chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Moja prva skusenost s bezdusami bola zla, tak som sa 2 roky odhodlaval skusit to znova. Skonvertoval som Stumpjumpera (rafiky Roval 29/alloy/29mm, plaste Butcher&Purgatory 2Bliss) a uplne pohodovo. Vyrobil som si tlakovu bombu z 2l flase, ale ani ju nebolo treba - 4 fuknutia obycajnej pumpy a prisiel lahodny zvuk zaparkovania patky. Butcher je OK, ale na boku Purgatory plasta som videl dost velky unik po oboch stranach a po 2 dnoch to sice mierne ustalo, ale stale vidim par miest kde to slinta.
Ma s tym niekto skusenost? Trva "zalepenie" tych mikrodier aj niekolko dni, alebo mam radsej skusit ine mliecko? Mam http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/schwalbe-doc-blue-professional-500ml-tmel-4434.html a az teraz som sa docital ze to je na duse ci co.
ake sú reálne a dlhodobejsie skúsenosti s tym novym no tubes race mliekom? jezkovia? ako casto ho treba doliat? nelepi sa tak rychlo po obvode plasta ako ten predošlý?
s tym Orange Sealant Endurance nema nikto skúsenosť? nepodarilo sa ho vyskúšať realne ešte?
shifty12 obzeram ho tu v shope, pisu ze zalepi aj striekacky a flasticky Tak ho skusim, dik
Že zalepi aj striekačky a flastičky to su zas ko.....ti. použivam ho a davam ho klasika cez ventil a nič sa nedeje zase si niekto nahana biznis:) akurat možem doplniť že od kedy ho dávam lepsie držia kolesa tlak, a menej slzia bocnice.
Možno paradox, alebo blbá náhoda, ale s Race No Tubes mliekom som mal tento rok 2 defekty čo som nemal za 4 roky ani jeden. Mám dojem, že rýchlejšie uschol v plášti ako obyčajný a ostali iba častice. Vrátil som sa k obyčajnému No Tubes mlieku. Ako hovorí misopetrovic RACE treba liať priamo do plášťu !!
Tak aj ja dám moje skúsenosti s bezdušovým systémom
1 pokus
Tmel caffelatex copyrightwww.gravity-shop.sk www.gravity-shop.sk
Continental x - king racesport copyrightwww.bicyclerollingresistance.com www.bicyclerollingresistance.com
Táto kombinácia držala tlak, ale bočnica vydržala len dva výjazdy. Už to tu bolo spomenuté
2 pokus
Tmel Weldtite
Schwalbe rocket ron evo liteskin copyrightwww.bicyclerollingresistance.com www.bicyclerollingresistance.com
Držal tlak len doma, pri zaťažení stále strácal tlak cez bočnice
3 pokus
Tmel no tubes sealant copyrightwww.wigglestatic.com www.wigglestatic.com
Mitas Scylla supra copyrightwww.kupkolo.cz www.kupkolo.cz
Zatiaľ pri tejto kombinácii spokojnosť.
Hoši otázka na skúsenejších... Zhodil som teraz plášte z kolies nakoľko potreboval som na nich niečo prerobiť a tmel som nechal v plášťoch. Otázka na vás keďže nemám s tým toľko skúsenosti.. Pri opätovnom nasadzovaní plášťov späť na ráfik... Mám dať nový tmel alebo môžem nechať aj to čo tam bolo...? Keďže tmel je tam naliaty nový cca 4 týždne. Môže to mať spätne nejaký vplyv na funkčnosť? Dik prikladám foto.... (takto mam plášte aj s tmelom odložené v izbe...)
Len nedávno som prišiel na bezduse a pri prvom výjazde sa mi zlomil kord pätky plášťa (doteraz so nevedel ze sa to da) tak som plášť posielal na reklamáciu, tmelu mi bolo ľúto tak som si kupil veľkú striekačku asi 60ml so širokým hrdlom a z plášťa to natiahol do striekačky, kde teraz tmel skladujem kým sa vybaví reklamácia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ma s tym niekto skusenost? Trva "zalepenie" tych mikrodier aj niekolko dni, alebo mam radsej skusit ine mliecko? Mam http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/schwalbe-doc-blue-professional-500ml-tmel-4434.html a az teraz som sa docital ze to je na duse ci co.
s tym Orange Sealant Endurance nema nikto skúsenosť? nepodarilo sa ho vyskúšať realne ešte?
Že zalepi aj striekačky a flastičky to su zas ko.....ti. použivam ho a davam ho klasika cez ventil a nič sa nedeje zase si niekto nahana biznis:) akurat možem doplniť že od kedy ho dávam lepsie držia kolesa tlak, a menej slzia bocnice.
tie častice majú tak 1mm x 5mm a upchať to dokáže aj otvor v notubes fľaške cez ktorý sa má mlieko liať....nieto tenkú striekačku / ventil...
ten tmel sa naozaj musí nalievať priamo do plášťa
1 pokus
Tmel caffelatex
Continental x - king racesport
Táto kombinácia držala tlak, ale bočnica vydržala len dva výjazdy. Už to tu bolo spomenuté
2 pokus
Tmel Weldtite
Schwalbe rocket ron evo liteskin
Držal tlak len doma, pri zaťažení stále strácal tlak cez bočnice
3 pokus
Tmel no tubes sealant
Mitas Scylla supra
Zatiaľ pri tejto kombinácii spokojnosť.
tie častice majú tak 1mm x 5mm a upchať to dokáže aj otvor v notubes fľaške cez ktorý sa má mlieko liať....nieto tenkú striekačku / ventil...
ten tmel sa naozaj musí nalievať priamo do plášťa
Tak ak to nieje toto Mišo tak potom neviem.
Ja keď som niečo podobne robil tak som nič nevyhadzoval. Len som dolial od oka.