misopetrovic nezvyknem tu nejak "hejtiť" ľudí.. Ale ty sa musíš sakra nudiť, v každej jednej téme si neodpustíš nejakú pripomienku..
Niekto tu dá pozitívny názor na tmel, ale nie, ty musíš písať opak. V ďalšej téme sa tu budeš hádať o hmotnosti nálepiek na 2 stranách a zrazu je to aj tak blbosť. Teraz tu napíšem názor na bike ale ty tu dáš odpoveď ako keby sa všetci podľa teba mali riadiť.
No nič, ja toto nemám zapotreby čítať.. rozšírim si zoznam nepriateľov.
nie, ja som len vyjadril názor na tú farbu to je celé napísal som že to je najškaredšia farba akú poznám.... to si myslím že dostatočne vyjadruje môj subjektívny názor...ale aspoň vidno ako viete byť poniektorý zbytočne vzťahovačný keď niekto nesúhlasí s vaším názorom
K tej Celeste - ta farba je originalna takze je jasne ze vzbudzuje roznorode reakcie Ja som zvoli tuto kombinaciu lebo mi to prislo ze jej tam je dostatok a zaroven nie az tak vela A mam este jeden dovod ale ten uvidite az neskor
No a samozrejme je jasne ze ram 61 nebude nikdy tak "zlatucky" ako 54 alebo 56
Bianchi pekne ,az na tu sadu zasluzil by si nieco lepsie ako Athenu. Pre mna to bola najnepodarenejsia sada. Na hentom modeli mi navise ta packa na prehadzovanie na lahsie prevody, vobec nevyhovovala.
No to som furt riesil aj ja ale z druheho konca.... ja vozim tie male ramy kde to tiez nevyzera prave najkrajsie. Ale tak co uz bike ma robit radost hlavne tebe a tvojmu oku...
Musim povedat, ze sice neznasam cervenu farbu, ale ked si ju odmyslim, tak ten tvoj cestacik je super. Akoze, je to Sora, je to low-end hlinikovy ram, ale postupne si ho vypimpoval a vytazil si z toho naozaj absolutne maximum. S tym vysokym rafikom a najma fajnym agresivnym posedom to vyzera ako riadna masinka.
Snad len ten obrovsky sivy bidon by tam byt nemusel
Ten ,,mega komín" na tých rámoch 60+ nevyzerá dobre,ale s tým človek veľa nespraví,lebo kúpiť menší a mať milion podložiek pod predstavcom+sedlovku na max-tiež nie je dobré riešenie. B-rh-positivo-ako napísal Viktor,tú omotávku by som vymenil za inú,tam by sa super hodila biela,k červeným bowdenom,len problém je,že dlho biela nezostane
Ten ,,mega komín" na tých rámoch 60+ nevyzerá dobre,ale s tým človek veľa nespraví,lebo kúpiť menší a mať milion podložiek pod predstavcom+sedlovku na max-tiež nie je dobré riešenie. B-rh-positivo-ako napísal Viktor,tú omotávku by som vymenil za inú,tam by sa super hodila biela,k červeným bowdenom,len problém je,že dlho biela nezostane
Tak to je hovadina kupit naschval maly ram, clovek sa predsa nezmensi Ale podla mna aj v tej velkosti vyzera dobre...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-lunochod- nemyslel si Drop? sloping je v pohode este.
Niekto tu dá pozitívny názor na tmel, ale nie, ty musíš písať opak. V ďalšej téme sa tu budeš hádať o hmotnosti nálepiek na 2 stranách a zrazu je to aj tak blbosť. Teraz tu napíšem názor na bike ale ty tu dáš odpoveď ako keby sa všetci podľa teba mali riadiť.
No nič, ja toto nemám zapotreby čítať.. rozšírim si zoznam nepriateľov.
Sorry, za OT.
tiež by som na tom biku uvítal viac celeste farby
No to som furt riesil aj ja ale z druheho konca.... ja vozim tie male ramy kde to tiez nevyzera prave najkrajsie. Ale tak co uz bike ma robit radost hlavne tebe a tvojmu oku...
btw nadherny stroj!!..
Bowdeny zostali červené
Snad len ten obrovsky sivy bidon by tam byt nemusel
Ten ,,mega komín" na tých rámoch 60+ nevyzerá dobre,ale s tým človek veľa nespraví,lebo kúpiť menší a mať milion podložiek pod predstavcom+sedlovku na max-tiež nie je dobré riešenie.
B-rh-positivo-ako napísal Viktor,tú omotávku by som vymenil za inú,tam by sa super hodila biela,k červeným bowdenom,len problém je,že dlho biela nezostane
Jaro bielu omotávku som na biele barany nechcel dávať .
B-rh-positivo-ako napísal Viktor,tú omotávku by som vymenil za inú,tam by sa super hodila biela,k červeným bowdenom,len problém je,že dlho biela nezostane
Tak to je hovadina kupit naschval maly ram, clovek sa predsa nezmensi