kua tak snad na skutri nie? to je take tazke si zapamatat ze na kom, na com, v kom v com, o kom o com, proste lokal vzdy makke "i"
sorry za kulturnu vlozku
Mne sa páči ta vložka z gatí na sedle toho prvého Treku.To by už malo patriť do vychytavok?!
Nuz ono to nieje az taka novinka.Na Aliexpress to uz ponukaju nejaky ten rok.Aj ked osobne si myslim,ze by to malo byt nahodene naruby,teda aby to nebolo vidno. TU
Ako napriklad aj gate.Uz tu boli fotky,ze to mali ludia oblecene vlozkou von.Podla obrazku TU
Dneska mi prisiel casopis od ROSEbikes, dokonca na prvy pokus asi trafili aj stat
No ale ked som listoval tak som narazil na nejaky ich cykloset oblecenia a napadne sa farbami podoba na istu nemecku cyklisticku stajnu. Ktoru asi
Oco si zmyslel, že chce na svojho tátoša Lefty-nu. Vymenil teda svoju Rebu za Lefty. Na tej nepasoval rozteč tak si ju prerobil. Pripajam nejake foto z prerábky.
Tym ľuďom načisto prepina... a začal by som od tych čo tažia drevo. lesnej straže, poľovnikom..... už ma raz riešily, ale čo na tom baiku poškodim prirodu? aj tak si tvrdil svoje....zákon a tď..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sorry za kulturnu vlozku
Mne sa páči ta vložka z gatí na sedle toho prvého Treku.To by už malo patriť do vychytavok?!
Nuz ono to nieje az taka novinka.Na Aliexpress to uz ponukaju nejaky ten rok.Aj ked osobne si myslim,ze by to malo byt nahodene naruby,teda aby to nebolo vidno. TU
Ako napriklad aj gate.Uz tu boli fotky,ze to mali ludia oblecene vlozkou von.Podla obrazku
TU
No ale ked som listoval tak som narazil na nejaky ich cykloset oblecenia a napadne sa farbami podoba na istu nemecku cyklisticku stajnu. Ktoru asi
Nikde nieje napisane, ze lefty musi byt len na cannondale. Vidla ako každá iná.A tie plášte. Ja som mu to vravel