Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Bikejoring Skúšal si už tie galdy Schwalbe One? Čítal som, že si mal nejaké problémy pri lepení, čo jazda?
Dnes mi definitívne odišla zadná galuska a chcene-nechcene musím meniť už teraz (plán bol najskôr koncom mája). V hre sú vyššie spomínané One a Conti Sprinter, 4000S2, prípadne Competition. Len väčšinu času jazdím po veľmi zlom asfalte a nie zrovna šetrne, preto by bola najlepšia čo najodolnejšia galuska.
jazdím ju, i keď trocha skáče nad ventilom, ale je to znesitelné, keby sme mali lepšie cesty vadilo by to viac
podla mna je to lepšia galda ako tufo čo sa týka jazdných vlastností a gripu, subjektívne mám pocit, že je aj rýchlejšia.. ale rozhodne ešte malý nájazd na nejaké objektívne súdy, každopádne už teraz viem že druhý krát si ju nekúpim kvôli tej skákavosti..
Ja mam v plane skusit Veloflex Arenberg. Cena ako Competition ale vraj lepsie odvalovanie koli latexovej dusi. Odolnost a vydrz by mala byt ako Competition.
Jediny problem mam aky tmel potom nosit ked bude jedna galuska s butylovou a druha larexovou dusou. Nemate tip? Na Competition pekne funguje zlty aj oranzovy Tufo tmel.
canopus Aj Michelin Pro 4 25mm vyzerali veľmi zaujímavo, ale nevedel som k ním nájsť žiadnu relevantnejšiu recenziu. Pri Vittoriach všade chválili ich jazdné vlastnosti, ale veľmi často sa spomínala ich nižšia odolnosť voči defektom ako aj menšia výdrž. Preto som ich musel vylúčiť. Schwalbe tiež vypadli zo zoznamu, jednak po bikejoringových postrehoch, ale hlavne po prečítaní recenzie, kde si odniesli hodnotenie "not recommended" (vysoký valivý odpor, slabá odolnosť voči defektom).
Nakoniec sa mi ten výber túžil na Michelin Pro 4, Conti 4000SII a Conti Competition (všetko 25mm). Vybral som Competition, bolo na nich dosť veľa pozitívnych ohlasov a cenový rozdiel bol pomerne malý (všetky 3 boli v rozmedzí 5e). Tak uvidím, či to bolo správne rozhodnutie.
S galuskami gp4000 nemam dobre skusenosti. Odolnost voci defektom dobra, asi ako Competition, ale obe co som mal sa po 3000 km rozpadli. Takze dobre ze si ich vylucil.
Ja ľutujem len to že som nevzal aspoň dva páry Už sa tuším nevyrábajú a u nás sú aj za dvojnásobnú cenu. Keď som objednával tak 23mm boli vypredané. Už som im napísal či ešte nebudú...
Dnes som prisiel domov na pomalom defekte Conti Competition. Mala skoro 5000 km takze som ju uz chcel tak ci tak vymenit.
Zaujimave bolo ze fucala akoby spod rafiku - bok vyzeral byt popukany.
Podobne sa mi stalo na gp4000 a bolo to sposobene nizkym tlakom v galuske.
Tak si na to davajte bacha, 8 atm je optimum.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes mi definitívne odišla zadná galuska a chcene-nechcene musím meniť už teraz (plán bol najskôr koncom mája). V hre sú vyššie spomínané One a Conti Sprinter, 4000S2, prípadne Competition. Len väčšinu času jazdím po veľmi zlom asfalte a nie zrovna šetrne, preto by bola najlepšia čo najodolnejšia galuska.
jazdím ju, i keď trocha skáče nad ventilom, ale je to znesitelné, keby sme mali lepšie cesty vadilo by to viac
podla mna je to lepšia galda ako tufo čo sa týka jazdných vlastností a gripu, subjektívne mám pocit, že je aj rýchlejšia.. ale rozhodne ešte malý nájazd na nejaké objektívne súdy, každopádne už teraz viem že druhý krát si ju nekúpim kvôli tej skákavosti..
ako vravi Ramon1, tych 8 barov postacuje s prehladom,a mozno je to aj dovod potom defektov
Jediny problem mam aky tmel potom nosit ked bude jedna galuska s butylovou a druha larexovou dusou. Nemate tip? Na Competition pekne funguje zlty aj oranzovy Tufo tmel.
Nakoniec sa mi ten výber túžil na Michelin Pro 4, Conti 4000SII a Conti Competition (všetko 25mm). Vybral som Competition, bolo na nich dosť veľa pozitívnych ohlasov a cenový rozdiel bol pomerne malý (všetky 3 boli v rozmedzí 5e). Tak uvidím, či to bolo správne rozhodnutie.
Reakcia na to čo si zmazal: pošta bola zadara, nie 9,-
Pozerám že už sú vypredané, ale skús im napísať či ich ešte naskladnia. Aj keď na tento model je vraj ukončená výroba tak neviem...
Zaujimave bolo ze fucala akoby spod rafiku - bok vyzeral byt popukany.
Podobne sa mi stalo na gp4000 a bolo to sposobene nizkym tlakom v galuske.
Tak si na to davajte bacha, 8 atm je optimum.