nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
185.2.42.109 Port: 3128
funguje ti bez problemov to proxy?..lebo mna nejako nechce pripojit ked to povolim
http://velonews.competitor.com/2014/07/news/froome-confirms-fractures-left-wrist-right-hand_335729
Uvidíme už v najbližších dňoch.
Ide na zeleny dres, a tam potrebuje zbierat body aj vtedy ked su ostatni sprinteri daleko vzadu
Uvidíme už v najbližších dňoch.
Dnes po rýchlostnej zvesí nohy a bude čo i po najmenšom náznaku špekulácie
edit: ale tak je pravda, že tie otázky sú nirkedy odveci
Je mi jasné,že on má svojský štýl odpovedí,ale mne to prišlo dosť trapne.Na druhej strane,ten redaktor by mal byť tiež na určitej profesionálnej úrovni,aby nekládol otázky na ktoré nemôže dať odpoveď,pretože to by musel mať vešteckú guľu, alebo byť Sibyla.
Naopak P.Velits jasne a racionálne zhodnotil etapu a povedal všetko, čo by fandov mohlo zaujímať.
Ved prinajlepsom, ak by boh dal, by koncil mozno v druhej az tretej desiatke v celkovom hodnoteni, a to predsa nema ziadny zmysel. Len nech pekne aj nadalej bojuje o zelene tricka, kludne este aj najblizsich 10 rokov