrážam viac peňazí ako je treba do vecí ktoré sú v podstate spotrebák
našťastie už som to vyriešil a zoberem jeden mierne jazdený
jj pojde to s tym naradim
To teda nebude