Dnešný môj výjazd: 138km, 1590 nast.m. 25,1 AVG.
V.Uherce-Skýcov-Zlaté Moravce-Nová Baňa-Hodruša-Hámre-Banská Štiavnica-Vyhne-Žarnovica-Veľké Pole-V.Uherce.
Stúpanie z Hodruše-Hámrov do B.Štiavnice je výživné,ale krásne- na vrchole sedla 780 nad.výška.Vietor miestami až protivný.
dnes som si odskočil na kávu ☕ k našim českým bratom do Luhačovic .
141km, 1495 nast.m. ...27,5 AVG.
Ináč prádna klasikárska trasa, veľa kopcov s 12 % až 17% - ným stúpaním aj dlažobné kocky (pavé) boli. Počasie naparádu, aj keď z Luhačovíc až do TN brutal protivietor, že som musel na niektorých úsekoch točiť malú pílu
Nad Luhačovicami (viď tá slučka na mapke) som si dal ešte ako bonus jeden kopcovitý úsek nad pozlovice, kde sa da vrátit späť do luhačovic a tam je asi úsek "pavé" cca 800-1000 m...priznam sa že som to nečakal
Dnes krasne pocasie,po 20 km v zjazde z Machnacu som sa vyhybal autam a trafil som nejaky vytlk,galuska tufo do 5 sekund prazdna.A bolo po vyjazde.tmel nezalepil.
krásne vyzeralo tak ráno z okna, potom sa spustilo to veterné peklo a to hlavne na morave, na otvorených brdkoch resp dolinách bol problém držať stopu.. ale plánovaný okruh som aj tak dal, bolo to dnes dobrý tréning na morálku.
Tie kopanice resp. Biele Karpaty buď miluješ alebo nenávidíš
bíteš som chcel ísť v rámci tréningu, nakoniec to padlo a hneď som si na to dnes spomenul, že ako dobre, keď sa do mňa tá víchrica oprela Optimus dík to bol taký dnešný cieľ zbierať výškové v peknom "letnom" dni.. inak paradoxne mi dali viac zabrať tie krátke rovinaté presuny s bočákom.. normálne ma aj väčšina áut obchádzala cez protismer, asi ako videli jak tam tancujem pri krajnici aspoň že som mal 38 mm kolesá, minule keď som mal 45 mm v podobnom fučáku tak to bolo o dosť horšie a pritom pár mm
chlapi pekne davate. ja som vcera chcel ist tradicne na zmrzlinu do Bytce, ako vzdy, ked davam jeden z prvych vyjazdov v roku, ale uz po chvili som mal pocit, ze ma odfukne z cesty. tak som dal smer Pruzina, ze sa skryjem medzi stromami. prd. fucalo aj tam ako besne.
Dnešný už v podstate letný výjazd . Včera menené plášte continental ultra sport 2 kevlar, pôvodne schwalbe lugano drôt, úspora síce len okolo 100g, ale oproti podobnému výjazdu z minulého týždňa, podobne podmienky, a o 2km lepšia priemerka. Ale aj pocitovo tie plášte lepšie odvaluju, a pritom sú to skoro základné conti. Čo potom keď vymením tie skoro 2kg tazitka a kilove kľuky
Zopar obrazkov z mojej prvej navstevy Chorvatska v zivote - rovno na "treningovy" kemp na Makarskej Riviere s dalsimi rovnako "postihnutymi" Kopce veru fajnove a urcite bude aj reportik kedze je to moja prva akcia podovneho druhu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V.Uherce-Skýcov-Zlaté Moravce-Nová Baňa-Hodruša-Hámre-Banská Štiavnica-Vyhne-Žarnovica-Veľké Pole-V.Uherce.
Stúpanie z Hodruše-Hámrov do B.Štiavnice je výživné,ale krásne- na vrchole sedla 780 nad.výška.Vietor miestami až protivný.
141km, 1495 nast.m. ...27,5 AVG.
Ináč prádna klasikárska trasa, veľa kopcov s 12 % až 17% - ným stúpaním aj dlažobné kocky (pavé) boli. Počasie naparádu, aj keď z Luhačovíc až do TN brutal protivietor, že som musel na niektorých úsekoch točiť malú pílu
Divné. Uviedol som 72 kg.
Tie kopanice resp. Biele Karpaty buď miluješ alebo nenávidíš
Optimus dík
https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=bfd6a09a8cb276ce1d556f7cfbc5fcf5#.WOEMI_8nkYc.facebook